Kayınpederimden Makas Aldım :D

Offf bu fena olmuss yaa gülsem mi gulmesem mi bilemedm bu cidden utandirici:)

:) olabilir canım böyle şeyler hepimizin başına gelmiştir mesela bir gün beni eşimin dedesi aradı ama eşimin telefonundan aradı bende eşim arıyo zannettim telefonu açtım efendim kocacım seni çok özledim ay yerim seni falan... Kızım ben Mustafa deden lafını duyunca bayılacaktım:)

çok güldüm ya oruç oruç iyi geldi ben de annemle birlikte kalmıştım nişanlımın evinde birkaç kere :) bi skntı yok olabilir yani böyle şeyler .. bazı kesimler hala hoş karşılamasa da :))

benim nişanlım telefonu bozuldugu sıralar arasıra babasından yada annesinden arardı, birgün babasından aradı,kandırdı beni sesleri çok benzediği için her zaman temkinli davranırdım, ciddin kp zannetmiştim sonra güldü etti ''benim beenn '' diye neyse başka birgün gerçekten kp aradı ben dakikalarca ''aşkım sensin işte kandırma beni'' falan diye diyeee adamı deli ettim çok utandım ama hep nişanlımın suçu

Canm benim ya Kıyamam hakkaten güldürdün beni...
Canm yapcak bişi yok ay nasıl utandığını tahmin edebiliyorum kuzummm..
Ecrine bakın gece minciriyo haa)))
Nese canm olabilir ya İnsanız işte bi an boş bulunuyor insan. Ama en önemlisi canm nişanlinla beraber sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum hep mutlu olun insiallah. Hemde evlenince hep Kocanı mincirirsin ne güzel

Yanlış. Adam uyanınca noluyo die. Heöem ayy babacım çok tatlı uyuyordun dayanamadım sevesim geldi. İyiki varsınız gelim bi öpim dicektin:-D yavuz hırsız ol ki ev sahibini bastırasınn :-D:-D:-D:-D:-D

.
Bu dahada kotu olmus yaa.
Psikolojim bozulurdu benim

Ne güzel bir yorum yapmıssınız ya çok mutlu oldum çok sempatiksiniz :)

Allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…