• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

acıkcası şoka girdim hani anlatırgınıza göre öyle bir aile yada çok serbest olan bir aile olsa dahi bunu demesi çok ayıp hadi eşiniz size dese tamam neyse dicemde kayınpeder harbiden ayıp etmişş yanii kaç yaşında insana ayakışcak bişey değil ayıpcası terbiyesizlik yaniii

Esiniz böyle biseyi nasil savunmus hayret. bi erkek nasil bu sekilde konusur memeleri yemis nedir ya

Kötü niyetle söylememiş bence. Eşimle ben farkli memleketliyiz onlar da "emzirmek" kelimesi yerine "meme yemek" derler. Bana da cok tuhaf gelir ama hepsi ayni ifadeyi kullaniyor. Belki oyle biseydir kayinpederinizin ifadesi de

samsung

Son düzenleme:
Yanlis ama cok takilmasaniz yasli basli insanlar bazen agizdan cikani kulak duymuyor.kul bu sasar beser :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim ile ortak kararımız demişsiniz de ortak kararınız nedir? haklıyım, değilsin .. durumu varmış ortak karar ne aldınız?

ortak kararımız kk ya sormaktı, teşekkür ederim yorumlarınız için. ben kötü niyetle söylediğini düşünmedim zaten ama herzaman utandığımı belli ediyorum, yine de ısrarla dikkat etmemelerine sinirleniyorum elimde değil. emmek yerine meme yemiş diyorlarlar bu onların yöresel bir ifadesi.unuttukları şey ben o yöreden değilim.ne yapayım söylüyorum eşime geçiştiriyor.kimse değişmez biliyorumda bari görüştüğümüz zamanlarda dikkat etselerdi.bunu da onların evinden yazıyorum,şimdilik kaynım hariç kimse meme demedi:)

valla yuhh artık ya bu nasıl bir üsluptur töbe töbe:53:

Ha meme yemiş, ha meme emmis...ikiside aynı kapi
..
Burada önemli olan bu iki tabirin anlami degil..
Bir k.peder nasil olurda sizin memenizi zikr eder. .
Ona ne ki bebegin süt içip gelmesinden..
Cok ayip, insan 'sen mamani yedin mi, sütunu ictin mi?' Der hic olmadi...

kayinpederin kafa guzelmis herhalde:)bence niyeti bozuk olarak soylememistir ama cok rahatsiz edici,yanlis anlamaya cok acik.esiniz de babasi diye hemen korumaci tavir almis baska biri soyleseydi de boyle yorum mu yapacakti

Okuttunuz mu buradaki yorumları eşinize? Beyefendi gelip görsün buradaki yorumları ve babasının densizin biri olduğunu anlasın. Gerçi çoktan anlamıştırda size karşı bozuntuya vermemek için babasını koruyordur inatla.

iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

ayy bu ne ya. okurken yüzüm aldığı şekli görmen lazımdı? sen nasıl tepki vermedin ben anlayamadım. ben o lafları kaldıramam. iğrençççç.

iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

ya tiksiniyorum böyle insanlardan. bizim kp de anlatıyordu insanlara "bazı kadınlar var yürürken memelerinden süt akar" diye..övüyomuş güya o kadınları. bi de ağzının dolusunca konuşuyo anlatırken. tiksindim adamdan bakamıyorum.

dedem de annem ablamı emzirirken gelir severmiş. İnsanlarda hiç utanma yok ya :41:

ya tiksiniyorum böyle insanlardan. bizim kp de anlatıyordu insanlara "bazı kadınlar var yürürken memelerinden süt akar" diye..övüyomuş güya o kadınları. bi de ağzının dolusunca konuşuyo anlatırken. tiksindim adamdan bakamıyorum.

dedem de annem ablamı emzirirken gelir severmiş. İnsanlarda hiç utanma yok ya :41:

ay nasıl muhabbet yahu. kadınların memesi erkeklerin dilinde olur mu hiç? koskoca dede olmuşlar dillerine kilit vuramamışlar. dedenize de maşallah gelinin rahatını bozmak için çok emek vermiş. ay şuan çok kötü oldum böyle laflara ortamlara gelemem ben.

Son düzenleme:
ay nasıl muhabbet yahu. kadınların memesi erkeklerin dilinde olur mu hiç? koskoca dede olmuşlar dillerine kilit vuramamışlar. dedenize de maşallah gelinin rahatını bozmak için çok emek vermiş. ay şuan çok kötü oldum böyle laflara ortamlara gelemem ben.

Ben de hiç gelemem sinir oluyorum adama zaten artık. O günkü tepkimi de fazlasıyla gösterdim eşimde de bunlar konuşmayı bilmiyolar rol mü yapıyolar anlamadım diyr :( iyyyyyyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet okuttum hepsine tam bakmamış ama şöyle bir çıkarım yaptı "baaak benim dediğim gibi kötü niyetten dememiş işte" yani yanlış olduğunu kabul ediyormuş ama kötü niyet yokmuş. ne diyeyimki.. susayım bari:50:

Hos degil ama abartilcak birseyde yok bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kesinlikle hoş bir şey değil sinirlenmekte çok haklısınız, edep denen saygı denen bir şey var.
Mamasını yemiş sütünü içmiş dersin anlarım fakat memeleri de yemiş gelmiş ne demektir tövbe tövbe ya :37:

Back