Evde 5 kisi var hatta, sevgilim su an ailesiyle mucaedele veriyor ama ona hastalik uzerinden vicdan yaptiriyorlar ama zaten bu dogu geleneginde var olan bir seymis en azindan onlar da var. ben de istemiyorum dedim o da beraber olarak istemedigimizi soyledi ama iclerinde kaos ciktiValla şu sitede annesi en hasta insanlardan biri benimdir herhalde. Annem kendi istemiyor bizimle yaşamak ya da onla yaşamamızı. Ben hasta insanın bu kadar duygu sömürüsü yaptığını bu siteden gördüm, öğrendim. Ki tek de değil kimse hasta sizde, evde 3 kişi var. Sevgiliniz dur demiyorsa yapacak bi şey yok, evet deyip o eve adım attığınız an çıkamazsınız bi daha
Ciddi bi hastaligi var ama tedavi goruyor aile bireylerinden biriSakın vicdan yapıp bulaşma, duygu sömürüsü o hasta olmalar filan.
Eltimler doğuda bi ilde çalışıyor. Her yer öyle mi bilmem onların olduğu yerde evler hep 5+1 falan çünkü insanlar hep kayınvalideleriyle yaşıyor-muş, öyle anlattılar yani. Doğrudur o yüzden. Ama komün hayatı biteli çok olduEvde 5 kisi var hatta, sevgilim su an ailesiyle mucaedele veriyor ama ona hastalik uzerinden vicdan yaptiriyorlar ama zaten bu dogu geleneginde var olan bir seymis en azindan onlar da var. ben de istemiyorum dedim o da beraber olarak istemedigimizi soyledi ama iclerinde kaos cikti
bir de biz batidayiz dogu geleneklerini surduruyoru saka gibi. Ben de vicdan yapiyorum hastalik uzerinden ister istemezEltimler doğuda bi ilde çalışıyor. Her yer öyle mi bilmem onların olduğu yerde evler hep 5+1 falan çünkü insanlar hep kayınvalideleriyle yaşıyor-muş, öyle anlattılar yani. Doğrudur o yüzden. Ama komün hayatı biteli çok oldu
Asla asla asla , kaç arkana bile bakmadan...Nişanlanacağım kişinin ailesi onlarla yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşım ve ben istemiyoruz. Ve ona vicdan yaptırıyorlar ailesindeki kişinin sağlık sorunundan ötürü. Bir de elalem ne der diye dusunuyolar. Su an evet dersem sonsuza kadar mutsuzluguma evet demis olacam. Erkek arkadasim da cok zor bir durumda mucadele ediyor ama ailesi cok net bu konuda. Ve bu olayi ben durumlar ciddilesince ogreniyorum ama bastan belli olan bir seymis aslinda. ben de iyi degilim bu durumlardan. Ne yapmaliyim nasil yol izlemeliyim
Nişan at ve şükür namazı kıl, oldu bittiye getirecekler. Nişanlının bilmeme şansı yokNişanlanacağım kişinin ailesi onlarla yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşım ve ben istemiyoruz. Ve ona vicdan yaptırıyorlar ailesindeki kişinin sağlık sorunundan ötürü. Bir de elalem ne der diye dusunuyolar. Su an evet dersem sonsuza kadar mutsuzluguma evet demis olacam. Erkek arkadasim da cok zor bir durumda mucadele ediyor ama ailesi cok net bu konuda. Ve bu olayi ben durumlar ciddilesince ogreniyorum ama bastan belli olan bir seymis aslinda. ben de iyi degilim bu durumlardan. Ne yapmaliyim nasil yol izlemeliyim
Yalnız olsa bi nebze evet, o durumda bile ev kurulur gerekirse hasta olan kişi sizinle beraber kalır siz onlarla beraber kalmazsınız. Ama bu konuda yalnız değil ki bahsettiğiniz kişi 5 kişi diyosunuz, sadece eşiniz olduğunda mı bakılacak bu kişiyebir de biz batidayiz dogu geleneklerini surduruyoru saka gibi. Ben de vicdan yapiyorum hastalik uzerinden ister istemez
Hala aynı evde yaşamayı isteyen kv düşünemiyorum ya. Birde elalem ne der demişlerNişanlanacağım kişinin ailesi onlarla yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşım ve ben istemiyoruz. Ve ona vicdan yaptırıyorlar ailesindeki kişinin sağlık sorunundan ötürü. Bir de elalem ne der diye dusunuyolar. Su an evet dersem sonsuza kadar mutsuzluguma evet demis olacam. Erkek arkadasim da cok zor bir durumda mucadele ediyor ama ailesi cok net bu konuda. Ve bu olayi ben durumlar ciddilesince ogreniyorum ama bastan belli olan bir seymis aslinda. ben de iyi degilim bu durumlardan. Ne yapmaliyim nasil yol izlemeliyim
Ay birak bu adamı başka herif mi kalmadı koca ülkede , daha ailesini susturamiyor, bunla evlenip ayrı eve çıksan bile ailesi çiğ çiğ yer seni bu herifte izler ...Evde 5 kisi var hatta, sevgilim su an ailesiyle mucaedele veriyor ama ona hastalik uzerinden vicdan yaptiriyorlar ama zaten bu dogu geleneginde var olan bir seymis en azindan onlar da var. ben de istemiyorum dedim o da beraber olarak istemedigimizi soyledi ama iclerinde kaos cikti
Asla kabul edilecek birşey değil benim için. İnsan kendi kanından olanlarla anlaşamıyor kaldı ki koca tarafı. Uykunuz sorun olacak tezgah üstünde bıraktığınız bir kirli bardak sorun olacak ne bileyim kocanız çalışsa sizden önce onlara harcama yapacak maddi manevi önceliği hep onlar olacak size de idare et diyecek bi süre sonra da sizi herşeye mecbur görecekler sizde öyle hissedeceksiniz ve fazlasıyla yıpranacaksnz. Benim kuzenim de haftaya Nisanlancaak o da ev içine kp kv ve görümcemleri kabul etti aynı şekil de sevgilsiyle nişanlanıyor ailedeki herkes o kadar karşı ki ama işte aşktan herşeyin üstesinden gelirim dio ki inanın nah gelir üstünden. İnsan kendi kocasına çocuğuna Katlanamiyor bazen kaldı ki diğerleri hiç çekilecek çile değil.Nişanlanacağım kişinin ailesi onlarla yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşım ve ben istemiyoruz. Ve ona vicdan yaptırıyorlar ailesindeki kişinin sağlık sorunundan ötürü. Bir de elalem ne der diye dusunuyolar. Su an evet dersem sonsuza kadar mutsuzluguma evet demis olacam. Erkek arkadasim da cok zor bir durumda mucadele ediyor ama ailesi cok net bu konuda. Ve bu olayi ben durumlar ciddilesince ogreniyorum ama bastan belli olan bir seymis aslinda. ben de iyi degilim bu durumlardan. Ne yapmaliyim nasil yol izlemeliyim
Doğuda görev yapıyorum, burada bile çoğu ayrı oturuyor, o 5+1 evler simdi gereksiz görülüyor daha küçük evler yapılıyor artık...Eltimler doğuda bi ilde çalışıyor. Her yer öyle mi bilmem onların olduğu yerde evler hep 5+1 falan çünkü insanlar hep kayınvalideleriyle yaşıyor-muş, öyle anlattılar yani. Doğrudur o yüzden. Ama komün hayatı biteli çok oldu
Evet o da biliyormus cunku sulalede boyle bir gelenek varmis,bizi tanistirdiklarinda benim icin o boyle bir seye sicak bakar denmis bana sorulmadan, sevgilimde ilk ayni evde yasamak istemedigi icin benimle tanismak istememis o kiz sicak bakiyorsa ben tanismam onunla diyeNişan at ve şükür namazı kıl, oldu bittiye getirecekler. Nişanlının bilmeme şansı yok
Gerilim filmi gibi.Nişanlanacağım kişinin ailesi onlarla yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşım ve ben istemiyoruz. Ve ona vicdan yaptırıyorlar ailesindeki kişinin sağlık sorunundan ötürü. Bir de elalem ne der diye dusunuyolar. Su an evet dersem sonsuza kadar mutsuzluguma evet demis olacam. Erkek arkadasim da cok zor bir durumda mucadele ediyor ama ailesi cok net bu konuda. Ve bu olayi ben durumlar ciddilesince ogreniyorum ama bastan belli olan bir seymis aslinda. ben de iyi degilim bu durumlardan. Ne yapmaliyim nasil yol izlemeliyim