Kayınbabamın izinsiz yatak odamıza girmesi

Ay ne münasebet ya kayınpederin yatak odasından su taşıması? Temizlikçi ablayı da sert bir sekilde uyarın. Ablaya kayınpeder niye su tasıyor ne alaka ya?
Abla yok hiç o gün rutin geliyor ondan bahsettim yanlış anladınız kayınvalidenin sokmasi tuhaf olmuş

Ya bu nasıl hadsizlik? Benim öz babam bir kez yatak odama girmemiştir. Bizim ortak tuvaletimizi bile kullanmaz. Kayınbabanız akıl edememiş bari kayınvalideniz deseymiş. Ayrıca en sevmediğim şey gerçekten benim ailem de olsa eşiminde gelip aylarca kalmasını aşırı saçma buluyorum

Ya ama söyle düşünün bir söyledim yapmıyor iki söyledik yapmıyor bin söyledik yapmıyor e insaf taş olsa catlar artik

Yatak odası mahrem bi yerdir Allah korusun yangın çıkmadıkça su basmadıkça vb gi-ril-mezzz kaç yaşında insanlar bu nasıl saygısızlık? Bide kayınpeder giriyo yani kv de değil. Madem öyle odanızın kapısını kilitleyip gidin

Bu meseleyi eşinizle aranızda çözmeniz gerek.
İnsanlara "hoşgeldiniz" diyip odanıza kapanarak, yatak odanıza girdikler için sesinizi yükselterek, "istemiyorum temizlik falan" diyip bağırarak çözemezsiniz.
Paragrafın başında onlar doğulu ben manisalıyım deme sebebinizi de anlayamadım ? Yani ? Ne yapalım bu bilgilerle ?

Evet burdan bakınca haklı olan sizsiniz. Ben de istemem evimde 3 hafta kalınmasını. Gerçekten sevmiyorum yatılı misafiri.
Ciddi anlamda düşüncesizlik olarak görüyorum. En fazla 1 hafta kalırsın, bıktırmaya yüzünü eskitmeye gerek yok.

Ama dediğim gibi bunu eşiniz halledecek. Kırmadan incitmeden ailesini evlerine yollayacak.
En başından kalış sürelerini ayarlayacak. Yatak odanıza girmemelerini eşiniz rica edecek, sizin hassasiyetlerinize saygı duyacak. Sizin söylemenizle oğullarının söylemesi arasında dağlar kadar fark var.

Su an beni en iyi anlayan kişi siz olabilirsiniz çünkü aynı şekilde bende öyle

Ben veririm misafire odamı mesela. Bana ekstra özel gelmiyor. Herkesin bakış açısı farklı tabi bilemiyorum. Evimizde bakıcı var şu an. O da daha önce çalıştığı bazı evlerde yatak odasına girilmesinden rahatsız olunduğunu söylemişti. Dedim evler küçücük zaten. Gün içinde yatak odamı da açmazsam çocuk boğulur. Gir kendi yatak odan gibi gir. Kameradan izliyorum gün içinde bizim yatakta yuvarlanıyorlar çocukla yani. Böyle bir şeye de izin vermezsiniz o zaman
Neyse konu sahibi bence kalınmasından aşırı rahatsız olmuş. Burdan saldırmış gibi geldix

Bunu söyleme nedenim doğulularda bu tarz uzun kalmalar çok normal karşılanıyor ayrıca 3 hafta boyunca bu şekilde değildim son günlere doğru bunu yapmaya başladım o da yorgunluktan ve onlardan bikmisliktan

+1
Bende yatak odasına asla girilmemeli durumunu anlamıyorum yani tamam girilmesin ama evde biri varkende ortada jartiyer birakmazsin yani. Onların gelip biktirana kadar kalmaları evet can sıkıcı ama.

Evladım söz konusu olunca akan sular durabilir bilemedim yaşayıp görmem lazım
Ana sebep bence de o öbürleri de destekleyici, damla taşırıcı sebepler olmuş. Umarım eşi halleder, ne diyelim

Kesinlikle!
Insanlar iyi niyetle hareket etmis. Sanki gIrip kurcalamislar gibi tepki vermissiniz.
Ortalikta camasir bitakilmaz. Hadi birakmissiniz hemen ortadan yok edebilirsiniz insanlara bagirincaya kadar.

Kesinlikle!
Insanlar iyi niyetle hareket etmis. Sanki gIrip kurcalamislar gibi tepki vermissiniz.
Ortalikta camasir bitakilmaz. Hadi birakmissiniz hemen ortadan yok edebilirsiniz insanlara bagirincaya kadar.
Nerden biliyorsunuz kurcalamadiklarini biz gittikten sonra normalde temizlikte yapmıyorlardı saçma sapan nedenlerle giriyorlardı odamıza

Valla benim kv kb geldiklerinde iki hafta falan kalıyor bütün çekmeceler evdeki bütün dolaplara bakıyorlar kv iç çamaşır çekmecemi biliyordur kb masa açılıyordu açamadım dedi masanın gizli bölmesinde altın falan var dedim baba orayı ne yapacan ne diyeyim eşime dedim bak anan her yeri karıştırıyor bakıyor her çekmecemi biliyor merak ediyordur dedi bende merak ediyorsa en fantastik iç çamaşırlarımi üste koyacam belki utanır dedim ilk evlendiğimde iş yapmayı bilmiyordum temizlik falan yapıyordu düzenliyordu kendince yemek te yapıyordu öğrenince onları yapmayida bıraktı görürse görsün diyorum artık bu beni rahatsız etmiyor

Evin kirli sepetini onlar aldı problem şu ki kendi evleri gibi davranıyorlar mutfakta herseyini yeri değişmiş bir söylüyorum değişmiyor bin kez söylemem lazım ki sabrım kalmadi
Cok ilginc, musade etmeyin. Ben yatili misafir almam, cok uzaktan geliyorsa hadi 2 gun kalsin. Kimsenin evinde de kalmam. Rahat edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…