• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpederin sapkinligi

Aşırı kıskançlık aşırı sevmekten değilmiş.
Hala aynı kıskançlık numaralarını çekiyorsa arkadaşınız eşine sınır koysun. Hayatını kısıtlamasına izin vermesin bu saatten sonra..
Kayınpedere de ters bi durum görünce sesini çıkarsın. Eve geliyosa bahane bulup almasın.
Baktı sapkın aile, eş hala kısıtlayıcı laf anlamıyor bıraksın. İğrenç şeyler..

Arkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?

Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.
Arkadaşının yapabilecegi sey soguk davransin terslemeye gidecem hareketlerde bulundun kayin babası haber vererek geliyorsa isim var degip bahane uydursun eger evine geliyorsa o sıralarda is uydursun kendine mumkun mertebe o evdeyken cocugunu yaninda bulundurmaya calissin ve bence bu durumdan guvendigi bir iki kisiye soz etsin ki yarin birgun iftira durumlari falan olursa yalnız olmasın

Belki bunlar ise yarar

Ha bu arada esi disadiya cikmasina falan izin vermiyo anladigim kadariylacsanirim ama kp gelecegi zamanlarda haberi varsa ailesi yakin oturuyorsa ailesinden birilerini oturmaya cagirsin yada akraba komsu mumkun mertebe basbasa kalma durumlarini iptal etsin ne bileyim kv arasin babam burda sizde gelin falan desin

Boyle böyle kp de durumun farkına varır geri adım atar belki diye dusunuyorum

Öncelikle eşi aldatmış boşanmalı bence.
Kayınpederinin yaptığı şeyleri ise ben iyi niyetli düşünmek istediğim için , belki kızı yerine koymuştur ondan yakın davranıyordur. Bazı insanların sevme Şekli tuhaf olabiliyor. Benim eniştemde öyle ,Teyzemin eşi..
Ay bilemiyorum . Umarım benim Anladığım gibidir

Arkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?

Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.
Nerdeyse 10 yıllık gelinini Durmuş Durmuş taciz etmek bu yıl mı gelmiş aklına çok ilginç

arkadasınız boynundan opulecek kadar nıye sessız kalmıs mesafe koymamıs
otu çek kökne bak ıste o oguldan o babaya sasırmadım da
bı kadın olarak boyundan opulup ah uh oh wuw seslerı cıkacak boyuta gelene kadar beklenmesıne sasırdım

1. Bu çok kıskanç erkekler muhakkak bir b.klar yiyorlar. Kişi kendisinden bilir işi, kadınları da kendileri gibi bilip böyle hastalık derecesinde kıskanıyor hayatı dar ediyorlar. Bunu kesinlikle artık çok iyi biliyorum. Kim çok kıskanılıyorum, kısıtlanıyorum dediyse aldatılıyor.

2. Keşke aldatıldığında boşansaydı. Neyse, bu da bir sınav. O sınavı zorlu kabul etmiş..

3. Kayınpeder "boyun öpme" dışında masum gelmişti. Iyi de arkadaşınız "Baba, yapma böyle temaslardan ben rahatsız oluyorum hoşuma gitmiyor biraz uzak davranalım ki birbirimize baba-kız saygımız olsun öz babam bile boynumdan öpmez" diyemiyor mu? Bu kadar pısırık olursa daha başına çok iş gelir bu hayat böyle.. Biraz sesini çıkarsın ya. Ne oluyoruz desin!
Evet ya cok haklisin kardes kiskanc insan korkuyorum bende cok herkrzi kendileri gibi biliyorlar

Kusura bakmayinda arkadaşınız salak :KK59:

Öyle bi durumda olmamda varsayalım ki o adam bana 5 metre yaklaşamaz oglunuda babasi denen sapıgıda delik deşik rezil ederim milletin yüzüne bakacak hal birakmam ş...........:KK11:

Demek oğlunun yerine kendini koymuş görev üstlenmiş sıkar biraz :KK59: :KK14:

Yarim yamalak bir ses kaydi var elinde. Keske seni tanimasaydim dediği ve koye gitmeye ikna etmeye calistigi. Bunu kocasi da dinledi ama hala bir tepki birsey yok. Alma eve o zaman deyip isin icinden cikiyor. Her insan ayni olmuyor arkadaslar. Benim basima gelse o adamin basina yikarim dünyayı. Ama herkesin hayat sartlari bir değil. En azindan bir sürede olsa düzeninin bozulmasini istemiyor. Şu an herkese siktiri çekip hayatina bakabilecek bir pozisyonda değil ne yazikki. Yazarken bunlari da düşünün.

o kadar kıskanç adam nasıl soğuk kanlı olabiliyor bu kadar, tamam babası ama tepkisini koyabilirdi

ayyyyyyyyyyyyy su an eski esimi ve babasini hatirladim .. her ikiside kadin duskunu .. baba sapik oglu ondan dahada sapik ... yok ben anladim boylelerinin seyini kokten halledeceksin baska caresi yok bunun !

Sizde anormalsiniz ! Magdem arkadasin bu sapikliga maruz kaliyor sen neden seyrediyorsun ? onundeki film degil'ki ! hayatin gercekleri bu sapigin yaptiklarina neden goz yumuyorsunuz ?
Terbiyesizlik yapmanin geregi yok
Mahalle karısı gibi islerine karisacak degilim. Nerde durmam gerektigini biliyorum ben.

Yarim yamalak bir ses kaydi var elinde. Keske seni tanimasaydim dediği ve koye gitmeye ikna etmeye calistigi. Bunu kocasi da dinledi ama hala bir tepki birsey yok. Alma eve o zaman deyip isin icinden cikiyor. Her insan ayni olmuyor arkadaslar. Benim basima gelse o adamin basina yikarim dünyayı. Ama herkesin hayat sartlari bir değil. En azindan bir sürede olsa düzeninin bozulmasini istemiyor. Şu an herkese siktiri çekip hayatina bakabilecek bir pozisyonda değil ne yazikki. Yazarken bunlari da düşünün.
Kocası bile alma eve diyorken ,arkadaşınız neden alıyor hala evine? Açmasın kapısını,açmasın telefonunu. Terslesin. Adam ne diyecek,beni tersledi mi diyecek utanmadan.

Karısını camdan baktırmayan aldatan bir adamın babası da en az onun kadar sapkın olmalı değil mi?

Kayınpeder boynundan öpüyor hala nasıl duyurmam diyor. İyi ezmişler kızcağızı. Siz arkadaşınıza güzel bir avukat bulun. 2 çocuğu var o sapık ailede büyütmesin.

şimdi dur eşi çok kıskanç dedin . eşinede kısmen bu durumdan bahsettiğini söyledin . o kıskanç adam yıkardı her tarafı böyle bir durumda . nasıl sakin karşılamış bu kadar bu bir
ikincisi belkide abartıyorsunuzdur diyecem ama anlattıklarına bakılırsa farklı bir durum var

Normal hayatta konuşma tarzınızı bilemem ama burası normal hayatınızı yaşadığınız yer olmadığı için konuşma tarzınızı duzeltin lütfen ..

Back