Iyi akşamlar benim kpderimin bahçeleri ve arsası var. yazın bahçede kışın evlerinde kalıyorlar alt üst oturuyoruz tabiki kışın doğalgaz eklenince faturalar baya kabarık geliyor eşim otomatik ödeme yaptığı için bütün faturaları biz oduyoruz bazen veriyorlar bazen vermiyorlar ve olay şundan ibaret evlendigimizde mobilya borcumuz vardı ay sonuna 5 tl kalıyordu onla da ekmegimizi aliyorduk baktım böyle olmayacak 4 bilezigimi verip mobilya borcunu ödedik ama kp ve kv söylemedi eşim ve şimdi onlar 6 senedir hacı ya yazilmislar bu sene çıkar diye bekliyorlar geçen kp kv flan konuşurken nasıl olcak flan eğer çıkarsa kredi cekeriz flan dedi ama bende dedim olmazki kv olmaz dedi faiz oluyor flan sonra kp dedi olmazsa gelinin bilezikleri alırız bana dönüp dedi bide vermezmisin kızım bende çaresiz kaldım veririm dedim ama yalan soyleyemezdim ve dedim söyle bişe var biz bilezikleri mobilya borcu için bozdurduk kp rengi değişti kv dogrumu diyo evet dedim yalan söyleyemem kp bana dedi eeee aldığı parayi napiyor bu dedi (araba almak için para biriktiyoruz) artı çocuğumuz var evin gideri faturalar var bunu bilen yok dün gitmiştim yine artık öğrendiler ya borç yok bana diyor fidan aldım onun parası adam calistirdim onun parası biz ne yiyip icecegiz diyor eşime dedim baban bizden para isterse ne olacak ben bilezikleri mi yaptirmadim araba almak için ki şimdi durmadan para isteyip duracak lar ama geçen sene araba almak için eşim para istedi (öyle büyük bi para değil 2 bin kadar çünkü aldigimiz araba 6 bindi) eşime ne parası bende para yok dedi her zman tersledi ama arabaya benden çok bindiler . Bi tane arsa var satılacak satmiyor eşim. Kaç kere dedi satalim bana bi tane araba al gerisini hac için kullanırsınız başka yerde bahçe alırsınız ama nafile. Kp kv aramız çok iyi ama böyle yapmalarına sinir oluyorum benim çocuğum var onun geleceği var.