- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler hanımlar.başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. Kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. Kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. Kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. Neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. Sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Benim kayınpederim rahmetli, o yüzden belki cok dogru olamaz yorumum. Evet hic hoş degil ama torununu severken çıldırmış bir dede gördüm ben açıkcası. Siz zaten onun kizisiniz. Bence hemen bir tepki göstermeden biraz sabırla bekleyin, daha devam ederse kayınvalidenize "anne ben utanıyorum" vs deyin. Büyükler cocukları severken bazen gözleri donüyor..
Densiz !! Söylenecek söz mü onlar abartılacak kadar var evet deseydin eşine!!
iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
abez kaçmış tabi memeleri yedin mi ne demek ya tamam sütünü içmiş mi cuk cuk dese nese de konu senın memelere gelınce bööğğğ olur insan. haklısın bncede..iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Okurken cok sasirdim nasıl abartilacak bisi yok o nasil bi konusma ya hayret biseeiyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde, muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm vs. neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler