- Konu Sahibi tatlivemasum
-
ev şuan sizin üstünüze değil mi?
bence öyle yada böyle bir eve sahip olmuşsunuz.. kayınbabanız da birazcık yardım etmiş sizin istediğiniz kadar değil belki ama sonuçta insallarn yıllarca sahip olamadgı şeyi almışssınız hayırlı olsun inşallah...
çalışır kaparsınız bu kadar yapmıssınz 7bınde mı tıkandınz kaldınz? onuda istemeyiverin ödeyin gitsin karşı tarafta hak iddaa edemesin böylelikle ne sizin canınız sıkılsın ne onların...
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz. kayınpeder de az çok yardım etmiş. durumuna şükret. bizimki değil ev almaya yardım etmek, kendi paramızla araba aldığımız için demediğini bırakmadı.
çok da az bir para kalmış. kendi ailenin durumu çok iyi demişsin ya. 7000 de onlar ödese?
evet bizim üzerimize, cok tesekkurler sagolun. ama benım ve esımın sıkıldıgımız nokta verılen sozlerın tutulmamıs olması ve ustune ustluk yapmadıgı halde yaptım demesı..
Bir babayı nasıl ev alma zorunluluğunda bırakıyosunuz.kadın ve erkek eşittir eşinizin iş durumu sizinkinden düşük olabilir.
düşük olması sizin onlara maddi yönden mecburiyet getirmeniz anlamına gelmiyor malesef.
çocuğu yetiştir üstünede zorla ev al paşa gibi yaşasınlar.o ana baba okadar kolay yollardanmı geçmişler ki,veya kayınvalidenizdemi kayınbabanızın ailesinden evmi istemiş.
kayınbabanızın yerinde olsam ne o sözü verirdim nede o düğünü yapardım.
ben eşimle evlenirken bırakın ev konusunu ne düğün yaparken nede eşya alırken anne ve babasının kuruşu geçmedi.
benim ailem ve ben hiçte bu konuda diretme yapmadık benim huzurum ne evde nede eşyada çünkü
evet bizim üzerimize, cok tesekkurler sagolun. ama benım ve esımın sıkıldıgımız nokta verılen sozlerın tutulmamıs olması ve ustune ustluk yapmadıgı halde yaptım demesı..
Bence boşverin gitsin, kayınpederiniz size ev falan almamış, verdiği sözü tutmamış ama eşiniz babasının sözünü tutmadığını biliyor ya önemli olan bu, öyle böyle kendi çabalarınızla tapusu size ait bir eviniz var artık, Allah ağız tadıyla güle güle oturmak nasip etsinsiz almışsınız sizin eviniz, en zevklisi de kayınpederiniz karışamayacak, tepesi attığında çıkın diyemeyecek, ben sıkıştım evi satıyorum başınızın çaresine bakın diyemeyecek, evinizin tadını çıkarın, kayınpederiniz için ağzınızın tadını bozmayın
Hayırlısıyla oturun inşaallah
annesinin telefonlarını açmıyormuş bu yüzden eşiniz. çok üzücü bi durum.
Allah vefalı evlat versin.
egitim durumunuz ve ailenizin maddi gücü esinizinkinden yüksek diye durumu dengelemek icin kayınpederinizden ev almasını istediniz öyle mi ben mi yanlıs anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?