- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Abla yok hiç o gün rutin geliyor ondan bahsettim yanlış anladınız kayınvalidenin sokmasi tuhaf olmuşAy ne münasebet ya kayınpederin yatak odasından su taşıması? Temizlikçi ablayı da sert bir sekilde uyarın. Ablaya kayınpeder niye su tasıyor ne alaka ya?
Ya ama söyle düşünün bir söyledim yapmıyor iki söyledik yapmıyor bin söyledik yapmıyor e insaf taş olsa catlar artikÖzel eşyalarınızı bu şekil ortada bırakmanız doğru değil bu bir diyelimki dışarda başınıza bi kaza geldi ölümlü dünya evinize girmek zorunda kaldılar yatakta sütyen...birde sizin bu şekilde misafire bagirmaniz hoş olmamış
Valla bence giymelisin bende yeni başladım giyinmeye ama eşimin çok hoşuna gitti kesinlikle tavsiyeeejartiyer giymeyen bir tek ben miyim
Su an beni en iyi anlayan kişi siz olabilirsiniz çünkü aynı şekilde bende öyleYa bu nasıl hadsizlik? Benim öz babam bir kez yatak odama girmemiştir. Bizim ortak tuvaletimizi bile kullanmaz. Kayınbabanız akıl edememiş bari kayınvalideniz deseymiş. Ayrıca en sevmediğim şey gerçekten benim ailem de olsa eşiminde gelip aylarca kalmasını aşırı saçma buluyorum
Bende yatak odasını çok önemli ve özel bulan bir insanım. Bunun sebebi sevişilen ortam olmasından ziyade sadece eşime ve bana ait olması. Diyeceksiniz ki evinizin tamamı öyle ama maddesel bir aidiyetten bahsetmiyorum. Ayrıca illa bir sebebi olmasına da gerek yok bazıları için bu kıymetli. Mesela misafir gelse odasını veren insanlar var, ben vermem
Şöyle ki insanlık hali tamamen unuttum 48dim o gün birde nöbette kafam tamamen gitmiş atıvermişimdir birsey ararken kendi evimde rahat değilim şaka gibi
Bunu söyleme nedenim doğulularda bu tarz uzun kalmalar çok normal karşılanıyor ayrıca 3 hafta boyunca bu şekilde değildim son günlere doğru bunu yapmaya başladım o da yorgunluktan ve onlardan bikmisliktanBu meseleyi eşinizle aranızda çözmeniz gerek.
İnsanlara "hoşgeldiniz" diyip odanıza kapanarak, yatak odanıza girdikler için sesinizi yükselterek, "istemiyorum temizlik falan" diyip bağırarak çözemezsiniz.
Paragrafın başında onlar doğulu ben manisalıyım deme sebebinizi de anlayamadım ? Yani ? Ne yapalım bu bilgilerle ?
Evet burdan bakınca haklı olan sizsiniz. Ben de istemem evimde 3 hafta kalınmasını. Gerçekten sevmiyorum yatılı misafiri.
Ciddi anlamda düşüncesizlik olarak görüyorum. En fazla 1 hafta kalırsın, bıktırmaya yüzünü eskitmeye gerek yok.
Ama dediğim gibi bunu eşiniz halledecek. Kırmadan incitmeden ailesini evlerine yollayacak.
En başından kalış sürelerini ayarlayacak. Yatak odanıza girmemelerini eşiniz rica edecek, sizin hassasiyetlerinize saygı duyacak. Sizin söylemenizle oğullarının söylemesi arasında dağlar kadar fark var.
+1Neden yatak odalarınıza fantezi odasıymış gibi davranıyorsunuz ben onu anlamıyorum. En nihayetinde herkes gibi uyuduğumuz alan. Aşırı özel olması aynı zamanda orada sevişildiğinden mi oluyor? Hani evin başka alanlarında da sevişebiliyoruz o zaman her yeri mi kapatalım anlamıyorum.
Evde biri varken jartiyer bırakmak da aşırı saçma bir hareket olmuş.
O tarz özel eşyalar yatak odamda gardrobumun içinde bir çekmecede olur. Odayı dağınık bırakabilirsiniz insanlık hali ama onu da bırakmazsınız yahu.
Konudaki tek haklı olduğunuz yer bu kadar uzun kalmaları. Bu kısım katlanılabilir gibi değil bence siz buna dolmuşsunuz.
Valla gerçekten çok zor oluyor zaten sabahtan akşama kadar çalışıyoruz eve geldiğimde bazen Yalnızlık istiyorum Hayır bir de gelip böyle sorun çıkarıyorlar ya deliriyorumSu an beni en iyi anlayan kişi siz olabilirsiniz çünkü aynı şekilde bende öyle
Evladım söz konusu olunca akan sular durabilir bilemedim yaşayıp görmem lazımBen veririm misafire odamı mesela. Bana ekstra özel gelmiyor. Herkesin bakış açısı farklı tabi bilemiyorum. Evimizde bakıcı var şu an. O da daha önce çalıştığı bazı evlerde yatak odasına girilmesinden rahatsız olunduğunu söylemişti. Dedim evler küçücük zaten. Gün içinde yatak odamı da açmazsam çocuk boğulur. Gir kendi yatak odan gibi gir. Kameradan izliyorum gün içinde bizim yatakta yuvarlanıyorlar çocukla yani. Böyle bir şeye de izin vermezsiniz o zaman
Neyse konu sahibi bence kalınmasından aşırı rahatsız olmuş. Burdan saldırmış gibi geldix
Kesinlikle!Benim evimde yatılı misafirim varsa ben jartiyerimi ortada bırakmam şahsen balkona daha yakın olduğundan ordan su taşımışlar girilmemesi gerektiğini dusunememisler yaşlı insanlar bunlar iki haftada bir temizliğe abla geldiğini biliyorlarmiydi ki iki hafta çok uzun bir süre temizlik için evde kaldıkları sürede size yardım etmek istemiş olabilirler tepkiniz çok çok ağır olmuş evdeki misafirle konuşmamak ne demek
Nerden biliyorsunuz kurcalamadiklarini biz gittikten sonra normalde temizlikte yapmıyorlardı saçma sapan nedenlerle giriyorlardı odamızaKesinlikle!
Insanlar iyi niyetle hareket etmis. Sanki gIrip kurcalamislar gibi tepki vermissiniz.
Ortalikta camasir bitakilmaz. Hadi birakmissiniz hemen ortadan yok edebilirsiniz insanlara bagirincaya kadar.
Cok ilginc, musade etmeyin. Ben yatili misafir almam, cok uzaktan geliyorsa hadi 2 gun kalsin. Kimsenin evinde de kalmam. Rahat edememEvin kirli sepetini onlar aldı problem şu ki kendi evleri gibi davranıyorlar mutfakta herseyini yeri değişmiş bir söylüyorum değişmiyor bin kez söylemem lazım ki sabrım kalmadi
yaaa hadi bakalım bir doğurayımValla bence giymelisin bende yeni başladım giyinmeye ama eşimin çok hoşuna gitti kesinlikle tavsiyeee
Oyle bir sey yazmamissiniz cunku :) baska nereden bileyimNerden biliyorsunuz kurcalamadiklarini biz gittikten sonra normalde temizlikte yapmıyorlardı saçma sapan nedenlerle giriyorlardı odamıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?