• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kayık Yaka Gelinli Modeli Arıyorum !

daisyc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.095
11
158
Kızlar selam,

Eylüldeki düğünüm için kayık yaka yarım kollu eteği de orta kabarık bi gelinlik modeli arıyorum. Çok fazla bişey istemediğimi düşünüyorum ama gerek piyasada gerek netteki baktıklarım hep straplez. Eğer elinizde uygun bi model varsa paylaşır mısınız?
$wolfslaar-024.jpg
Üst olarak yukardaki modele benzemesini istiyorum ama bu kadar sade olmasın diye düşünüyorum.

Bu tip bi modeli kendisi terziye diktiren var mı ?

Bende de bu kadar var :71:

Eklentiler

• $pronovias-auriga.jpg
    $pronovias-auriga.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 272
  • $ZUHAIR-MURAD.jpg
    $ZUHAIR-MURAD.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 227
  • $AURIGA-B.jpg
    $AURIGA-B.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 227
Eki Görüntüle 171071

canım benim bilgisayara kayıt ettiğim bazı gelinlik modelleri...birbirine benziyor ama malesef bu model dışında pek bir alternatif yok...bende senin gibi kayık yaka ve kollu gelinlik giyicem ama malesef seçenekler çok kısıtlı...

Ben bunun aynısını diktiriyorum.Dün provam vardı.Kayık yaka çok asil ve kibar duruyor.Birde fransız dantelliyke süper.Dün resmen kendime aşık oldum =))))

Ben bunun aynısını diktiriyorum.Dün provam vardı.Kayık yaka çok asil ve kibar duruyor.Birde fransız dantelliyke süper.Dün resmen kendime aşık oldum =))))

ben de bunun kapalısını diktiriyorum:21: gelinliklerimiz aynı olacak demekki:) açık olsamda gene bunu diktirirdim valla, çoook zarif bi model:)

cnm seninle aynı durumdayım. bnm de eylülde düğünüm var ve aynı şekilde kayık yaka bi gelinlik bakıyorum. ama arkadaşlar haklı çok fazla seçeneğimiz yok ne yazıkki. derslerden zaman bulup dışarda çok gezemiyorum:43: sana tavsiyem güvendiğin bi modaevinde dikilmişini gördüğün bi gelinliğin üstünde oynama yaptır. gelinlik son dakikada süpriz olmasın. şiimdiden mutluluklar cnm:80:

cnm seninle aynı durumdayım. bnm de eylülde düğünüm var ve aynı şekilde kayık yaka bi gelinlik bakıyorum. ama arkadaşlar haklı çok fazla seçeneğimiz yok ne yazıkki. derslerden zaman bulup dışarda çok gezemiyorum:43: sana tavsiyem güvendiğin bi modaevinde dikilmişini gördüğün bi gelinliğin üstünde oynama yaptır. gelinlik son dakikada süpriz olmasın. şiimdiden mutluluklar cnm:80:

Teşekkürler cnm.Benim durumumda olan herkese şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin. Sanırım dediğin gibi yapacağım çok stresli bi süreç ya

türkçe arayarak sonuç bulmak zor. images.google.com'da off-the-shoulder wedding dress kelimelerini aratın. daha çok sonuç bulacaksınızdır...

kızlar gelinliğimi straplez diktirdim ama şuan şu kollardan ekletmek istiyorum soradan da eklenebilir bu kol dimi ? bi de takıp çıkarılabilir şekilde dikilebilir mi ki? yani mesela düğünün ilerleyen saatlerinde de çıkarmak istesem falan..

Son düzenleme:
Back