- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Ben şöyle düşündüm kim olursa olsun genç bi kadının yattığı odaya gecenin bi vakti öyle rahat rahat girilip yatılmamalı bana göre.
Yani siz orda uyuyorsunuz insanın her türlü hali olur .
Ben böyle bi durumdan çok rahatsız olurdum .
Bu arada yaşadığınız olaya bende gülümsedim neyse ki sadece yanak mıncırmakla sınırlı kalmış =D
K pederin değil de ya başkası olsaydıucuz atlatmissin. . Adamcagiz anlamamis iyiki
Bence anlamıştır senin o odada yattığını biliyodur seni utandirmamak icin ecrin yapti demiştir
HahahaÇok iyi ya
İyi ki aşkımlı falan konuşup bir şeyler söylemeden makas almışsın. Yoksa daha beter olurdu
nişanlısının evine gidip kalıyor diye bir şaşırmalar bir şok olmalar hey allahım ne var bunda?
isterseniz aynı odada beraber sarıla sarıla bile uyuyabilirsiniz ama cok saygılı bir insanmışsın canım ayrı kanepeler vs gerçekten. :)
konuya dönersek valla çok güldüm bence hiç açma konuyu boşver minnoş ecrinin üzerine kalsın hahaha
ben hiç gülmedim yaw bi şey mi kaçırdım diye iki kere okudum bi deSiz niye bir evin içine doluşuyosunuz ona şaşırdım sadece
Yok içerinin kapısı açıktı diye seslenmedim orada da yatanlar vardı Allah'tan
Şuan bir başkası olsa buralar yıkılabilirdi. Aman Allahım çok utanıyorum, napıcam ben, bir daha o eve adımımı atamam, kpnin yüzüne bakamam vs.
Ne güzel rahatsınız gülün geçin, ileride çocuklarınıza anlatıp hepbirlikte güleceğiniz güzel bir anı kalmış size
Mevlüd olduğu için olabilir mi ?
İnsanlar uzaktan geldiler ve geri dönmediler geceyi orada geçirdiler :)
Yok ya bir iki gün utanırım ama sonra gülerim anı oldu bana bu da işte birazcık o an utanıyorsun ama geçiyor..Hem bu ilk değil yıl 2012 ilk kez kaldığım zamanlarda gece su içerken ışığı açmayıp almıştım mutfaktan adamcağızda mutfağa girince ışığı açınca karşılaştık adam salavat getirmişti
hımmmm mevlütte gece kalınır kısmını bilmiyordum özür dilerimNeyse adam farketmiştir bence ama neden söyleme gereği duydu orasını bilmiyorum ,şaka yapmıştır herhalde kendince ..Bana fazla içli dışlı geldiniz bu benim fikrim sadece tabii,zira fazla muhabbet tez ayrılık getirir