- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Aile ile sizin ailenin 1 kere disarda 1 kere evinize cagirin yemek yiyin aile uslup tutum seviyesi zaten cocugun aynasidir ona gore karar verin
Sözlüyken, damat görmeye eşimin ailesinin şehrine gitmistik, kv kişisi çeyiz sandiğini acip bi seyler göstermisti, içinden de küflenmiş sararmıs havlu ile lif vermisti bana al bunlar senin olsun diyeHerkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
sizce mantigi neydi bu hareketi yapmasinin?Sözlüyken, damat görmeye eşimin ailesinin şehrine gitmistik, kv kişisi çeyiz sandiğini acip bi seyler göstermisti, içinden de küflenmiş sararmıs havlu ile lif vermisti bana al bunlar senin olsun diye
Niyeyse aklima geldi yazmak istedim
Böyle başlayan iliskimiz böyle devam etti canı sağolsun..
Şimdiden mesafeli olmak için harika bir sebep.. Hiç üzülmeyin kirilmayin kendiyle alakali bi sacmalik bu. Eger iş ciddiyete dökülecek olursa da ona göre bi tutum izlersiniz.
O kokuşmuş hediyeler için teşekkür bekliyordur tavsiyem hiç olmadi gibi davranin
Ben bunlardan gectim . Tabanları yagla kaç.Herkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Ayy tek benim saniyordum küflü hediyeler getirilen .Sözlüyken, damat görmeye eşimin ailesinin şehrine gitmistik, kv kişisi çeyiz sandiğini acip bi seyler göstermisti, içinden de küflenmiş sararmıs havlu ile lif vermisti bana al bunlar senin olsun diye
Niyeyse aklima geldi yazmak istedim
Böyle başlayan iliskimiz böyle devam etti canı sağolsun..
Şimdiden mesafeli olmak için harika bir sebep.. Hiç üzülmeyin kirilmayin kendiyle alakali bi sacmalik bu. Eger iş ciddiyete dökülecek olursa da ona göre bi tutum izlersiniz.
O kokuşmuş hediyeler için teşekkür bekliyordur tavsiyem hiç olmadi gibi davranin
Ailesiyle hiç tanışmadan ilişkiyi sonlandırmanızı tavsiye ederim, bir kere anne adap görgü kuralı nedir bilmiyor, her ne kadar kendisine gönderilmiş bir kek olmasa dahi tabak doğru düzgün yıkanıp kurulanmadan gönderilmez, içi de boş gönderilmez ama diyelim ki kekin karşılığı olarak baş örtüsü ve kitap koymuş olsun, lekeli kullanılmış pasaklı bir baş örtüsünden hediye olmaz, dini kitapları sizin de aile görüşünüzü öğrenerek yollamış olduğunu varsayıyorum, ultimatom gibi not yazılıp gönderilmez.Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor
Seni umursamiyorum,aha şu küflü havlu kadar bende ki kiymetin demiş kv lerimiz bizeAyy tek benim saniyordum küflü hediyeler getirilen .Tek değilmişim
Böyle bir hareketin mantığı olur mu??sizce mantigi neydi bu hareketi yapmasinin?
Aynen cnm . Zamani nasilsa gelecek kizi evlenecekken götüreceğim o bohcayi bi kenarda duruyor..Seni umursamiyorum,aha şu küflü havlu kadar bende ki kiymetin demiş kv lerimiz bize
Allaha şükür oğluşunun baş tacıyım o da bana yeter
Ayyy harika fikir. İnş zamaninda sana kendi verdiğini unutmuştur. Sorar sana bunlar ne böyle diye. Şak diye yapiştirirsinAynen cnm . Zamani nasilsa gelecek kizi evlenecekken götüreceğim o bohcayi bi kenarda duruyor..
Bakalim ne diyecek
Keyifle bekliyorum günüAyyy harika fikir. İnş zamaninda sana kendi verdiğini unutmuştur. Sorar sana bunlar ne böyle diye. Şak diye yapiştirirsin
Ben eşimle ortamda tanıştım ailesini tanımadım hiç.
Evlenmeden bir kaç kere gördüm.
O zamanda normal insan görünümlülerdi.
Kaynanam aynı şuan senin kaynana modelin gibi .
Eksiği yok fazlası vardir.
Benim ablami görmüş üzerindeki kıyafet ile evlendikten sonra bize gelmişler ben yoktum evde.
Anneme demiski ben onu kapatirim vs.
Sanane sanane!
Sana mı kaldı tasasi.
Hangi hakla buna karar veriyorsun?
O gün ablam yokmuş olsa iyice bir paylardi onu.
Bunlar iş bilmez görgüsüz ugrasilmayacak insanlar.
İlerde sürekli bu aileye nasıl düştüm der durursun.
Kadın zaten yürümemis koşmuş resmen.
Herşeyi ortada kac git yoluna bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?