• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpederin sapkinligi

Megalith

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
139
87
18
36
Arkadaslar konuya nasil gireceğim bilemiyorum. En yakin arkadasim 9 yildir evli. Eşi ile severek evlendiler. 2 tane dünya tatlisi kizlari var. Arkadasim cok güzel ve hayat dolu bir kadın. Eşi ise hastalik derecesinde kiskanc. (Kadin ondan habersiz bakkala dahi gidemez) (camdan baksa eşi koşa koşa gelir, kim var orda diye bakinir etrafa) kadin 27, adamsa 32 yaşında.
Kocası evlendikten 7 sene sonra is ayni is yerinde calisan bir kadinla arkadasimi aldatti. 7 ay gibi bir süre sonra tesaduf eseri telefon konusmalarini duyarak öğrendi arkadaşım. Sonrasinda malum krizler. Eşinin ailesi ve kendi ailesinden sayılı kisiler duydu olayi. Gel zaman git zaman bu sorun bir şekilde aşıldı.
Esas konuya gelecek olursak: o olaydan sonra bu adamin babasi, yani arkadasimin kayinpederi cok yakin davranmaya başladı kizcagiza. Telefon açmalar, istek ihtiyaç sormalar vs. Buraya kadar sorun oldugunu dusunmemistik. Çünkü oğlunun yaptığı ayıbı belki de telafi ediyordur diye düşünmüştük. Ama işin renginin öyle olmadigi anlasildi. Adam arkadasima surekli bir temas halinde. Sariliyor, yanaklarini sıkıyor. Boynundan opmuslugu bile var. Ve bunlari hep oğlu işe gittikten sonraya denk getiriyor. Oglu cikiyor babasi giriyor eve. Cok kurnaz bir adam. Arkadaşım caresiz durumda. Iftira atarlar diye korkuyor. Eşine kismen bahsetti ama eşi dikkate alip olayin uzerine gitmiyor bile. Geçen gun ses kaydi yapmis. Keske seni tanimasaydim diyor surekli kiza. Sehvetle sarilip ses cikarir ya insan ooww tarzinda sesler cikariyor. Biz artik iyi niyetli düşünmüyoruz tabi ki. Bu durumda kalsaydiniz nasil bir tepki verirdiniz. Bu olayi yayilmadan nasil bertaraf ederdiniz?

Neden sen yazdin derseniz, malumunuz adam eve gelir gelmez kizin telefonlarini kurcaliyor.

Yayılmadan mı? Kimseye haber vermeyecek yani.
Ha aldatmayı sineye çekip birşey olmamış gibi davranan bir insan bunu da çekebilir sineye(!)
Yapmayın etmeyin ya, iki çocuğunuz var hala kimsenin duymamasını düşünüyorsunuz. Bırakın duysunlar herkes anlasın. Bunları ortaya çıkarmadığınız sürece bu adamlar cesaretlenmeye devam eder. Yapmayın!!!!

Yarim yamalak bir ses kaydi var elinde. Keske seni tanimasaydim dediği ve koye gitmeye ikna etmeye calistigi. Bunu kocasi da dinledi ama hala bir tepki birsey yok. Alma eve o zaman deyip isin icinden cikiyor. Her insan ayni olmuyor arkadaslar. Benim basima gelse o adamin basina yikarim dünyayı. Ama herkesin hayat sartlari bir değil. En azindan bir sürede olsa düzeninin bozulmasini istemiyor. Şu an herkese siktiri çekip hayatina bakabilecek bir pozisyonda değil ne yazikki. Yazarken bunlari da düşünün.

1. Bu çok kıskanç erkekler muhakkak bir b.klar yiyorlar. Kişi kendisinden bilir işi, kadınları da kendileri gibi bilip böyle hastalık derecesinde kıskanıyor hayatı dar ediyorlar. Bunu kesinlikle artık çok iyi biliyorum. Kim çok kıskanılıyorum, kısıtlanıyorum dediyse aldatılıyor.

2. Keşke aldatıldığında boşansaydı. Neyse, bu da bir sınav. O sınavı zorlu kabul etmiş..

3. Kayınpeder "boyun öpme" dışında masum gelmişti. Iyi de arkadaşınız "Baba, yapma böyle temaslardan ben rahatsız oluyorum hoşuma gitmiyor biraz uzak davranalım ki birbirimize baba-kız saygımız olsun öz babam bile boynumdan öpmez" diyemiyor mu? Bu kadar pısırık olursa daha başına çok iş gelir bu hayat böyle.. Biraz sesini çıkarsın ya. Ne oluyoruz desin!

adam aldatmis dedin ya kiza yikmak icin yapiyorlar olmasin? paranoyaklik gibi olabilir belki ama anlasmis olabilirler. neler goruyoruz su hayatta

Yarim yamalak bir ses kaydi var elinde. Keske seni tanimasaydim dediği ve koye gitmeye ikna etmeye calistigi. Bunu kocasi da dinledi ama hala bir tepki birsey yok. Alma eve o zaman deyip isin icinden cikiyor. Her insan ayni olmuyor arkadaslar. Benim basima gelse o adamin basina yikarim dünyayı. Ama herkesin hayat sartlari bir değil. En azindan bir sürede olsa düzeninin bozulmasini istemiyor. Şu an herkese siktiri çekip hayatina bakabilecek bir pozisyonda değil ne yazikki. Yazarken bunlari da düşünün.
Bu nasıl bir üslupppp!!!!!!!

Kimsenin duymasına gerek yoksa

1 adam eve geldiğinde kapıyı açmasın
2 illaki içeri girmişse sarılmak istediğinde geri çekilsin ve böyle samimiyetlerin onu rahatsız ettiğini açık açık söylesin
3bütün bunlara rağmen vazgeçmezse gerekirse itsin adamı sesini yükseltsin ki korksun adam
4 adam eve yalnız gelince hemen karısını arasın onu da çağırsın
5 bütün bunlarda çare olmazsa adamı iyice azarlasın yakasına yapışsın gerekirse sağır sultan duysun

ayyyyyyyyyyyyy su an eski esimi ve babasini hatirladim .. her ikiside kadin duskunu .. baba sapik oglu ondan dahada sapik ... yok ben anladim boylelerinin seyini kokten halledeceksin baska caresi yok bunun !

Sizde anormalsiniz ! Magdem arkadasin bu sapikliga maruz kaliyor sen neden seyrediyorsun ? onundeki film degil'ki ! hayatin gercekleri bu sapigin yaptiklarina neden goz yumuyorsunuz ?

Kayınpeder ile gelin arasında açıkça konuşulmamış olsa da aleni bir durum var. Kadının bildiğini bilerek geliyor ve eve alınıyor adam. Bu adama cesaret verir.

Kadın kapıyı açmamalı. Oğlu olmadıkça görüşmemeli.

Ama işte oğlu varken gelip oğlu gidince babasının evde kalması durumu var bir de.

Babasının sapıklığını kanıtlarsa herşey sarpa sarabilir nihayetinde babası ama oğlu da aldatmış kadını ve adam darmadağın olmayı hak ediyor. Kayınpeder de oğluna rezil olmayı.

Galiba birgün videoya alması yedeklerini bulundurup birini "önce" kocasına izletmesi en iyisi.

Kaldı ki bu durumda da kocası diyebilir bu zamana kadar babam sana alenen yazarken sen onu bi daha ağzını açamayacağı şekilde neden terslemedin diye.

Kocası aldatmamış olsa kayınpederi ile sert bir dille konuşsun zaten cesareti kalmaz derdim.

Çok kimse de duymamalı tabi bu olayı çünkü çocukları var. Çocuklarının dedesi gelinine sarkan, babası karısını boynuzlayan bir adam olduğunu çevresinden duyarak büyümesinin yükü ağır olur. Bir ömür bunu taşımak bununla yaşamak zorunda kalırlar bence bi anne bunu çocuklarına yapacak kadar kendini kaybetmemeli. Dönüşü yok.

Son düzenleme:
Arkadaşım eşine biraz bahsetti ama eşi önemsemedi demişsin.Eşi bu kadar kıskanç bir insansa böyle bir şeyi nasıl önemsemiyor? Ayrıca arkadaşının tepkisiz kalması çok saçma.Benim kayınpederim boynumdan öpecek hösstt,ağır ol bakalım,bu ne samimiyet derim yani.Böyle şey mi olur ya.Arkadaşın tepkisini koyacak.Eve geldiğinde açmayacak kapıyı,baba müsait değilim şuanda kusura bakma,akşam oğlun gelince gelirsin sende diyecek.Ay daha neler duyacağız şurda bakalım Allah ıslah etsin böyle insanları pes ya.

Eşinin de babasınında tedaviye ihtiyacı var ikiside normal değiller
Arkadaşın bence bu aileyi direk hayatın çıkarabiliyorsa çıkarsın sorunlu insanlar belli çocuklar içinde en iyi bu olur bence

Boşa kürek cekmesin sonuçta insan bir defa geliyo hayata

Ayrıca eşinin verdiği tepki çok saçma geldi bana hangi es bu kadar tepkisiz kalır ki böyle bir durumda birde bu kadar kiskanc iken bunlar normal değil dikkatli olsun kabak kendi başında patlar mazallah işin içinden cikamaz birde is üstüne kalır

Bakkala bile gondermeyen camdam bile bakmasina izin vermeyen o bicim kiskanc bir koca nasil olurda boyle biseye tepkisiz kalir? Demek ki arkadasinizin esi arkadasinizdan vazgecmis coktan bitirmis bazi seyleri cok afedersiniz arkadasinizin esi tam bir pe....k yani. Arkadasinizin hala ne isi var o evde tecavuz edilmeyi mi bekliyor boyle sessiz kaldikca tecavuz edilince de sessiz kalir! Aklini basina alsin esi bile tepkisizken kimden ne medet umuyor yani? Aklim almiyor cidden kacinilmaz bir felaket kapida arkadasiniz alsin o ses kaydini ve hemen polise gitsin ailesi varsa o evi terketsin yoksa da siginma evlerini arastirsin insallah hersey icin cok gec kalinmaz

9.png

Back