Kayinvaalidem ve günleri

Ben sorun ne anlamadım. Gitme. Silah zoruyla mı götürecek? Gidelim derse de ben istemiyorum de. Hadi gidelim derse, hayır gitmiyorum de. Hayır yani hayııııır.

Amaaan bütğn kayınvalideler bu kadar dert vermekle yetinse keşke :) "Anne herkes çok büyük sıkılıyorum ben,ayrıca hamileyim ve dinlenmek istiyorum" de. Her çağırdığında bunu söyle.

Kv bizde misafirken ben rapor almıştım, hazırlık yapmış börek yapalım o gün diye.

Dedim ben hastayım diye işe gitmiyorum, hemen iyileşeyim diye, börek mi yapacağım, yapacağım börekten de hayır gelmez ya neyse:)

Neden raporluyum yatıp dinleneceğim demiyorsunuz anlamadım

Rahatsizdim sizin uzulmenizi istemedigim icin soylemedim. Evde yatarak bir kac gun dinlenmek istiyorum. Doktor dedi diyeceksiniz.

Kendinizi iyi hissetmediğiniz için raporlu olduğunuzu, günlerede sizin gibi 50 yaşına gitmek istiyorum dersiniz.Pardon ama bunu söyleyemeyecek kadar aciz misiniz? Sonuçta herkes size benim yazdıklarımı söyluyor.Sizde ısrarla o olmaz bu olmaz.

Yalan soylemeye gerek yok.Annecim ben cok sikiliyorum gelmek istemiyorum.Tabi bu dediginizin arkasinda durcaksiniz bi gidip bi gitmezseniz surekli cagirir.

Yaw nerde bana böyle kaynana çıkmaz tam benim kafadan kokoş
Emrivaki benide delirtir o ayrı konu siz haklısınız burada net açıklama yapın kararlı olun.
Belliki sizde kayınvalidenizin ilgidinden memnunsunuz ısrarından şikayetçisiniz.
Arada arada gelirim deyin gönlüde olur.
Kankilerine karşı hava atıyor sanırım gelinimle geldim bakın nasıl iyiyiz biz falan.
Onunda gönlünü yapın arada yazık.
Çocuk doğunca siz yalvarsanız çağırmaz günlerde en sevilmeyen şey çocuk gürültüsü patırtısı.
Hiç aranızı bozmadan ayar yapın derim.

Her çağırdığında gitmeyin canım siz de. Zorla kolunuzdan tutup mu götürecek, triplenirse triplensin. Çok mu önemli kayınvalidenizle ara bozmamanız? Normalde hamileliğin hastalıkmış gibi lanse edilmesine karşıyım ama hamileliğinizin yorucu geçtiğini bahane ederek gitmezsiniz yani. İsteyene bahane çok.

Sizde ısrarla her seferinde hayır diyeceksiniz hebrseferinde bir bahane yaratıp gitmeyeceksiniz..bu bu kadar zor olmamali

Hay günlerde yediği kısırdan taş çıka
Kız ne istiyo senden, illa çağırıyo kızcağızı günlerde aşırı istenmeyen kilo alasıca

Sen ne sekilde soylersen soyle kirilir. Belli ki dedigi olsun istiyor. Rahatsizim uzaniyorum gelemiyorum desen. Birkac kez boyle bahaneler bul anlar zaten.

Hamileliğini bahane et gitsin, hiç mi kafalarını çalıştırmıyor bu insanlar ya anlamıyorum. Doktor rapor verdiğine göre bir rahatsızlık var di mi yani? Bence de eşini dinleyip kvye ona göre söylemen mantıklı. Sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum, orada da herkes benden büyük oturamıyorum, doktor da kendini çok yorma dedi. O yüzden rica ediyorum beni böyle yerlere davet etmeyin vs vs diyebilirsin. Ha çok üstelerse de sen de ona göre karışılık verebilirsin bence. Bunda kırılacak bir şey yok.

3-5-10 gitmeyeceksin ve istediği kadar trip atsın ,

olmadı ne işim var o kadar yaşlı kadının arasında diyeceksin , olup bitecek büyütme bukadar

Iyi hissetmiyorum ise bile gidemeyip rapor aldım diyeceksiniz. Doktor dinlenmemi yatmami söyledi diyeceksiniz. Pardon da bunu da soyleyemiyorsanizz pes yani

Fatmamurat haklison bn hic tavir yapamiyomda ondan oluyo zaten bakcam yarin yemekte hala ayni seydrn bahsederse bnde dicem yaa cokk sikiliuorum kimseye haber etmedim neden soyliyeyim ki insan buna zorunlu olabilirmi bn ce olamaz bu nedir
Kimi kv ler gelinlerini her yere götürmek ister bu da benim gelin bak nasıl şöyle hamarat böyle iyi şöyle anlaşırız vs vs övünmeyi severler. Valla ben biraz dik başlıyım senin 1giderim 2 giderim 3.de tavrımı koyarım hiç ısrar sevmem senin yerine koydum kendimi de zorla gitsem sinirden kudururdum ya dediğim gibi sen de tavır yap bu sefer seninle iyi geçinmek için kendine çeki düzen verebilir elini verip kolunu kaptırma hiç düzelme yoksa bırak tavır yapsın dursun bi süre sonra alışır bırakır sen baştan alıştırmışsın o yüzden şimdi böyle

ısrarcı olun gitmeyin
tavır yaparsa yapsın
bir düşünün çocuk doğunca ne yapacaksınız?
ısrarla bebekle gitmenizi isteyecektir hem herkese torun gösterecek
şimdiden alın önlemi

Bunu eşine söyle oda gidip annesiyle konuşsun bence en iyi çözüm bu kaynanaylada yüz göz olmazsın , mademki kaynana hep dediğini sana geçirmek zorunda , belli ki seni naif görmüş bu zaafını kaynana kötüye kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…