-
- Konu Sahibi Alevdi Gozleri Kor Etti
farkındayım. bu konuda hassaslar hemen kendilerine hakaret sanıyorlar ama değil. o yüzden açıklamak gereği duydumAynen öyle, çok güzel açıklamışsınız.
Yobaz denince insanlar sanki ortada dindar birine hakaret etmek için kullanılan bi sıfat varmış gibi bi düşünceye kapılıyolar.
Uzaktan yakından ilgisi yok halbuki. Kendi düşüncesine uymayanı yok sayan, sindirmeye ve yok etmeye kalkan her anlayış yobazlıktır.
sonrada bu adama hala saygılıyım diyorsunuz bir mesajınızda. bu adam annenize ailenize hakaret etmiş .kapasiteniz yok demiş. pesssNişanlım konuşmuştuk o zaman babasıyla.. Keşke aramasaydin baba biz konuşuyoruz, ileride düşünüyor o da zaten demişti ve o zaman babası da tamam demiş yarım ağızla. Ben bir terslik olacağını hissediyordum ama nişanlım olmayacak, yoksa babam itiraz ederdi demişti.. ama babası bu güne kadar bu konuyu hiç açmamiş ve bize gelene kadar sabretmiş. Kendini hazırlamış yani bu şekilde davranmaya.. ne ailem ne de ben bu muamelesi hiç haketmiyorken, resmen hakarete ugradik.." ileride ben isteyince kapanirim" ı kabul etmiyorum. Buna kapasiteniz yoksa onu bilemem dedi.. düşünebiliyor musunuz? Benim Annem ablam yengem de türbanli.. hangi insan evladı bu cümleyi hakeder sizce.. Eğer babam hayatta olsaydı gerçekten kovardi onları malesef.. ama annem bunu yapabilecek tıyniyette bir kadın değil.. biz saygimizdan ödün vermedik.. Bu durumda tek üzüldüğüm kişi nişanlım. Gerçekten arada kaldı ve ne yapacağını bilemiyor..
Ve nişanlım diyor ki, bu çok hassas karınmış ( o ne demek bilmiyorum) bunu atlatırsak, güzellikler olursa, birdaha bize karişmaya kalktığında karşısında dik durabilirmişiz. Yani yine karışacak anlayacağınız.. Abisi yurtdışından geldiğinde, kızlarını tembihlermış ama pantolon giymeyin 3 hafta huzurla geçirelim diye... Abisi , babasının küs olduğu birisiyle konuştuğu için ona zindan etmiş bir yaz izinlerini.. Böyle şeyler.. hasta midir deli midir , yoksa otoriter midir anlamadım..