Kayınvalide adayımın bana yaptığı

Nokta neydi? Nokta emekti. İnşallah öğretmen değilsinizdir.

Eklentiler

• 21AC3AB8-C1B9-4163-92CC-322D70FFBDC1.png
    314 KB · Görüntüleme: 40
Noktaya virgüle dikkat etmedim sınavda derste okulda değiliz sonucta öğretmenim

Hayır ya o koymaz kendiside namaz kılmıyor ki

Kadin daha kendi cocugunu ikna edemeden size takmis yani. ben aslinda kadinin yaptigindan cok oglunu bunlar normalmis gibi size getirmesine sasirdim. Insan hic mi düsünmez "anne ne yapiyorsun" diye. Uzak kumandali usak olmasin bu..basiniz cok agrir

Evet ya buda ayrı bi olay

Uzak dur , ailece sıkıntılılar bence, kendine göre biri ile görüş ailesi ,özellikle annesi çok önemli...

Aynen yaaa , çocuk annesini o kadar normal görüyor ki müdahale bile etmiyor, demekki dünya görüşleri aynı, anasının oğlu bu nerde görsem tanırım kaç kaç kaç...

Annem aklima geldi. Annem herhangi bir insana birsey gönderse hep en güzelini secip güzel paket edip gönderir. Heleki icinde dinimizle ilgili birsey varsa. Yani bütün olay garip ve özentisiz
Bu görgü kuralını bilmemek büyük cahillik birde içindeki not uzaklaşmak iyi bir bahane bana kalırsa

1 aydır görüştüğünüz birinin annesine neden kek gönderiyorsunuz ki? Bence bu da çok saçma. Annesi de muhtemelen başörtülü ve namaz kılmayan biriyseniz hiç bulaşma istemeyiz seni mesajı vermiş.

Bu görgü kuralını bilmemek büyük cahillik birde içindeki not uzaklaşmak iyi bir bahane bana kalırsa

Ben tutarsizligi sevmiyorum. Daha kendi oglu namaz kilmiyor. Onu tesvik edemeden kiza böyle birsey yazip söyleme ne haddine. Konu sahibi esinden cok annesinin direktiflerine göre evlilik sürdürecegini bu kücücük olaydan görebilir. Inceligine karsi adam böyle birsey getirmis.

Hayır ya o koymaz kendiside namaz kılmıyor ki

Sizin konunuza dair aldığınız karar nedir ?

Özgüvensiz , sessiz bulduğunuz ; daha önce kız arkadaşı olmadığını söylediği için, aklınızda soru işaretleri uyandıran bu insanla hayatınızı birleştirmek amacıyla görüşmeye devam edecek ve aileleri tanıştıracak mısınız ?

bir aydır tanıdığınız adama zahmet edip kek falan koymayın oturun kendiniz yiyin afiyetle. kabı yıkamamak, lekeli başörtü koymak, dini kitaplar göndermek çok şey anlatıyor anlayana. her şeyin bir usulü var. ben bir daha görüşmezdim.

Arkana bakmadan topuk

Kac kurtul kesinlikle.

O değilde ben bir ayda düğün yapacağım tarihe karar verememiştim. Millet bir ayda damadın kim olacağına karar veriyor. Çok kararsızım çoook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…