Kayinbaba kayinvalide gorumce ile beraber yasamak?

Sedye pozisyonunda sessiz sessiz işte bebek yapmak için sevişecekler sadece ne olucaktı ki başka

Gerçekten inandın mı? Ciddi ciddi soruyorum çünkü böyle bişeyin ihtimali bile yok. Kendimi sevdiririm sonra da kabul etmek zorunda kalır diye düşünmüştür.
Nişanlın başından beri bu işin buraya geleceğini biliyordu. Kanıt mı istiyorsun? Eline vereceksin yüzüğü, hadi koç aileni ikna et öyle gel diyeceksin. O zaman anlatır o sana.
Yıllarca sürecek mutsuz bi evlilik istemiyorsan yapman gereken bu.

Asla kabul etme.Cok pişman olursun.

Benim annem 28 sene yaşadı babannemle hiç kolay şeyler yaşamadı.

Aptalmisin, enayimi? Hangi ucra köselerde büyüdun? Biyle birseyi teklif etmeleri bile cok asagilayici, kosarak kacirmaliydi seni. Annen baban bisey demiyormu sana?

O ask var ya iki hafta olmadan bitiverir, anca bilasik camasir yikarsin temizlik pesinde kosarsin, misafir agirlarsin.
Millet normal evlilikte zorlaniyor tek basina evde yasarken yahu kendine gel

Sakın….

Benim annem 28 sene yaşadı babannemle hiç kolay şeyler yaşamadı.
İşte bunu söylüyorum yaşıyorlar sonra neler çekiyorlar .
Kaynana da mutlu olmuyor gelin de çocuklar da . Ama diretiyorlar evi ayirmamak için .
Doğan çocuğa da yazık onun hayatı da mahvoluyor.
Anne babasının dizinin dibinden ayrılmayan evlenmesin de yaşasın onlarla. Kadınların hayatını mahvetmesin .
Sinir oluyorum evlencek yaşta insanın söz sahibi olmamasına .

Dur kardeşim Allah rızası için dur. Sakın aynı eve gitme. Ev üstüne ev olmaz. Bir anda travmam tetiklendi bu yazını okuyunca 22 yaşında severek evlendim ve eski esime nişanlılık döneminde ayrı ev istiyorum dememe rağmen "annem kilolu bacaklarında sorun var birlikte yaşayalım birkaç ay sonra kendi evimize çıkarız" diyip beni kandırdı, onu çok sevdiğim için gözüm kör olmuştu, daha çok küçüktüm gerçek sevgi nedir bilmezdim, evlilik 9 ay sürdü, 6 yıl önce boşandım. Hayatı kendine dar etme lütfen kayınvalidenle aynı eve gelin gitme

Sakın aynı eve gelin gitme.Benn böyle bir evde büyüdüm hala aklıma geldikçe travmam tetiklenir,abim yengem yeğenlerim annem babam kardeşim toplama 9 kişi yaşıyorduk Allahım sabahın köründe çocukların ağlamaları başlardı annem ve yengem sürekli iş yüzünden tartışırlardı annem herşeye karışırdı yıllarca dil döktüm gelini ayır diye ayırmadı gelin ayrılmak istediğinde hastanelik oldu annem resmen çok kötü günlerdi psikiyatrik ilaçlara başlamıştım o dönemde çocuk olmama rağmen hala bende travmadır asla unutamıyorum o günleri ki ben evin kızı olmama rağmen hele birde gelini olsaydım heralde intihar ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…