Kayinpederimin yapmacik davranislari ve bizden sakladigi olay!!!

sakın eşinden saklama, ne diye saklayacakmıssınki, sendeki bu panik ve sinirlilik durumların nedenini ögrensin adam,
neyse cana gelecegine mala gelsin, geçmiş olsun size

sakın eşinden saklama, ne diye saklayacakmıssınki, sendeki bu panik ve sinirlilik durumların nedenini ögrensin adam,
neyse cana gelecegine mala gelsin, geçmiş olsun size

canım saklayamamki zaten bilmeye hakkı var.ilk duyduğumda direkt kayınpederi aramayı düşünmüştüm ama onu takıp aramak hata.en iyisi doğrudan eşimle konuşmak.tşk ederim

Birinden duymuş gibi değilde eşiniz '', baba arabayı satılığa çıkarıyorum,bir tanıdığım arabaya gelip bakacak'' dese ne derler acaba...

Birinden duymuş gibi değilde eşiniz '', baba arabayı satılığa çıkarıyorum,bir tanıdığım arabaya gelip bakacak'' dese ne derler acaba...

Bence onlar ona da kılıf bulurlar. Bir de suçlu çıkarırlar.
Bir bahane bulmaya gerek yok ki yaptıklarının nedenini sormak için.
Anlıyorum sizler kimse üzülmeden kırılmadan çözüm üretmeye çalışıyorsunuz da, ben bütün bunları okurken sıkıldım yapılanlara.
Böyle çirkin birşey duymadım. Hem suçlular hem de milleti tehdit ediyorlar.

merhaba arkadaşım önce kazadan dolayı kimseye bişey olmaması büyük bir mucize diyelim.

Hurdaya döndürecek kadar kaza yaptılar ise içinden nasıl sağlam çıkdılar orası ayrı bir muamma tabi.

Eşine söyle ve kesinlikle arabanızın toplam değeri ne kadar ise hiçbir bahaneyi kabul etmeyerek kayınpederinizden arabanın parasını isteyiniz. Mal canın yongasıdır derler kolay kolay kazanılmıyor hemde arabanın borcu yenide bitmiş bence eşine hemen söyle yazık değilmi size...

Okurken benimde aklima ayni fikir geldi.Tam yazacaktim baktim arkadas yazmis.bence de baba arabayi satip bana parasini yollar misiniz ihtiyacim var da diyebilir.bence bildiginizi ve annenin söyledigini hic söylemesin.Diger sahislari araya katmayin.Bence de bunu esinize söyleyin ama babasindan duymus gibi yapsin.Artik olan olmus.bence saglikli bir sekilde düsünmek ve sinirlenmemek lazim..yalanlar ne kadar kötü de olsa.Siz ise asla karismayin derim ben..

cnm sen hiç eşinin ailesiyle muhattap olma bu konuda sakın ama laf arasında kayınpederin yada ailesinden herhangi birine orada nasıl olsa evimiz arabamız var diye hiç birikim yapmadık iyi yapıp da gelmişiz de sadece kesin dönüş yapacağınız<ı biliyorlar mı ayrıca eşine de söylemelisin birşekilde senden böyle birşey saklasa nasıl hissederdin öğrenince

Kizlar esimle konustuk once cok tepki verdi cok kizdi benim gibi sonrada iyiki canlarina bisey gelmedi bosver napalim dedi :$ Bundan sonra napcak ailesiyle ne konuscak bilmiyorum ama konu kolayca kapanacak gibi gorunuyor..

Kizlar esimle konustuk once cok tepki verdi cok kizdi benim gibi sonrada iyiki canlarina bisey gelmedi bosver napalim dedi :$ Bundan sonra napcak ailesiyle ne konuscak bilmiyorum ama konu kolayca kapanacak gibi gorunuyor..

Evet. Olan sizin arabaya olmuş.
Aslında mesele araba değil de. Kandırılmak fena.
Neyse eden kendine eder. Bu onların yanına kalmaz.
Daha önce de söylemiştim.
Ehliyetsiz araç kullandıran kişilere de trafik cezası yazılıyor.
İnşallah sizi bekleyen böyle bir ceza yoktur.
Bir de aklıma takılan bir konu. Kazayı gören, duyan bilen biri olmuş mu?
Yani gerçekten kaza olmuş mu?

Arayıp ailesine sormadı mı?
Tamam tepki verdi kızdı ama bunu kendi kendine mi yaptı?
Tabii iyiki de canlarına birşey gelmedi ama bu kadar çabuk boşver
demesi hiç normal gelmedi bana.
Gerçi daha önce belirtmiştiniz ama sanki haberi vardı diye düşünüyorum.

fesat olmayıp yapıcı cevap vermek istiyorum ama gerçekten bu kadarı da olamaz arkadaş ya. insanlar ne yüzsüzmüş. arabayı satmak istediğinizi söyleyin kayınpederinize. bunu da eşiniz söylesin eşinizi ikna edin. 'yok işte araba yatıyo boşyere babanlara yazık ilgileniyorlar falan satalım hem daha iyi arabalar var , gibisinden tabii bu durumda arabanın da akıbeti ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…