- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- Konu Sahibi kadersizperilice58
Aynen öyle valla birde bebeği düşmesin diye karnını tutacağına kanguru taksa daha rahat eder bebek hemen hisseder kanguruyu
kız sus sus töbe de ahaha allahım ya alemsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle valla birde bebeği düşmesin diye karnını tutacağına kanguru taksa daha rahat eder bebek hemen hisseder kanguruyu
37. haftaya kadar çalıştım..bende 20 haftalık hamileyim.
ve çalışıyorum aynı zamanda da bulaşık , çamaşır ütü silme süpürme gibi işlerimi yapabiliyorum.
hatta geçen hafta tüllerimi yıkadım astım
bu kadar kasmayın riskli ve kanamalı bi hamileliğiniz yoksa normal hayatınıza devam ediyor olmanız lazım.
o karnını tutarak kalkmalar eğilmeler bende yok mesela.
okurken sizle aynı evde yaşadıgımı düşündümde sinirlerim bozulurdu galiba.
Doğru söylüyorum ama bebek hemen sıkı sıkı tutunur kanguruyakız sus sus töbe de ahaha allahım ya alemsin
Doğru söylüyorum ama bebek hemen sıkı sıkı tutunur kanguruya
Aynen öyle yorulmasın anne piremseselinle tutmaktan iyidir diyosun daha garanti
Kinoalı cay içmezsen tabi erken doğar çocuk37. haftaya kadar çalıştım..
evimi sildim süpürdum
vallahi 37 haftalık hamileydim merdivenleri atlaya atlaya iniyordum...
sürekli yürüyüş halinde bir gebelik geçirdim.
azcık hareketli bir yapım var.
ondaki.bebek.bizde de patlıcan galiba.
37. hafta bittiği gün doğurdum dayanamadı çocuk yeter anacim bi dur yerinde diye
Gereksiz gereksiz hareketlerYavrucum ölümcül hasta falan değilsin sadece hamilesin. Kraliçe Isabella savaş meydanında 4. çocuğunu doğurduktan sonra atına atlayıp savaşmaya gidiyormuş. O kadın değil miydi, onun canı yok muydu? Yapma gözünü seveyim, milyonlarca kadın çocuk doğuruyor. İnsanları darlayıp gereksiz gereksiz hareketler yapmayın.
ihmal ettik tabiKinoalı cay içmezsen tabi erken doğar çocuk