kayınpederimin sözleri üzerine eşimle ortak kararımız sizden yorum istiyoruz

terbıyesız herif...karnını doyurmusmu benım yavrum gıbı sevmek ıstemıs ama densız herıf meme falan ne demek ya gelını ıcın....bırde genelleme olmasın ama böyle dınıne düşkün hacı hocalardanda sapıklar cıkıyor canım unutma...

yani namaz kılıyor ama onun dışında pek düşkünlüğünü görmedim,yalan olmasın şimdi.sen de yanlış anlama da bende hiç sapık hacı-hoca görmedim.görmem inşallah. bir de bir arkadaş köylü mü yazmış ne onu da açıklayayım köylü olan benim onlar hep şehirde yaşamışlar,10 yıldır falan da istanbuldalar,alakası yok köylülükle:)

allah göstermesın zaten canım..bende sahsen göremdım ama cocukken bır hacı amca vardı komsunun kızını tacız etmıstı memlekette cok net hatırlıyorum...hacı hoca olmasıyla alakası yok zaten nıyetle alakası var...eger nıyetı bozuksa erkek cocuguna bıle tacız yapılıyor ne yazıkki..kayınpederıne gelınce temkınlı ol..esım askerdeyken kogus arkadası sırf öz babasının karısına tecavuz ettıgını ögrendıgı ıcın ıntıhar etmıstı..ınsan öz babasına konduramıyor ama hersey ınsanın içindekı canavarda....

ama senin kp de normal değil..
Allah korusun ben olsam şüphelenrim valla

baskasinin adına utanmak demek,bu olsa gerek.

yok artık resmen edepsizlik yapmış kp...
benim eşim bile öyle abartılı bi yaklaşımda bulunmadı hiç çocuğumuza karşı
ayrıca eşinizin normal bulması çok saçma

şaşkınlıkla okudum kesınlıkle sen haklısın eşin haksız çokk densizce bı hareket bı kadın olarak rahatsız ederdı benıde bu konuşmaa

MEME ne demek ya? COP COP EMMEK? MEME YEMEK? hadsiz adam.. bu laflar beni bile tiksindirdi şu an.

aklıma dedem geldi:)) teyzem doğum yapacağı sıra diğer teyzem telefonda 'ablam doğuracak onun yanına gideceğim' demişti de ablam doğuracak değil ablam bebek yapacak diyeceksin diye kızmıştı kıza:)))) dedem de alkole eğlenceye düşkündür, namaz kılan biri değil dinden de bi haber sayılır yani görgü ve edeple ayrı şeyler..

Sözler pek hoş değil ama. Mevzu sizin memeleriniz değil, torununun karnının doyması... :)
Çok üstünde durmayın derim...

siz en üst kesimdensiniz galiba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizi en iyi ben anlarim benim kv kp de cok uslupsuz. ulu orta herseyi soyler.
esine sakin sakin tavrini belirt senin ozelin olan seyleri bu kadar rahat soylemelerinin seni rahatsiz ettigini soyle. erkekler biraz dar dusunceli. ama babasini uyarmasi lazim. icinde kotuluk yoktur kesin ama kelimelrri duzgun kullanmasi lqzim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aile yapısıyla ilgisi yok bunun çok rahat bir ailem olmasına rağmen böyle düşünüyorum,densizlik falan da değil bildiğin sapıklık bence

Kayınpederinin söyledikleri cok yanlış ne demek memeleri yedin geldin yaa cok iğrenç bi durum

Merhaba;
Bu konu hakkında bende yorum yazmak istedim..
Zor bir durum;Sizin içinde,eşiniz içinde.Şimdi bu durum rahatsız edici .Empati yaptığım'da;sözlü tacize uğramışsınız gibi.Eşiniz tarafından empati yapınca;oda bu durumun farkında olsada;babası olduğu için,ve sizi daha çok kızmamanız adına,böyle kapatmaya çalışmış.
Bence;yapmanız gereken,eşinizle bu durumdan dolayı gerilmemeniz.Kayın pederiniz olduğu için,daha mesafeli görüşmeniz.Kayınpederinizde,zaten tavırlarınızda uzaklaşma olduğundan dolayı hatasını anlayacaktır.

çok ayıp etmiş. düşüncesizlik, saygısızlık, densizlik ben olsam çıldırırdım

Aslında bunun muhafazakar olup olmamak la alakası yok.Bazı aileler daha rahat konuşur.Kayınpederin kesinlikle artniyetle söylememiştir,sadece alşıkanlığın getirdiği bir patavatszılık.Kayınvalidene söyle uyarsın.Yine de aynı davranıyorsa,ya kendin kibarca uyar,ya da kendi evinde emzirmeye gayret göster.Çokta büyütme bence,bu sefer yanlış anlaşılır.Üzülme hiç yere.

Hiç hoş sözler değil, ben bile sinirlendim.

valla çok şaşırdım denmez bence öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…