• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaygılar

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.605
598
Arkadaşlar,
Uzun zaman önce geçtiğini düşündüğüm ama ara ara gündeme gelen anksiyete daraltmaya başladı.
Anksiyete bozukluğum var geçtiğimiz yıllarda tedavi oldum. Ancak psikolojik rahatsızlıklar hemen gündeme geliyor bi hastalık geçmişi olunca.

Atıyorum dışarı çıkmamış olsam bile her sabah boğazımda bir ağrı ile uyanıyorum hemen ateşime bakıyorum. Covid korkusu sarıyor.
Buzdolabından azıcık ses geliyor bozulmasa bari diyorum. Bozulsa ne yaparız diye korkuyorum.
Bayram geliyor eşim rahat biri olmasına karşın ben acaba annemlere gidemez miyiz ki diyorum.(covid sürecinde ailelerimizden başka kimseyle görüşmedik, bayramda da o şekilde olacak)
Ay şu nasıl oldu bu nasıl olacak ya olmazsa ya plan yapamazsak ya istediğimiz gibi yapmaya çalışırken bir müdahale gelirse
Kurbanı bir kuruma bağışladık mesela ya ulaşmadıysa ya listede bir şekilde ismimiz görünmezse gibi ciddi kaygılarla ve düşüncelere boğuluyorum.
Birisini arayacağım, resmi bir işlem yapacağım yada biri davet ediyor reddedeceğim bunların hepsi benim için sorun haline dönüştü.
Araba alsak nasıl olur ya bozulursa ya işin içinden çıkamazsak. ya atama olur da ayrı şehirlerde olursak gibi bir düşünceye girdiğim zaman bile ağlamam istiyorum.
Belki günlük ve herkesin düşündüğü şeyler gibi olabilir ama bu düşünceler esnasında nefes problemi, baş ağrısı gibi fiziksel dönüşleri de oluyor kaygılarımın. Doktora gitmek istemiyorum bu defa, kendim aşmak istiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim elinden geleni yapıyor bazen daralttığımı hissediyorum. Mantıklı hiç bir gerekçesinde kalbim tatmin olmuyor.

En azından hastalığınızın bir ismi var doktorum senin yaşadıklarının terminolojide bir ismi yok diyor skdkdkdk. Yani akıl cidden karmaşık ama sizsiniz onu kontrol altında tutacak. Yoksa sonsuzluğa karışıyor düşün düşün:D Mesela bir ara kendimi şartlamıştım her sabah kalktığımda kusuyorum stresten olduğunu savunarak. Akşam gece vs hiçbir halt yok ama. Bir sabah kalktım ve kusmadım sonrasında hiç kusmadım.. Konularımı biliyor musunuz bilmiyorum, lsd diye bir maddeden sonra delirme korkusu vs hasıl olmuştu. Şöyle bir karşılaştırma yapacağım en azından sizinkiler somut şeyler. Test yaptırıp kovid olup olmadığınızı öğrenirsiniz, ailenize ya gidersiniz ya gitmezsiniz. Sorun bir şekilde ortadan kalkar... Ben tüm bunların doğru olup olmadığından şüphe ediyordum işte... Halen ara ara oluyor dikkate almamaya çalışıyorum. Sağa sola bakmamaya çalışıyorum direkt önüme bakıyorum. Hayıflanarak bir baksam sağa sola, bku yedim afedersin. Yani dikkate alma. Olacağı varsa oluyor. Elden ne gelir ki?

Peki kendinize şunu sorun .... olursa en kötü ne olur ? Tamamen atıyorum buzdolabı bozulursa en kötü ne olur? Yeni buzdolabı almak zorunda kalırız yeni buzdolabı alırsak en kötü ne olur? Ödemekte zorlanırız? Zorlanırsak en kötü ne olur? Eşimle aramız bozulur ? Aramız bozulursa en kötü ne olur? Yalnız kalırım! ( cevaplar tamamen öylesine söylediğim şeyler sizin kendi cevaplarınız önemli olan ) ve kendinizle ilgili bulduğunuz cevaba şunu sorun örnekte yalnız kalırım çıkmıştı Yalnız kalmaktan korkuyorum? Bunun cevabını kas testiyle öğrenebilirsiniz YouTube a girip kas testi yazın nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Size tavsiyem theta healing ya da access bars gibi ( daha bir çok yöntem var) bilinç altı temizliği yöntemleriyle ilgili seans almanız. Çevremde dahil bir çok kişi bu şekilde anksiyete panik atak vs problemlerini çözdüler. Geçmiş olsun bu şekilde yaşamak oldukça yıpratıcı.

Bende sizin gibiyim ,özellikle son zamanlarda daha çok arttı .Virüsle birlikte patlak verdi.Kendimden nefret ettim artık..Mesela arabayla bi yere gideceğiz ,ya kaza yaparsak gitmesek belki daha hayırlı diye gitmiyorum ..Ailelerimizle bile görüşmüyoruz uzak şehirlerdeyiz ama bayram için bile gitmek istemiyorum .Ya gittiğimde virüs kaparsam o kadar kendimi korudum diye kafayı yiyecek hale geldim .. Azıcık bi yerim ağrısın en kötü şeyi düşünüyorum elimde olmadan ,bi travma atlattım sağlıkla ilgili ondan sonra yapıştı Bu da üstüme 😕 artık düşünmekten ,her şeyi kaygı haline getirmekten nefes darlığım ,iç sıkıntım başlıyor ve her gün bi yerden patlak veriyor.. İlla destek şart ama bu süreçte de gitmek istemiyorum ,gitmesem da daha beter olacağım böyle .. Eğer bi çözümünü bulursanız ,bana da dönüş yapın lütfen 🙏

Peki kendinize şunu sorun .... olursa en kötü ne olur ? Tamamen atıyorum buzdolabı bozulursa en kötü ne olur? Yeni buzdolabı almak zorunda kalırız yeni buzdolabı alırsak en kötü ne olur? Ödemekte zorlanırız? Zorlanırsak en kötü ne olur? Eşimle aramız bozulur ? Aramız bozulursa en kötü ne olur? Yalnız kalırım! ( cevaplar tamamen öylesine söylediğim şeyler sizin kendi cevaplarınız önemli olan ) ve kendinizle ilgili bulduğunuz cevaba şunu sorun örnekte yalnız kalırım çıkmıştı Yalnız kalmaktan korkuyorum? Bunun cevabını kas testiyle öğrenebilirsiniz YouTube a girip kas testi yazın nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Size tavsiyem theta healing ya da access bars gibi ( daha bir çok yöntem var) bilinç altı temizliği yöntemleriyle ilgili seans almanız. Çevremde dahil bir çok kişi bu şekilde anksiyete panik atak vs problemlerini çözdüler. Geçmiş olsun bu şekilde yaşamak oldukça yıpratıcı.
Peki kimden aldıklarını biliyor musunuz bu seansları? Bir de yüz yüze olmak zorunda mi online oluyor mu acaba?

Peki kimden aldıklarını biliyor musunuz bu seansları? Bir de yüz yüze olmak zorunda mi online oluyor mu acaba?
Bir çok kişi var seans yapan ben de theta Healing eğitimi aldım ama şuan gebeliğim yeni olduğu için seans yapmıyorum,( kendi tercihim ) İnsta da bu işin duayenlerinden Yeşim Kuzu var eğitimimi ondan aldım onun öğrencilerinden ama başka yöntemlerde uygulayan Kamil Gönen var Access Bars için instadan tanıdığım yok ama özelden ulaşmanızı sağlayabileceğim insanları söyleyebilirim. Biraz enerji işi olduğu için içinize kim ve hangi yöntem siner bilemiyorum biraz araştırın isterseniz. Ben bir iki isim söyledim ama daha bir çok insan var. Ve evet online oluyor

Asiri kontrolculuk ve vesveseli yapi zaten anksiyeteyi tetikliyor. Ne yazik ki ben de boyleyim. Sadece boyle vesveseli anlarda cok fiziksel reaksiyon vermiyorum ama coknkafama taktigimda mutlaka basagrisi oluyor. Ben kendimi bi sekilde idare ediyorum simdilik, ama sizin durumunuz biraz daha profesyonel bir destek istiyor diye dusundum. Muhtemelen psikiyatrist degil de psikologla bdv yani bilissel davranis terapisi size cok uygun.

Bir çok kişi var seans yapan ben de theta Healing eğitimi aldım ama şuan gebeliğim yeni olduğu için seans yapmıyorum,( kendi tercihim ) İnsta da bu işin duayenlerinden Yeşim Kuzu var eğitimimi ondan aldım onun öğrencilerinden ama başka yöntemlerde uygulayan Kamil Gönen var Access Bars için instadan tanıdığım yok ama özelden ulaşmanızı sağlayabileceğim insanları söyleyebilirim. Biraz enerji işi olduğu için içinize kim ve hangi yöntem siner bilemiyorum biraz araştırın isterseniz. Ben bir iki isim söyledim ama daha bir çok insan var. Ve evet online oluyor
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Benim panik atak rahatsızlığım var. Bu benim evimden uzaklaşmama bile engel olmaya başladı. Eğer gerçekten faydalıysa bu seansı almak isterim. Müsait bir zamanınızda özelden de tavsiye edeceğiz kimseler olursa yazarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar,
Uzun zaman önce geçtiğini düşündüğüm ama ara ara gündeme gelen anksiyete daraltmaya başladı.
Anksiyete bozukluğum var geçtiğimiz yıllarda tedavi oldum. Ancak psikolojik rahatsızlıklar hemen gündeme geliyor bi hastalık geçmişi olunca.

Atıyorum dışarı çıkmamış olsam bile her sabah boğazımda bir ağrı ile uyanıyorum hemen ateşime bakıyorum. Covid korkusu sarıyor.
Buzdolabından azıcık ses geliyor bozulmasa bari diyorum. Bozulsa ne yaparız diye korkuyorum.
Bayram geliyor eşim rahat biri olmasına karşın ben acaba annemlere gidemez miyiz ki diyorum.(covid sürecinde ailelerimizden başka kimseyle görüşmedik, bayramda da o şekilde olacak)
Ay şu nasıl oldu bu nasıl olacak ya olmazsa ya plan yapamazsak ya istediğimiz gibi yapmaya çalışırken bir müdahale gelirse
Kurbanı bir kuruma bağışladık mesela ya ulaşmadıysa ya listede bir şekilde ismimiz görünmezse gibi ciddi kaygılarla ve düşüncelere boğuluyorum.
Birisini arayacağım, resmi bir işlem yapacağım yada biri davet ediyor reddedeceğim bunların hepsi benim için sorun haline dönüştü.
Araba alsak nasıl olur ya bozulursa ya işin içinden çıkamazsak. ya atama olur da ayrı şehirlerde olursak gibi bir düşünceye girdiğim zaman bile ağlamam istiyorum.
Belki günlük ve herkesin düşündüğü şeyler gibi olabilir ama bu düşünceler esnasında nefes problemi, baş ağrısı gibi fiziksel dönüşleri de oluyor kaygılarımın. Doktora gitmek istemiyorum bu defa, kendim aşmak istiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim elinden geleni yapıyor bazen daralttığımı hissediyorum. Mantıklı hiç bir gerekçesinde kalbim tatmin olmuyor.

Dr. David Burns'ün İyi Hissetmek adlı kitabını tavsiye ederim.

Kendinize bir hobi edinmenizi tavsiye ediyorum.

Hobilerim var çok şükür ancak kendimde yapnak için bir hal bulamıyorum. Kitap okumak, yazı yazmak en keyif aldığım şeylerden birisi olmasına rağmen elime alamıyorum. Bisiklet sürmeyi çom severim inanın bacaklarım tutmuyor gibi hissediyorum.

Doktora gidin hemen. İlaç kullanmaktan korkmayın. Nsl vücudumuz hastalanırsa ruhumuz da hastalanabilir. Bu durum da tedavi gerektirir

Dediğiniz gibi düşünüyorum bir süre tedavi gördüm bununla ilgili ancak kendim aşmak istiyorum. İlaçsız, terapisiz... kaygıların yersiz olduğunu biliyorum aşmak için de sakin düşünebilmem gerekiyor bu defa ilaçsız sakin düşünmek istiyorum.

Hic bir zaman sorunsuz bir hayatiniz olmayacak. Bu yazdiklariniz olursa uzulmeyin, bununla atlattik sukur diye dusunun.

Guzel gunlerimiz hos ama asil zor gunleri geride biraktigimizdaki rahatlamanin degeri baska degil mi. Ne demis unlu olmayan dusunur,
Oldugu kadar olmadigi kader :)

Merhaba 🙋🏼‍♀️
ThetaHealing hayatınızı tamamen değiştirecek bir felsefedir.

Yaşam enerjisini artıracak, negatif düşüncelerden sıyrılmanızı sağlayacak, inandıklarınızı değiştirmenize yardımcı olacak ve artık mutlu, sağlıklı, güçlü olduğunuz yeni hayatınıza geçeceğiniz bir değişim sürecidir. Kendinizi, yeteneklerinizi, başarılarınızı, keşfetmenizi sağlayacak bir şifa yoludur.

Değişimi, mucizeleri, şifayı, sevgiyi, mutluluğu hayatına çekmek ve şifalanmak istiyorsanız sayfama bekliyorum 🌈⭐💫 Tüm His yüklemeleri ücretsizdir ❤️☘️💥🌈 @yenihayatyenisen

En azından hastalığınızın bir ismi var doktorum senin yaşadıklarının terminolojide bir ismi yok diyor skdkdkdk. Yani akıl cidden karmaşık ama sizsiniz onu kontrol altında tutacak. Yoksa sonsuzluğa karışıyor düşün düşün:KK70: Mesela bir ara kendimi şartlamıştım her sabah kalktığımda kusuyorum stresten olduğunu savunarak. Akşam gece vs hiçbir halt yok ama. Bir sabah kalktım ve kusmadım sonrasında hiç kusmadım.. Konularımı biliyor musunuz bilmiyorum, lsd diye bir maddeden sonra delirme korkusu vs hasıl olmuştu. Şöyle bir karşılaştırma yapacağım en azından sizinkiler somut şeyler. Test yaptırıp kovid olup olmadığınızı öğrenirsiniz, ailenize ya gidersiniz ya gitmezsiniz. Sorun bir şekilde ortadan kalkar... Ben tüm bunların doğru olup olmadığından şüphe ediyordum işte... Halen ara ara oluyor dikkate almamaya çalışıyorum. Sağa sola bakmamaya çalışıyorum direkt önüme bakıyorum. Hayıflanarak bir baksam sağa sola, bku yedim afedersin. Yani dikkate alma. Olacağı varsa oluyor. Elden ne gelir ki?
Kaygı bozukluğu bir hastalık değildir.
Ve ayrıca sizin için de youtubeden psk. izzet güllüyü öneriyorum

Back