• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

Eşinizede bir o kadar şaşırdım..
Ne demek abartılacak bişey yok.. pek rahat gördüm:19:
En azından çok ayıp etmiş... bunadı sanırım falan dese bir nebze eşinize kızmıycam
Bir kadın olarak çok rahatsız edici bir durum çoookk...

.

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar.başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. Kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. Kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. Kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. Neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. Sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

bana göre kayınpederiniz had bilmez dangalak
insan torununu sever hatta çok sever ama
öyle ağzına geleni söyleyemez sevgi ünlemi olarak ayıptır
mahrem diye bir şey var öle olmasa k.p yanında açar emzirirdiniz
haddini bildirin bir kere bakın bir daha yapıyormu

iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Çok ayıp bunu değil kayınpeder erkek kardeşiniz bile söylese normal karşılanacak bir durum değil ben hiç yakıştıramadım:19: sizin yerinizde olsam bende çok utanırdım ama eşime tepki göstermek yerine kayınpedere söylerdim baba bende sizi babamdan farksız görüyorum ancak bu şekilde konuşmanızdan rahatsızlık duydum derdim paaat diye söylemezsen o da ne yaptığının farkına varamayacak çünkü yalnız bunu herkesin içinde söylemen doğru olmaz uygun bir zamanda tek kaldığınızda söylemeniz doğru olurdu yani ben öyle yağpardım:44:

Benim kayınpederim rahmetli, o yüzden belki cok dogru olamaz yorumum. Evet hic hoş degil ama torununu severken çıldırmış bir dede gördüm ben açıkcası. Siz zaten onun kizisiniz. Bence hemen bir tepki göstermeden biraz sabırla bekleyin, daha devam ederse kayınvalidenize "anne ben utanıyorum" vs deyin. Büyükler cocukları severken bazen gözleri donüyor..

Size katiliyorum bebege sevme aninda agizindan cikmis adamin dusunememistir abartilacak bi durum yok yani adam sizin babaniz sayilir hem sende onun kizi

oha :ssz: şok oldum .
Yani benimde eniştem hacı hoca ama en fazla göster pipini der torununa. Bu ne?.
Bence haklısın canım

kayınpederinize göre meme = biberon anlamındadır..düşünmeden söylemiş olduğunu için kesinlikle cehaletinden kaynaklanmış..çok fazla üzülmenize değmez..ama insan duyduğunda haya edebililir..

arkadaşlar gerçekten sapıklık falan olduğunu düşünmüyorum, onların aile içinde birbirinden utanması yoktur,rahatlar yani. beni de kendilerinden biri olarak görüyorlar.bunları anlayabiliyorum ama daha önce bir çok kez bu ve benzeri olaylar yüzünden kavga ettim eşimle.hafta da bir gün ya da iki gün en fazla 8 saat görüşüyoruz, o kadar saat çenelerine hakim olmak çok mu zor yani? tamam kendi içinizde nasıl istiyorsanız konuşun ben rahatsız olduğumu 4 senedir belirtiyorum ne yapayım yani illa bağırayım mı? anlamıyorlar, eşimde tutturmuş bir kötü niyet yok u.ben aksini idda etmedimki, ama çok utanıyorum memelerimden bahsedildiğinde neden anlatamıyorum derdimi acaba? ben bazı oturma şekillerinden bile rahatsız olurum erkeklerin,kaldı ki memeleri yemiş falan deliriyorum! can çıkmadan huy çıkmazmış, düzeleceklerine ihtimal vermiyorum. okuyup beni anladığınız için teşekkür ederim.kendimde sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım

Ill bu konuyu okudugunda fitil olmustum. Ama bazi yorelerin dili baya bi garip. Mesela kayinvalidem kizimi bebekken kutusunu yiyim diye severdi. Ilk defasinda saairmistim bu ne diye.

Ama gelinsin ne de olsa, sen soyle direk boyle konusmayin ben cok rahatsiz oluyorum diye

iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Bende kesinlikle aile yapısı ve dindarlıkla alakalı olmadığı düşünüyorum.

Niyetle alakalı olduğunu düşünüyorum ve gerçekten kanım dondu. Aynı şeyle karşılaşmak istemezdim çünkü tepkim farklı olurdu.

Sevgiler,

Bebeklere karşı yapılan bu tarz konuşmalar, sevmeler, ay pipini yerim, kutunu öperim, hanimiş oğlumun pipisi deyip ellemeler orasını burasını sıkmalar ısırmalar vs vs. ileride çocuğu, mutsuz eden birtakım uç kişiliklere sürükler. Yanlıştır, cahilcedir.
Siz de mümkünse sinirinizi bozacak durumlarda çok kalmayın, kayın pederin yanında yalnız kalmamaya özen gösterin.
Sizin için demiyorum söz meclisten dışarı ama inandığım bi düşüncedir; insanın fikri neyse zikri odur.

okuduğumda şok girdim!!!!
bunun bir benzeri lafı senin annen eşin için söylese eşin ne düşünür acaba..
hiç hoş değil..
eşinin babasını uyarması lazım kesinlikle...

Cinsi sapık diye düşünmek bile olası :) Ne komik bir dert :)

abez kaçmış tabi memeleri yedin mi ne demek ya tamam sütünü içmiş mi cuk cuk dese nese de konu senın memelere gelınce bööğğğ olur insan. haklısın bncede..

Okurken cok sasirdim nasıl abartilacak bisi yok o nasil bi konusma ya hayret bisee

Çok ayıp olmuş ya, öyle denir mi... :KK57: Aranızda probleme dönüşmez inşaallah ama çok kötü olmuş öyle demesi... o_O

Back