Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatsizdim sizin uzulmenizi istemedigim icin soylemedim. Evde yatarak bir kac gun dinlenmek istiyorum. Doktor dedi diyeceksiniz.Evet kizlar basliktaki gibi soyle anlatayim biz kayinvalidemle ayni mah oturuyoruz bn calisan biriyim kendisi ev hanimi oldugu icin hem en hemen hergun gunu var iste akraba gunu bilmem altin guni paragunu haliyle gun arkadaslari 50 yas ve ustu bni en ufak bi bos yakaladogi an hopp hadi gune gidelim hazirlan dio kiramiyorum bide sonucta oraya gittigimde en kucuk bn oldugum icin butun hizmet yapmak bsna kaliyo aslinda kayinvalidrm sen otur yaparlar desede ben kendime yediremiyorum 50 yasindaki teyzelere rica bile edemem neyse gelelim asil koniya
Simdi bn hamile oldugum icin bel agrimdan dolayi birasda isyerinin stresinden uzak kalmak icin raporluydum ve bunu esim ark disinda hic kimse bilmiodu bizm kayinvalide bnm isyerine gidio bnden habersiz malum bn calisiyorum sanip bizim personel lerde bikac gundur raporlu oldugumu soyluyo simdi bunu duyan kayinvalide bni ariyo e sen ise gitmemissin bna nedn soulemiyon ayni seyleri esime soyluyo bu olayin ertesi gunu yani bugun ese arayip raporlu ysa gunumuz var hadi gelsin dio oda calistigimi soyluyo istersen git bak dio bizimki yok bn bida gitmem fln filan trip atiyo :)) simfi kizlar esim de dediki soyle gune fln gitmekten hoslanmadigini dile getir dio daha once getirdim ama halaa cagitiyo simdi nasil bi yol izleyeyim yarfim edin kirmadan hic gitmek istemedigimi nasil soylicem
Sen ne sekilde soylersen soyle kirilir. Belli ki dedigi olsun istiyor. Rahatsizim uzaniyorum gelemiyorum desen. Birkac kez boyle bahaneler bul anlar zaten.Evet kizlar basliktaki gibi soyle anlatayim biz kayinvalidemle ayni mah oturuyoruz bn calisan biriyim kendisi ev hanimi oldugu icin hem en hemen hergun gunu var iste akraba gunu bilmem altin guni paragunu haliyle gun arkadaslari 50 yas ve ustu bni en ufak bi bos yakaladogi an hopp hadi gune gidelim hazirlan dio kiramiyorum bide sonucta oraya gittigimde en kucuk bn oldugum icin butun hizmet yapmak bsna kaliyo aslinda kayinvalidrm sen otur yaparlar desede ben kendime yediremiyorum 50 yasindaki teyzelere rica bile edemem neyse gelelim asil koniya
Simdi bn hamile oldugum icin bel agrimdan dolayi birasda isyerinin stresinden uzak kalmak icin raporluydum ve bunu esim ark disinda hic kimse bilmiodu bizm kayinvalide bnm isyerine gidio bnden habersiz malum bn calisiyorum sanip bizim personel lerde bikac gundur raporlu oldugumu soyluyo simdi bunu duyan kayinvalide bni ariyo e sen ise gitmemissin bna nedn soulemiyon ayni seyleri esime soyluyo bu olayin ertesi gunu yani bugun ese arayip raporlu ysa gunumuz var hadi gelsin dio oda calistigimi soyluyo istersen git bak dio bizimki yok bn bida gitmem fln filan trip atiyo :)) simfi kizlar esim de dediki soyle gune fln gitmekten hoslanmadigini dile getir dio daha once getirdim ama halaa cagitiyo simdi nasil bi yol izleyeyim yarfim edin kirmadan hic gitmek istemedigimi nasil soylicem
Evet kizlar basliktaki gibi soyle anlatayim biz kayinvalidemle ayni mah oturuyoruz bn calisan biriyim kendisi ev hanimi oldugu icin hem en hemen hergun gunu var iste akraba gunu bilmem altin guni paragunu haliyle gun arkadaslari 50 yas ve ustu bni en ufak bi bos yakaladogi an hopp hadi gune gidelim hazirlan dio kiramiyorum bide sonucta oraya gittigimde en kucuk bn oldugum icin butun hizmet yapmak bsna kaliyo aslinda kayinvalidrm sen otur yaparlar desede ben kendime yediremiyorum 50 yasindaki teyzelere rica bile edemem neyse gelelim asil koniya
Kimi kv ler gelinlerini her yere götürmek ister bu da benim gelin bak nasıl şöyle hamarat böyle iyi şöyle anlaşırız vs vs övünmeyi severler. Valla ben biraz dik başlıyım senin 1giderim 2 giderim 3.de tavrımı koyarım hiç ısrar sevmem senin yerine koydum kendimi de zorla gitsem sinirden kudururdum ya dediğim gibi sen de tavır yap bu sefer seninle iyi geçinmek için kendine çeki düzen verebilir elini verip kolunu kaptırma hiç düzelme yoksa bırak tavır yapsın dursun bi süre sonra alışır bırakır sen baştan alıştırmışsın o yüzden şimdi böyleFatmamurat haklison bn hic tavir yapamiyomda ondan oluyo zaten bakcam yarin yemekte hala ayni seydrn bahsederse bnde dicem yaa cokk sikiliuorum kimseye haber etmedim neden soyliyeyim ki insan buna zorunlu olabilirmi bn ce olamaz bu nedir
ısrarcı olun gitmeyinTavir aliyo bana karsi ben rapor luyum bunu soyluyorum ameliyat oldum gene ayni seyi yapti oraya gittigin de napcan yer icer oturursun dio ama oyle olmuyo simdi iste raporlu oldugumu neden soylememisim bunun tribini atiyo nedeni esimde bilio bana hak verio ama yookk bİzimki illa goturecek kendimi ii hissetmedigimi soylesem de goturcek bn gelin napio derlerse evde derse ayip olurmus ne alakaysa bnde anlamadim