- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
- Konu Sahibi ecepelin29
-
Eşinize niye söylemediniz ki.
Ben olsam dakikasında arar söylerdim.
Hatta kayınpederime telefon açar bu olayı saklamanın, ötesinde söylenilen yalanların (yani araba çoki yi kimseye kullandırtmıyoruz vb.) gerekçesini sorardım.
Aileniz de hata etmiş size söylememekle.
Saklanacak şey mi bu?
canim oncelikle sunu belirteyim cok sinir bozucu bir durum ama niye onlara emanet ettinizki bu isleri yapan otopark tarzi galeriler var biraksaydiniz aracinizi aylik kirasini odeseydiniz kafaniz daha rahat olurdu bence bu konuyu esinle paylasmalisin sonucta oylede ogrenecek boylede babasiyla kendi konussun bir arkadasimdanogrendim desin annenleride muskil durumda birakmamis olursunuz
canim oncelikle sunu belirteyim cok sinir bozucu bir durum ama niye onlara emanet ettinizki bu isleri yapan otopark tarzi galeriler var biraksaydiniz aracinizi aylik kirasini odeseydiniz kafaniz daha rahat olurdu bence bu konuyu esinle paylasmalisin sonucta oylede ogrenecek boylede babasiyla kendi konussun bir arkadasimdanogrendim desin annenleride muskil durumda birakmamis olursunuz
Niye yalan söyleyecek ki arkadaşımdan öğrendim diye.
Yapan mı suçlu söyleyen mi.
Olayı saklamakla çocuklarına yanlış yapmış aile.
Dun aksam haberim oldu benimde bugunde henuz konusamadik once burada psylasmak danismak istedim sinirim cok bozuk anlatamam.ailemi nerdeyse tehdit etmisler ya .. Sakin soylemeyin biz konuscaz demisler..
tabiki olayi isleyen suclu fakat annesi zor durumda kalacak ve onuda dusunmek lazim sonucta tehdit falanda etmisler kadini hep yuz yuze bakacak bu insanlar esinin arkadasimdanogrendim isin asli var mi diye sormasi bana daha mantikli geliyor tabi yine konu sahibi kendi bilir en azindan ben olsam bu sekilde davranirdim
enteresan hem ehlıyetı yok hem baskasının arabasını kullanmaya kalkıyor ustune bu arabada emanet.bızde bırsey emanet edılırse ınsan gozu gıbı bakar zorda kalsa bıle kullanmaz.bana sacma geldı bıraz nıyeyse.duz yolda arabayı nereye vurmuskı anlamadım yol cakıl bıle olsa ne olucak.baya bı hızla gıdıp takla falan atması lazım arabanın hurdaya cıkması ıcın.ozamanda saglam cıkmaları mucıze.cok celıskılı bır durum bu.kayınpederınızde arabanızı satmak ıcın vekalet gıbı bırseyınız varsa eger sakın kaza dıye satmıs olmasın.bence hıcccc kayınpederı karıstırmadan esınıze dırek anlatın.nıye dolandırıp gızlıyorsunuz esınız aynısını sıze yapsa uzulmezmıydınız.ınsanlar ne garıp olmuslar ben bızım arabayı kullanırken bıle bısuru duayla bınıyorum kaza bela olmasın dıye cunku arabaya bısey olursa benım sorumlulugumda kendımı cok suclarım.esım canın sagolsuun der gecer ama olsun.bırakkı baskasının arabasının kontagını bıle cevırmem arkadas.durum cok garıp yada eksık anlatıyorsunuz anlamadım yanı
yok bana söyler ondan eminim.bende ona bu durumu söyleyeceğim zatende sinirlerimin yatışmasını bekliyorum..ve sizden akıl almak istiyorum yanlış bişey yapmamak için.daha yeni konuşmuştuk gezi planı yapıyorduk dönünce arabayı alır şuraya gideriz buraya gideriz diyodukbelkide eşine babası çoktan söyledi, eşin sana söyleyemiyor..
Kimdir bu insanlar. Ne hakla tehdit ediyorlar.
Aileniz de çok alttan almış. bunu bilmeye hakkınız vardı bunu söyleyebilselerdi keşke.
Ben konusahibinin eşinin bak senin ailen de biliyordu ama söylemediler diyebilme ihtimalini de düşünüyorum.
Çünkü böyle bir aile herşeyi söyler.
Yaptıklarını saklayan ve üstüne üstlük konuyla ilgili yalan söyleyebilen bir aile sözkonusu.
Böyle bir olay oldu, istemezdik ama oldu, çok üzgünüz, telafi etmeye çalışırız demek yerine, bir de arabanız çok iyi kimseyi bindirmiyoruz diye yalan söylemeleri yani kandırmaya çalışmaları affedilir gibi değil.
Kaza değil beni kızdıran, o büyük bir hata. Emanet edilen malı kullanmak.
Ama bu ailenin yaptığı karşındaki kandırmak. Bir de bilenleri söylemeleri konusunda tehdit etmek.
Soçlu olan onlar bu unutulmasın. Aileye söyleyen, yada yapılanın hesabını soran değil....
burada okuduklarım ve kk sayesinde artık hiçbir şeye şaşırmamayı öğrendim..sizin yerinizde olsam olaya yalan-dolan katmadan herşeyi eşime anlatırdım.kim bu insanlar,size ve annenize nasıl bir zarar verebilirler ki aileniz bu kadar korkmuş ve saklamış?eşinizin bu olan biteni bilmeye hakkı var,sizi zaten 2 sene boyunca oyalamışlar bence daha fazlasına izin vermeden olaya el koyun.
arkadaşım aynen işte bende öyle düşünüyorum kandırmaya çalışmalar,arayıp bi sorun varmı diye bizi yoklayıp olayı duyup duymadığımızı kontrol etmeler,,eli cebine gitmeyen adamın toplamda 3000 lira para yollaması...(biz istemeden)bunları düşündükçe deliriyorum.
Delirmeyin. Artık delirseniz de yapacak birşey yok.
Ama şu tehdit olayını da abartmayın ve bu insanlara prim vermeyin.
Ne demek işlenilen suçu anlatmayın diye tehdit etmek. Var mı böyle birşey.
Olay emanet arabanın alınarak üstüne kaza yapılmasından daha vahim.
Başlıbaşına bu zaten bir suç ama bir de yalan söylemek, üsten bir de söylemeyin diye bileni tehdit etmek.
Suç sizde ya da size söyleyenlerde değil ki...
Niye sineceksiniz..
Söylemiş ya bir arkadaş, eşinizin haberi var diye.
Vardır diyemiyorum ama olma ihtimali var.
Eşinizin ilk tepkisi çok önemli siz söylediğinizde...
Bence sen bu olanların üstüne 1 bardak su iç atalar boşuna dememiş at,avrat,silah emanet edilmez diye zaten kayınbaba seni muhataba almıyacak oğlu ile konuşacak olayda kapanacak sende üzüldüğün ve sinirlendiğinle kalacaksın, bu da size ders olacak onlar büyük olunca her hata af olunur malesef[/Q
ders oldu bile..düğün zamanıda tatsızlıklar yaşamıştık ama o kadar saftımki eşim babasına kızsa ben yumuşatıyordum bu olay gözümü açtı resmen.eşime ne açıklama yapacak merak ediyorum.ona olayı farklı anlatırsa hiç şaşırmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?