• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ev problemi

Bu konuyu yaşayan dışında kimse anlamaz mesele kvnin evi olup olmaması değil, rica ederim♥️
Yo gayet iyi anlıyoruz benim kayınvalidem ben daha evlenmeden benim evimi sahiplenmeye çalıştı bende ona patron kim gayet güzel anlattım ama konu sahibi anlatamaz çünkü patron kayınvalide para onun ev onun

Arkadaşlar biz bu yolların hepsinden geçtik zaten yeni evli bir insan değilim zaten meseleler olmuş ki ben kiradan buraya gelmişim tamam hepiniz rahatlayın kaynanama vercem anahtarı bende kölesi olacağım ayaklarının altını öpeceğim oğlunu da bana layık gördüğü için sırtımda taşıcam rahat edebilirsiniz. Gerçekten ya zaten bunalmişim sıkılmışım ama davulun sesi dışardan güzel gelir. Bu zihniyette insanlar oldukça onlar da böyle satın alabileceklerini düşünüyor. Herkese yorumları için teşekkür ederim

Parayı verenin düdüğü çaldığı bir toplumda ekonomik özgürlüğün önemi işte tam olarak burada başlıyor. Maalesef ki parayı veren herkes her konuda söz sahibi olabiliyor ekonomik şartlarında gittikçe zorlaştığı bu devirde. Ama evlendiğiniz eşinizden evinizin olması sizin en doğal hakkınız, bu ailesinden mi kalmıştır kendisi mi almıştır orası sizi bağlamaz. Tabi ki birebir olarak söz söyleme hakkınız olmaz ama yorulduğunuzu, yıprandığınızı eşiniz net bir şekilde ifade edin. Misafirlere de herhangi bir ikram vs zahmetine girmeyin. Kayınvalideniz bu konuda söz söyleyecek olursa anne her şey çok pahalı gücümüz yetmiyor bu kadar misafire ileride çocuğumuz için birikim yapıyoruz deyin.

Yo gayet iyi anlıyoruz benim kayınvalidem ben daha evlenmeden benim evimi sahiplenmeye çalıştı bende ona patron kim gayet güzel anlattım ama konu sahibi anlatamaz çünkü patron kayınvalide para onun ev onun
Yo çok güzel anlatacağım benim evimin patronu benim benim kocam benim hayatım bundan sonra böyle

Parayı verenin düdüğü çaldığı bir toplumda ekonomik özgürlüğün önemi işte tam olarak burada başlıyor. Maalesef ki parayı veren herkes her konuda söz sahibi olabiliyor ekonomik şartlarında gittikçe zorlaştığı bu devirde. Ama evlendiğiniz eşinizden evinizin olması sizin en doğal hakkınız, bu ailesinden mi kalmıştır kendisi mi almıştır orası sizi bağlamaz. Tabi ki birebir olarak söz söyleme hakkınız olmaz ama yorulduğunuzu, yıprandığınızı eşiniz net bir şekilde ifade edin. Misafirlere de herhangi bir ikram vs zahmetine girmeyin. Kayınvalideniz bu konuda söz söyleyecek olursa anne her şey çok pahalı gücümüz yetmiyor bu kadar misafire ileride çocuğumuz için birikim yapıyoruz deyin.
Evet yoruldum gerçekten mücadele etmekten

Anne baba köye gidiyorum siz burada yaşayın derse bilin ki kafama esince bu evde kalacağım, canım isteyince köye gideceğim demek. Kaç yaşına gelmişsiniz bunu bilmeniz lazımdı.
Biz bunu kabul etmedik kiraya çıktık üç sene kira da oturduk yalvar yakar oturttu bizi buraya şimdi böyle

Arkadaşlar biz bu yolların hepsinden geçtik zaten yeni evli bir insan değilim zaten meseleler olmuş ki ben kiradan buraya gelmişim tamam hepiniz rahatlayın kaynanama vercem anahtarı bende kölesi olacağım ayaklarının altını öpeceğim oğlunu da bana layık gördüğü için sırtımda taşıcam rahat edebilirsiniz. Gerçekten ya zaten bunalmişim sıkılmışım ama davulun sesi dışardan güzel gelir. Bu zihniyette insanlar oldukça onlar da böyle satın alabileceklerini düşünüyor. Herkese yorumları için teşekkür ederim
Bize niye kiziyorsunuz ? Siz istiyorsunuz ki evde oturayım kraliçe ben olayım ben diyorum ki ben on bir ay işsizlikte yardım bile almadım o evin anahtarını veririm ev sizin düzen sizin çağırın istediğiniz misafiri benim kendi hayatım yok ailemin özeli yok kiraya geçiyorum der çıkarım bu kadar basit . Evden çıkmaktansa ayaklarının altını öpüp kölesi olmak istiyorsanız orası da sizin tercihiniz

Iyi de bunu eve oturan insan da biliyor . Kadın kendisi şehirde ev bırakmamış oturacak üç çocuğuna vermiş onun mantığına göre o evler zaten onun gelince oralarda kalacak . Bunu o zaman baştan kabul etmeyip oturmayacak . Ben kirada otururum sizde gelince şehirdeki evinize geçin diyecek .
Kayinvalide hanımın, evi olmasa sadece köyde yaşıyor olsaydı da 3 evladından birine gidip kalacaktı..
Oğullarından hangisine daha çok nazı geçiyor ise talihli gelin hanım o olcakti.
Demek istediğim, madem ki 3 tane oğlu var ve ucude eşit şartlarda fayda sağlamış o zaman hepsinde kalsın..
Kaliyor ev verdi diyerek, eve karışma hakkını kendinde nasıl buluyor? Nasıl milleti topluyor ben onu anlamıyorum..
Kiraya da çıksa bu oğlunun yüzü yumuşak demek ki yine onlara gider..
Bana öyle geldi yani..

Aynı şeyi bende yaptım bunun evin sahibi olmasıyla alakası yok, oturduğum ev de kvnin evi de eşimindi ama yaşadım bunları.

Kendini ana kraliçe zanneden kv ler sadece ev sahibi olanlar değil yani

Arkadaşta sizin gibi patron kim güzelce anlatıp eşine söz geçirirse başarır

Kayinvalide hanımın, evi olmasa sadece köyde yaşıyor olsaydı da 3 evladından birine gidip kalacaktı..
Oğullarından hangisine daha çok nazı geçiyor ise talihli gelin hanım o olcakti.
Demek istediğim, madem ki 3 tane oğlu var ve ucude eşit şartlarda fayda sağlamış o zaman hepsinde kalsın..
Kaliyor ev verdi diyerek, eve karışma hakkını kendinde nasıl buluyor? Nasıl milleti topluyor ben onu anlamıyorum..
Kiraya da çıksa bu oğlunun yüzü yumuşak demek ki yine onlara gider..
Bana öyle geldi yani..
Evet aynen öyle yapardı ama o zaman konu sahibinin bu ev benim deme hakkı olurdu.

Kirasını ödemediğim evde de yapacağım
Evet sizin baştan beri derdiniz bu hem kadının evinde yaşayayım hemde istediğimi yapayım . Yapın bakalım. Misafir cagirmaz bir süre az gelirler ondan sonra ne olacak ? Yaşayarak tecrübe edersiniz bazı insanlar kendini akıllı , saf iyi niyetli falan ilan ediyor ya neyse 😅

Back