• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

"yemiş mi memeleri" mi?? Bunu kim söylerse söylesin fazlasıyla terbiyesizce de, hele kayınpederinin söylemesi baya enteresan geldi bana. emmiş mi memesini bir yere kadar normal gelebilir eylemin adı gerçekten o olduğu için ama "YEMİŞ Mİ MEMELERİ" !! Allahım düşündükçe sinirlerim ayaklandı. Benim başıma gelse eşimi direk annesiyle konuştururdum, o uyarsın kocasını. Eşiniz de müdahele etsin bu duruma, art niyet olmasa bile çok sinir bozucu ve insanı utandıran bir durum. Kayınpederiniz aynı cümleleri başka erkeklerin de olduğu bir ortamda kursa ? Yemiş mi memeleri dediğinde direk o görüntü gelir yani insanın gözünün önüne !

İtiraf ediyorum ben bi'kaç yorumda kahkaha attım oturduğum yerde. Bunlar söylenirken aynı ortamda olsaydım büyük ihtimal kendimi tutamaz ayıplamayı bi'kenara bırakır gözümden yaş gelene kadar gülerdim:52::9::9::9:

Evet ya, yasli bir hacinin agzindan birden o kelimeleri duyunca benide artik feci bir gülme tutardi, noluyoruz diye? :9:

Gece gece ne çekiyorum burdaki topiklerde, siyaset bölümündede bir 86 yasindaki dede 55 yasindaki temizlikçi kadina tecavüz etmeye çalismis.
Onada bir göz at derim, böyle gece gece yemin ile stressimi atiyorum manyak dedeler ile :60:

Evet ya, yasli bir hacinin agzindan birden o kelimeleri duyunca benide artik feci bir gülme tutardi, noluyoruz diye? :9:

Gece gece ne çekiyorum burdaki topiklerde, siyaset bölümündede bir 86 yasindaki dede 55 yasindaki temizlikçi kadina tecavüz etmeye çalismis.
Onada bir göz at derim, böyle gece gece yemin ile stressimi atiyorum manyak dedeler ile :60:

Bu sitede her gün bi'yaşıma daha giriyorum:53::9::9::9::9:

Emmismi demesi neysede memeleri emmis ne ya :) koca adam cok densiz.

ya varya şu emmek lafı kadar iticisi yok
hiç kullanamam bu lafı çok şey geliyor kulagıma ne desem bilemedim böyle ayıpmı desem kabamı desem anlayın işte bulamadım
meme lafıda aynı,ne kadar şey o da:9:

:1:kusura bakmayin cok guldum .benim kp de bebegim agladiginda derdi acikti bu emzir bunu diger odada emzirirken gelir sorar di emiyomu kizim diye bazen aklina estikce sorardi emiyo dimi birakmadi diye sinir olurdum .ama sizinki ozellikle yemis mi memeleri kismi cok abes ama art niyet oldugunu dusunmedim esiniz annesine soyleyebilir dorek babasi ile konusmak yerine diye zdusunuyorum:39:

uufff çok gıcık bir durum ya sizinkide.insan ne diyeceğini şaşırır.
yiyormu diye sorulabilir,karnı doydumu diye,ufffffffff ben çok gıcığım bu emmek lafına ıyyk

:1:kusura bakmayin cok guldum .benim kp de bebegim agladiginda derdi acikti bu emzir bunu diger odada emzirirken gelir sorar di emiyomu kizim diye bazen aklina estikce sorardi emiyo dimi birakmadi diye sinir olurdum .ama sizinki ozellikle yemis mi memeleri kismi cok abes ama art niyet oldugunu dusunmedim esiniz annesine soyleyebilir dorek babasi ile konusmak yerine diye zdusunuyorum:39:

yiyormu diye sorulabilir,karnı doydumu diye,ufffffffff ben çok gıcığım bu emmek lafına ıyyk

Kayinpederinizin coskusuna kurban:9:
Kotu niyet yok ama patavatsizlik var...
Ve bu da sinir olmak icin gayet yeterli...
Ustelik esinizin bunu normal gormesi, bu da ayri bir cileden cikarici durum...
Belki ailesinde kullanilan sozcuklerdir vs., illa ki herkesin vardir, birisinin soylemeye cekinip digerinin gayet dogal karsiladigi seyler, fakat bu sizi baglamaz, sizin rahtasiz oldugunuz bir seyi normallestirmek yerine, engel oluversin...

iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde,çarşaflı muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm çarşaflı değilim onun bir alt level ındayım diyelim:) neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Kp in yaptığı cok ayıp ya, ben orda utanırdim sanki ben söylemişim gibi olurdu, yüzlerine bakamazdim valla.
eşiniz de babasına hak vermesi de cok garip:53:. Üslubu cok yanlış, arkadaşlar da yazmış zaten. Bebeği daha uygun bi dile de seve bilir.
öyle birşeyi ben duysam evlerine gitmem birdaha nokta:19::20:

Eşinizin sizin rahatsızlığınızı görmezden gelip, hakem heyetine başvurur gibi bize başvurmak istemesi de olmamış. Bizler, kpederinizin sözlerini normal bulsaydık, sizin rahatsızlığınızı görmezden mi gelecekti?
Madem böyle istemiş, ben de fikrimi belirteyim; evet bence de kpederinizin sözlerinde rahatsız olmakta, utanıp çekinmekte haklısınız... Sizin yerinizde olup o durumda kalmayı istemezdim.

Ne dicemi bilemedim ama cok densizce karnini doyurmus mu torunum felan dese anlicam da memeleri yemek ne oluyo ya....

Çok seviyesiz.. her kadını rahatsız edecek bi üslup bu. Bence eşiniz babasını uyarmali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler hanımlar.Başlıktan anladığınız üzere bir konuda yorumlarınızı merak ediyoruz eşimle. kendisi buraya yazmamı ve sizlere sormamı önerdi. kendi yorumumu katmadan yazacağım. önce eşimin aile yapısını kısaca özetlemek istiyorum. kp namaz kılan,orucunu tutan bir insan.içkisi sigarası yok.kv aynı şekilde,çarşaflı muhafazakar bir aile yani.(aile yapısını belirtmek için yazdım bunları) bende tesettürlüyüm çarşaflı değilim onun bir alt level ındayım diyelim:) neyse konu şu 7 aylık bebeğim var kp evinde onu emzirdim,tekrar salona geldim, kp bebeği kucağımdan aldı ve şöyle sevdi "ohh oğlum emmişmi memesini cop cop
cop (ağız şapırdatma hareketi), aferin oğlum memeleride yemiş gelmiş".ben sinirlendim, eşim bunda abartılacak bir şey olmadığını söylüyor. sizlere sormak istedik.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

cok ama cok ayip inanin cok terbiyeszce ben suan gercekten sok oldum.
ahlak bu olmamali cok ayip:20:

Konuyu ve yorumları okudukça şekilden şekle girdim :):)
tiksindim, şaşırdım, anlayışla karşılamaya çalıştım, kahkaha attım :):):)
Ya şimdi bir yandan diyorum adam kendini kaybetmiş kesinlikle art niyet olmadan söylemiş vs vs ama nerden tutsam olmuyor be iğrençç gerçekten iğrenççççççççç memeleri yemek nedir ya ben burdan utandım :1:
Yani her erkek kolay kolay rahat karşılamaz demek ki eşiniz de alışmış babasının bu durumuna :1:
Ama sonuç olarak siz rahatsız oluyorsunuz o yüzden birşeyler yapılması gerek
biri bu kp ye dur desin :27:

ayy cook cook kotu sozler ne yazik ki..mamalari yemiste mi gelmis vs mi diyecekti acaba...valla benim kayinpeder oyle dese kendisini gordugum vakit cok kotu hissederdim kendimi...:53::53::53:

Back