Kızlar biliyorum taşın falan diyeceksiniz ama emin olun öyle bi kayınpedere sahibim ki boşansam bile tam olarak kurtulamayabilirim.
Adam sürekli gelmek istiyor ya. Açıkca gelmelerini istemediğimi belirttim kv görümceler dahil. Gelmiyorlar. Zamanında o kadar bıktım ki çok sert bi şekilde mesafe koymak zorunda kaldım. Ev yol geçen hanıydı. herşeyime ama herşeyime söz hakları vardı eziliyordum ağzımı açmıyordum. evden cıkarmıyorlardı beni , bizde gelin tek dışarı çıkmaz diye. Daha neler neler. Bıçak gibi kestirip attım hiçbirşekilde ağızlarını açamıyorlar hic bir konuda şimdi ve görüşmüyorum da.
Kp de gelmiyordu bu aralar aklına ne geldiyse başladı. Sürekli burda değil yarım saat mesafede köy evinde kalıyorlar. Çalışıyor. Haftada bir kendi evlerine geliyorlar ve akşamları aklına eserse geldiğinde kafasına göre banada geliyor.
Sabahta geldi kapıda açık bulunmuştu içerden kilitlenmezse dıştan açılıyor. O anlık açıkmış normalde kitlerim hep. önce bi tıkladı daha ben yerimden kalkmadan daldı girdi ben kalktığımda eve girmiş kapıyı örtüyordu. Kapı kilitlenmemiştir diye çevirip girmesi bile irrite edici benim için, belki unuttum. Bende gitmedim yanına. Oğlumu öptü falan. Sabah yollamıştım çocukları halbuki geldikleri için de öpememiş bilerek hemen getirdiler zaten ki gelmeye bahaneleri olsun işte.
Aslında o kadar uzun hikaye ki benim onlarla görüşmek istememe sebebim. En büyük sebep zaten biraz yüz bulsalar hepsi 24 saat çıkmayacaklar evimden. Üstüne zamanında benim aileme karşı yaptıkları kinlenmeleri. Beni kendi ailemle görüştürmeme çabaları. Bana yaptıkları yani anlatsam bitmez. Bunlar beni onlara karşı çok soğuttu ve istemiyorum artık görüşmek uğraşamıyorum onların içten pazarlıklı sinsi şekilde alttan laf sokmalarıyla falan hele o kabus gibi günler..
Şuan bunları yapmasalarda zamanında yapılanları unutup devam edemiyorum sanırım. Mesafeli olmak istiyorum. Çocuklar gidiyor eşimde sık olmasada gidiyor gitsin ben genel olarak sık görüşmeyi sevmiyorum insanlarla yanlızlığı çok seven bi insanım. bayramda bile zorlamaz eşim gidelim diye.
Zaten istersem önünü alamam onlar mıç mıç birarada sürekli istiyorlar. Bunu anlamayan tek kp sanırım gene estikce aklına geliyor ve ben rahatsız oluyorum. 3 geliyorsa artık birinde açmıyorum kapıyı kızıma annem banyoda vs dedirtmek zorunda kalıyorum. Sonuçta habersiz dan diye geliyor. Saçma şeyler konuşuyor. Allah aşkına mecbur muyuz sürekli görüşmeye insanlarla merak ediyorum.
Emin olun taşınsam bu adam gene her dakika gelir. Üstüne birde uzaksınız çocukları göremiyorum diye günlerce kalır.
Bi defa sabahın köründe geldi o zamanlar aşırı abartmıştı akşam gidip sabah geldi resmen. eşimde yani neye geliyosunuz her dakika belki yatıyoruz duştayız v.s dedi kapıyı açarken adam genede ' bu saatte mi yatıyonuz sizde yaaav ' diye diye daldı eve. Adam bi tuhaf ya.
Bana tavsiyeniz var mı ya kızlar ne yapabilirim sıkılıyorum artık sanırım bende hiç gelmesinler istiyorum eski meselelerden dolayı buda iyi birşey değil biliyorum ama elimde değil rahatsız edici birşey var