- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
Uçurumun kenarındasın ve atlasam ölür müyüm diye soruyorsun. Cevap; kaç oradan:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keki alıp yemiş ama?Yani bence sizin kek göndermeniz de olmamış. Ne gerek var ki?
Size “kekti, poğaçaydı fani işlerle uğraşma, ahirete yatırım yap” demiş.
aynen öyle. yaptığı şey vaaz vermek . en nefret ettiğim şeylerden biri.Yaptığı hadsizlik ve terbiyesizlik. İlk önce o kabı insan gibi yıkasın tertemiz yapsın, nezaketen içine bir şey koyup da göndersin. Hediye olarak düşündüyse temiz bir yazma koysaymış. Ne biliyor belki dinsiz bir bireysiniz, ne hadle yani, ona mı kalmış vaaz vermek sizin aklınız yok muymuş? Direkt bitirin, evlerden ırak.
Bence de böyle olmuş..insan önce ailenin nasıl bir aile olduğuna ,kadının /erkeğin dengeli geçinilebilecek kişiler olup olmadıklarına bakar..sonra birbirleri ile geçinebilecek kişiler mi buna bakar.bu da uyuyorsa öyle tanıştırmayı yapacağına hiç yapmasın daha iyi.Kız gidip internetten birisini bulsa daha iyi..hatta bence internetten bulsun direkt Ama o teyze çok tehlikeli . Ruhsal sağlığını yitirip abuk subuk takıntılar edinen bunun da dini vecibelerini yerine getirmek olduğunu sanan kişiler var.Benim arkadaşın kayınvalidesi gelinin oğlu ile aynı yatakta yatmasını bile istemiyordu.Arayıp soruyordu bi de olmaması gereken birşeymişBazı aracılarda tanıştırıyım mutlu olsundan ziyade kimin başına sarayım düşüncesi oluyor
salla. hiç uğraşma. aşırı yobaz oluyor bu tiplerHerkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Kesinlikle nefret ederim. Barların önünde millete vaaz veren tipler gibi, sana ne kardeşim, sen kendinden sorumlu ol. İnsanların aklı mı yok, bir sizin aklınız ve doğrunuz mu tek, herkesin kendi seçimleri illâki vardır, seninle aynı değerlere sahip olmak zorunda değil kimse. Bir de dayatmaya çalışmaktır, şiddettir bu. Gel de yobazlara anlat.aynen öyle. yaptığı şey vaaz vermek . en nefret ettiğim şeylerden biri.
Herkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Ben de olsam yerim.Keki alıp yemiş ama?
Herkese merhaba ben görücü usulüyle biri