Kız bence de beni saf her seye uyumlu diye gözüne kestirdiler fkfkfk simdi benden kotusu olmaz artık zatenKesinlikle katılıyorum, konu sahibini pasif ve saf görüp gözlerine kestirmişler , yazık olacak ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bence de beni saf her seye uyumlu diye gözüne kestirdiler fkfkfk simdi benden kotusu olmaz artık zatenKesinlikle katılıyorum, konu sahibini pasif ve saf görüp gözlerine kestirmişler , yazık olacak ...
Uzak dur bence , devam etmen hata olur inan ...Kız bence de beni saf her seye uyumlu diye gözüne kestirdiler fkfkfk simdi benden kotusu olmaz artık zaten
Sedye pozisyonunda sessiz sessiz işte bebek yapmak için sevişecekler sadece ne olucaktı ki başkakayinpederin evdeyken nasıl seviseceksiniz gusl alacaksan gece nasıl alacaksın almazsan ayrı bir dert kv evimde cenabet gezmeyin diye açık açık ulu orta söyleyebilme ihtimalini ki yaşanmış bir olaydır nasıl hazmedeceksin
Yok zaten yapacak bir şey yok, şimdi bir ağlarım ilerde on ağlamaktansa
Gerçekten inandın mı? Ciddi ciddi soruyorum çünkü böyle bişeyin ihtimali bile yok. Kendimi sevdiririm sonra da kabul etmek zorunda kalır diye düşünmüştür.Evet o da biliyormus cunku sulalede boyle bir gelenek varmis,bizi tanistirdiklarinda benim icin o boyle bir seye sicak bakar denmis bana sorulmadan, sevgilimde ilk ayni evde yasamak istemedigi icin benimle tanismak istememis o kiz sicak bakiyorsa ben tanismam onunla diye
Yıllarca sürecek mutsuz bi evlilik istemiyorsan yapman gereken bu.Nişanlın başından beri bu işin buraya geleceğini biliyordu. Kanıt mı istiyorsun? Eline vereceksin yüzüğü, hadi koç aileni ikna et öyle gel diyeceksin. O zaman anlatır o sana.
bir de ilk geceden çocuk beklenecek. aklı varsa şimdi şu anda ben yoğum der. ama hiç zannetmiyorumSedye pozisyonunda sessiz sessiz işte bebek yapmak için sevişecekler sadece ne olucaktı ki başka
Asla kabul etme.Cok pişman olursun.Nişanlanacağım kişinin ailesi onlarla yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşım ve ben istemiyoruz. Ve ona vicdan yaptırıyorlar ailesindeki kişinin sağlık sorunundan ötürü. Bir de elalem ne der diye dusunuyolar. Su an evet dersem sonsuza kadar mutsuzluguma evet demis olacam. Erkek arkadasim da cok zor bir durumda mucadele ediyor ama ailesi cok net bu konuda. Ve bu olayi ben durumlar ciddilesince ogreniyorum ama bastan belli olan bir seymis aslinda. ben de iyi degilim bu durumlardan. Ne yapmaliyim nasil yol izlemeliyim
Ailesinin sözünden çıkmayan erkekle evlenme. Aşk belli yerden sonra bitecek.Tek erkek olunca sanirim bir de kiymetli oldugu icin evden gitmesin diye one surulen sebeplerdeb sanirim. yakinlarinda oturalim diyorum uzaklasmayaljm aile buna da sicak bakmiyormus
Benim annem 28 sene yaşadı babannemle hiç kolay şeyler yaşamadı.Sende net ol kanma hayatini mahvetme .
Ben birsuru kişi tanıdım böyle kendi evlerine cikmayip kaynana,kayinbabasiyla oturan eski ablalardan tabi şimdi kalmadı pek .
Hiçbiri anlaşamadı ya ayrıldı ya da kavga gürültü evlerini ayırdılar .
Çocuk olunca belki ikna ederim ayrı eve diye hiç düşünme .
Baştan nasıl alisirlarsa öyle giderler .
Sakın….Nişanlanacağım kişinin ailesi onlarla yaşamamızı istiyor. Erkek arkadaşım ve ben istemiyoruz. Ve ona vicdan yaptırıyorlar ailesindeki kişinin sağlık sorunundan ötürü. Bir de elalem ne der diye dusunuyolar. Su an evet dersem sonsuza kadar mutsuzluguma evet demis olacam. Erkek arkadasim da cok zor bir durumda mucadele ediyor ama ailesi cok net bu konuda. Ve bu olayi ben durumlar ciddilesince ogreniyorum ama bastan belli olan bir seymis aslinda. ben de iyi degilim bu durumlardan. Ne yapmaliyim nasil yol izlemeliyim
İşte bunu söylüyorum yaşıyorlar sonra neler çekiyorlar .Benim annem 28 sene yaşadı babannemle hiç kolay şeyler yaşamadı.