- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
Burada İzzet güllü ve Tülay kök isimlerini gördüm Tülay kök sayfasına girdim o kadar mükemmel kii. O kadar iyi geldi kii İzzet gulluye de bakacağım size de Tülay kök tavsiye ederimMerhaba. 1 buçuk sene önce benim de başımdan geçen olay. evet zor gibi görünsede aslında çözümü o kadar basit ki. arkadaşlar lütfen İZZET GÜLLÜ YOUTUBE yazın. inanın herşey orda. ben tek başıma yaşayan biri olarak halletmişsem herkes yapar. 1 kişi yapabiliyorsa bile sizde yaparsınız. ki 1 kişi değil binlerce kişi.
Bende de hala devam ediyor maalesef kaygılardan kurtulamıyorum bir türlü ama izleyecem izzet güllü teşekkürler bilgi içinMerhaba. 1 buçuk sene önce benim de başımdan geçen olay. evet zor gibi görünsede aslında çözümü o kadar basit ki. arkadaşlar lütfen İZZET GÜLLÜ YOUTUBE yazın. inanın herşey orda. ben tek başıma yaşayan biri olarak halletmişsem herkes yapar. 1 kişi yapabiliyorsa bile sizde yaparsınız. ki 1 kişi değil binlerce kişi.
Bende bi bakayım düzelemedim dahaBurada İzzet güllü ve Tülay kök isimlerini gördüm Tülay kök sayfasına girdim o kadar mükemmel kii. O kadar iyi geldi kii İzzet gulluye de bakacağım size de Tülay kök tavsiye ederim
İzleyin izleyin Tülay hanım bir insanın başına gelebilecek en güzel seyyy. Zeytin ağacı dizisini izlemek te bana çok iyi geldi yaa bu arada kendimi çok sorgulattiBende bi bakayım düzelemedim daha
Zeytın agacı dızısı benı gerdı nedense ya izleyemedım :/İzleyin izleyin Tülay hanım bir insanın başına gelebilecek en güzel seyyy. Zeytin ağacı dizisini izlemek te bana çok iyi geldi yaa bu arada kendimi çok sorgulatti
Bilemedim . Ben kendimi sorguladımZeytın agacı dızısı benı gerdı nedense ya izleyemedım :/
Merhaba. 1 buçuk sene önce benim de başımdan geçen olay. evet zor gibi görünsede aslında çözümü o kadar basit ki. arkadaşlar lütfen İZZET GÜLLÜ YOUTUBE yazın. inanın herşey orda. ben tek başıma yaşayan biri olarak halletmişsem herkes yapar. 1 kişi yapabiliyorsa bile sizde yaparsınız. ki 1 kişi değil binlerc
Baya olmuş yazalı ama malasef ben aynıyım kaygılar beni maffediyor evet arada baş dönmesi oluyor mideme vuruyor kaygılar en çokta hastalık kaygısı oluyor şu aralar kendimde ve ailemden birisi rahatsız olsun hemen en kötüyü düşünüyorum elimde değil bu düşünceden kurtulamıyorum bi Türlü rabbim hepimizi kurtarsın bu rahatsızlıktan inşallahÇoğu kişi iyileşmiş pek kimse yok sanırım
Benim gibi kaygı bozukluğu yaşayan var mı Allah düşmanımın başına vermesin çok zor hastalık heran kötü birşey olacak korkusuyla yaşamak bu rahatsızlıktan tamamen kurtulanlar kurtulmaya çalışanlar nasıl kurtuldunuz
Zor oldu ama kurtuldum sayılır.Benim gibi kaygı bozukluğu yaşayan var mı Allah düşmanımın başına vermesin çok zor hastalık heran kötü birşey olacak korkusuyla yaşamak bu rahatsızlıktan tamamen kurtulanlar kurtulmaya çalışanlar nasıl kurtuldunuz
Nasıl kurtuldun neler yaptınZor oldu ama kurtuldum sayılır.
allah dusmanim basina vermesin ben dogumdan sonra yakalndim 5 senedir oyleyim hayattan tat alamiyorum simdide bi kalbim agriyi bi kolum uyusuyo bi sirtim agriyo delircemBenim gibi kaygı bozukluğu yaşayan var mı Allah düşmanımın başına vermesin çok zor hastalık heran kötü birşey olacak korkusuyla yaşamak bu rahatsızlıktan tamamen kurtulanlar kurtulmaya çalışanlar nasıl kurtuldunuz