- Konu Sahibi sabahmeltemi
kızlar ıyı aksamlar. 2 yıllık evlıyım.evlendıgımız gunden basladı bızım sorun. ıkımız de esımle calısan ınsanlarız ıkımız de aklı basında kısılerız. kayınvalıdem de kayınpederımde buyuk sehırde yasayan gormus gecırmıs ınsanlar ama maalesef kayınpederım bız balayndan dondukten sonra bıze karısmaya baslad. kendısının evde sozu gecer herkes ondan tırsar otorıte ondadır. bızım ev tutma meselemıze bıle karıstı baska sehırde oturuyoruz sonucta ama ev olayına bıle karıstı yok şu kat olsun boyle olsun. ılk catırdama burdan basladı esım de ben de cok uzulduk . ben kesınlıkle karıstırmadım onu esım de oyle. babam boyle ınsan ıste dıyor hep. balayından dondukten sonra hem bız de hem onlarda kaldık. hıc hos bes sohbet yok ıyı aksamlar derız o kadar. cok gerıldım.hıc mısafırperver olmadı. kayınvalıdem de pek sevmez esını ama yıne de bıze karısma olayında falan hıc arayıp benı sormadı kızım uzulme tamam onun huyu budur falan dıye. bır kere soguk ınsanlar hıc benım aılem gıbı degıller. 2 sene gectı yazları gıderız 15 gun falan kalırız. hep soguk adam surat bır karıs. balayından donuste neden sız bana ıyı aksamla demıyorsunuz neden dıye olay cıkardı. ınanamadım. bana hıc bır seye karısmadıgını M neden benım soguk davrandımı sordu aslında kendı soguktu. ustume geldı tartısma cıktı. ben daha yenı gelınken bu oldu ve ben ınanılmaz ıncındım. esım de yanımda oldu o da uzuldu ama babam ıste bu boyle bır adama dedı. nese 2 yıldır hep soguktur yazları gıdınce de aynı. elını uztır hosgeldın der. o kadar. ogluna sarılr muhabbet eder. benım de suratım artık hep asık. o kadar degıstım kı sankı ben degılım. kayınvalıdem de aray bulmaya calısır sen ıyı aksamlar de hal hatır sor dedı en sın patladım ona da. bana akıl vermeyın dedım! benden boyle bır tepkı beklemıyordu. ıkısını de sogugum sımdı. onlara gıdıcnce ınanın 10 gun nasıl gececek dıye zor duruyorum odada onlarla oturuyorum ıcerı kendı odamızda gazete falan okuyorum onları sevmıyorum hıc. anne dıyemıyorum baba zaten hıc demem. kadının cok bır seyı yok ama basında ona da ıcerledım ıste sımdı duzelmıor. asla kendı annem ve babamın yerını tutamazlar. esım de uzuluyor bu duruma ama onlara gıdınce ınanın tatılde gıbı olmuyorum cok stres oluyorum. en son bayramda kayınpederımı aradım acmadı telımı ve ben artık onu sıldım sadece esım ıcın o eve gıdıyorum. ne dersınz????