Kayinvaalidem ve günleri

bir keresinde kv Babasına giderken bizim de gelmemizi istemişti. Ben de eşim ve abisi falan olan bir ortamda ben gelmek istemiyorum orda sıkılıyorum demiştim bence söylediğim şeyde yanlış bir şey yoktu ama sonrasında eşim beni uyardı sen söyleme böyle şeyleri bana at topu diye. Ya benim gibi yap pat yüzlerine söyle ya da eşin bulsun bir çözüm. Ama sen ya da eşin söylemez bir şekilde tepki göstermezseniz bu böyle devam eder. Baştan tavizi vermişsiniz maalesef.

Benim yaşıtım kimse yok annecigim ben sıkılıyorum bu zamana kadar seni kırarım diye çekindim söyleyemedim ama durum bu.ustelik hamileyim midem bulaniyor kalabaliga giremiyorum.isten de bu yuzden izin aldim demek cok zor olmasa gerek...

Midem bulanıyor yemek görmek istemiyorum de, havasız ortamda kalamıyorum de, havalar ısındı mikrop çoğaldı hastalık filan bulaşır de, yorgunum de, arkadaşım gelecek de, temizlikçi gelecek de, toplantıya gideceğim de, eşimin iş yerine gideceğim de, alışverişe gidiyoruz de. Ben sana milyon tane bahane bulurum. Madem hoşlanmıyorum demekten anlamıyor sürekli bahane bul

Haklisiniz bn soyluymda bu sefer net ve keain bir dille dicem gune gitmemek icin sana haber vermedim kafami dinlemek icin kimseye soylemedim dicem tesekkur ederim hepinize

O zaman git ve salonun orta yerine ozellikle halinin ustune kus. Bidaha cagirmaz

Raporluyken yada tatil gunumde dinlenmek istiyorum
Yasitim yok hic gunlerde canim sikiliyor
Iste yoruluyorum kafa dinlemek istiyorum
Her cagirdiginda bi tanesini soyle :-D

Bir de diger teyzelerin gelinleri kizlari yok mu sen de onları öne sür.
Onlar da gelmiyor kimse laf etmiyor da beni niye israrla soruyorlar soran olursa annecigim ataga gec sizin gelinler kizlar nerde diye o zaman beni sormaktan vazgecerler

Tavır alsın çok mu önemli?
O tavır alınca noluyor mesela? Oksijensiz mi kalıyorsunuz?

O düşünsün bırakın. Değer vermeyin bu kadar. Hamilesiniz. Bebeğinizi düşünün

Hala kırmadan nasıl söylerim diyosun ısrarla şöyle anlamiyo mu anne neyin pesindesin ben hamileyim yoruluyorum istemiyorum dinlenmek ıstiyorum de canim

Vallahi ayni benim kayinvalidem.
Tipkisi hemde.
Hadi seninki güne cagiriyomus benimki komşusuna gitse de cagiriyo hep cagiriyo yani herseye.
Is yerinde canım çıkıyor çalışmaktan bide oralara gidip hizmet ediyorum inan kendi evimi temizlicek vaktim kalmıyor bazen aynaya bakıp kendime üzülüyorum annemin evinde kahvem bile önüme gelirdi.
Şimdi banyo yapıp yatağıma uzandiysam ne ala bana.
Ay sinirden aglayasim geldi suan valla
İstemiyorum de kiz valla yeter artik bu ne yaaaa

Aynı şekilde anneniz davransa eminim daha sert tepki verirsiniz, nedense söz konusu KV olunca daha yumuşak davranılıyor. Bir daha çağırırsa tepkinizi net bir şekilde belli edin yoksa lohusalık döneminiz günlerde geçer, çocuğunuz günlerde büyür.
Sağlıklı hamilelik dilerim.

istemediğini söylemek onu kıracak diye düsünürsen yanılırsın ve daha baska seylerdede zorluk cekersin. senin annen seni istemediğin yerler cagıraaydı nasıl reddederdin. ben gelmeyevcwgim istemiyorum cok sevmiyorum bukadar

Aynı model bende de var. Geçen hafta komşuya gidelim dedi reddettim. Bugün yine aynısını söylüyor haftaiçi gidelim diye. Laf anlamayan kaynana çok zor vallahi

insan iliskilerinde kotu musun? bariz ne yapman gerektiginin belli oldugu bir konuda konu acman dusundurdu bunu....

Ee x görümcemi al git de
mecbur değilsin mesafe daima iyidir

Offf cok benziyor hikayemiz... de ki annecim hamileligkm biraz ağır geciyor dr kendini cok yorma dinlen dedi de bisi diyemez.

Yeni evlisin ya ondn.ben 5 sene sonra kendimi kurtarabildim.bir de her lafini tak
Mamayi yeni basardim.ama sinir olmaya devam takinti haline getirmekten.ama o patavatsiz olmaktan vazgecmiyor.huyu bu.sen simdi fazla onem veriyorsun.aradaki dengeyi ve saygiyi kurman dilegiyle...

Ben de aynisini yasadim en son esim annesiyle tartisti sirf bu yuzden.Cunku ben gitmicemi soyledim o da esime sikayet etmis esim de niye zorluyorsun mecbur mu senle gitmeye?Yasiti mi var orda demis.O gunden beri birak onunla gune gitmeyi onu gunu oldugunda bile evine gitmem.Ama cok kararli olmak lazim malesef cok israr edip anlamak istemiyorlar.Sert ve kararli bi sekilde cevap ver.Nasilsa kötü olacaksin oyle ya da boyle.

Kolundan tutup getircek degil ya kocaman kadinsin gelmicem de. Bu kadar aciz misin gercekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…