sevgili kayınvalideciğim bu aralar senden çok sıkıldım neden her dakika hayatımızın içinde olmak istiyorsun neden? ne geçiyor eline mutlu mu oluyorsun.biz bi daha bugünlerimize geri dönemeyiz ki genç,sağlıklı birbirinin gözüne sevgiyle bakan akşamların gelmesini bekleyen karı-koca olamayız zaman bizi eskitecek sonuç da bırak da bu günlerimizi güzel geçirelim hayatımızda sağlık,sıhhat ,huzurlu geçireceğimiz nadir günlerin keyfini çıkaralım sen çomak sokma hayatımız da olma demiyorum annesin anne OLAMASAM DA seni anlıyorum ama benimde annem var o da hayatımıza müdahil olsa her fırsatta peşimize takılsa ne olur mutlu mu oluruz özel hayatımız kalır mı???ne yapcaz seninle türlü sıkıntılarımın içinde debelenirken neden bi de seni kafama takıyorum NEDEN?? neden senede 1 sinemaya gidince sen de sıkıntı yaratıyor neden akabinde bende gitmek istiyorum beni de götürün diyorsun k.pederim gidelim demesine rağmen neden onunla gitmeyip sürekli bizi rahatsız ediyorsun.biliyor musun ben bu aralar bunalımdayım pek iyi değilim yüzüm gülüyor çünkü başımı dik tutmaya çalışıyorum ama iyi değilim ...yılbaşında dışarı çıktık diye trip atıyosun inan hiç iyi eğlenmedim seneye bu zamanlar bebeğim olur mu yada hamile kalır mıyım düşündüm durdum hep.öylesine bi akşamdı merak etme eve döndüğüm de yine mutlu değildim. sorunlarımın farkındasın tedavi olmam gerektiğini biliyorsun ama ruh halimi buhranlarımı,ağlamalarımı bilmiyorsun.iki insan görünce gelinimi seviyorum kızım yok kızım gibi diyosun ama duyguyu hissedemiyorum bii kez kızım demeden halin nedir demeden nasıl oluyor bu sevgi ??? olmuyor sen de biliyorsun o yüzden rol kesmeyi bırak lütfen! oğlunu tedavi tedavi diye doldurma anne olmayı eşimin baba olmasını tatmadığım duyguları yaşamayı senden daha çok istiyorum.ama sen beni anlamayazsın sen bi bebek için gözlerin kapanana kadar ağlamadın çünkü...tedavi olcam merak etme güç toplamaya çalışıyorum...
çok doluyum,çok kötüyüm kızlar bi de k.validemin her dakika yanımda olması beni sıkıyor hergün annesine geliyor ve beni de çağırıyor (aynı apartmandayız annesiyle)ne yapcam bilmiyorum bu kadınla baş edemiyorum eşimle bşbaşa bişey yapsak surat asıyor yada beraber gidelim diyor ..SIKILDIM
çok doluyum,çok kötüyüm kızlar bi de k.validemin her dakika yanımda olması beni sıkıyor hergün annesine geliyor ve beni de çağırıyor (aynı apartmandayız annesiyle)ne yapcam bilmiyorum bu kadınla baş edemiyorum eşimle bşbaşa bişey yapsak surat asıyor yada beraber gidelim diyor ..SIKILDIM