Kayınpederimden Makas Aldım :D

hahahaha acayip güldüm

Oda iyiymis.
O degilde nisanlin hic demedimi " sagi solu acilir benim yanimda bisy olmazda babam yatmasin, tedbir aliyim"diye?

Nasil babasi demis sen git ben bu odada kaliyim diye?
Nasil nisanlin tamam demis?

Ya adam zaten Allah'a bakıyor o kadar yaşlı ki kalkıp kötü düşünülecek birşey yok..Zaten gündüz gözü görmüyor gece nasıl görsün :)

Yorumları okuyunca şaşırdım ; aynı odadamıydınız ?

Kiminle aynı odadamıydım ?

K.p.le. Yolunuzu şaşırdınız sandım ilk etapta ?

Hayır normalde misafirler çok diye büyük oturma odasında yattık nişanlımla ayrı ayrı kanepelerde havalarda çok sıcak olduğu için geceleri uyumak zor (İZMİR) gecede kayınpederim rahatsızlandı astım haastası nefes alamadı nişanlımda uyanınca kaldırmışlar onun yerine yatırmışlar.Camın önü ve ferah olduğu için..

Ahhah çok güldüm :) çok güzel bi anı .. Allah muhabbetinizi daim etsin ..

ben de bir akşam yatma saatinde yatak odasına gittim ışık kapalı babam yatakta annem wcde. annemle fiziğimiz tamamen aynı. dolaptan bir şey alıyorken babam popoma bir şaplak atıp kendisine doğru çekti gel kız diye, ayy noluyor dedim bıraktı hemen, minikkelebekk ? dedi. efendim dedim . annen nerde dedi, wcde dedim. heaaaa dedi. çok korktum ve utandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…