- Konu Sahibi Angel27black
Doktor kontrolünde başlayıp doktor kontrolünde bırakmak kaydıyla tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim ınsallah yenicemTv lerde sosyal medyada cok dalga geçmeye ve itibarsizlastirmaya çalışıyorlar ama canan karatay hocamızı dinleyin hatta kitaplarını okuyun bu ilaçlar sizi bağımlı kılar ve bıraktığınızda aynen anksiyete devam Eder annem ilaç almadığında eroin bağımlıları gibi kriz geçirir olmuştu suan 3 sene olacak hic ilaç almıyor cok daha iyi tabi onun anksiyetesini tetikleyen şeyi ortadan kaldırdık uzaklastirdik o ilaçlar hormon salgılatiyor bunu besinlerle de yapabilirsiniz kitap ilaçtan ucuz alın okuyun canan karatayi daha net anlarsınız. Hormon bozuksa seratonin üretmiyorsa beyin geçici olarak ilaç kullanıp beynin bu hormonları surekli salgılanmasını beklemeyin imkansız bu ilacı bırakınca başa dönersiniz birde ilaçların mideden başlayıp bağırsaktan tutunda tüm organlara verdiği zarar karınız olur. Şimdi de verdiği ilacı sorgulacak bilgim var mı hayır yok dr değilim ama aynı hastalıktan 5 doktora git herbiri ayrı telden çalıyor biri acil ameliyat diyor biri önemsiz takılma diyor... tercih sizin hayat kısa bunlara takılıp harcamayalım omrunuzu
Uykusuzluk uykuya dalamama ateş basıyor nasıl bunalıyorum anlatamamBas arısı kasılma çok oluyor bence bazen bayılacak iş gibi oluyorum uykusuzluk da yeni başladı
Bu hastalık hayatına engel olursa o hayat kabusa döner 3 sene çok şiddetli yaşadım ilaç fobimde oldugu için psikolog terapisi .spor .uğraşılar ,dua , bunlarla bitti gitti eser dahi kalmadı ben yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız artık hetkez deli gözüyle bakıyodu o derece ama geçiyo yeterki yenilme o hastalığa.. Allah hepinize acilll şifa versinValla ben bu hastalıktan dolayı çocuk falan düşünmüyorum.. atlatan war mı aranızda ?
45 kiloya düşmüştüm hastalık zamanındaStrese girdigim zamn hemen b9gazda düğümleme bayılacakmışım hissi oluyor iştahsızlık var canım hiçbirşey istemio ama zorla yemeğe çalışıyorum bu durumdan kilo veren varmi acaba?
Tamamen geçiyo örneği benim inşallah darısı sizlereMerhaba kızlar bende 14 yıldır var 13 sene ilaç içtim sonra bıraktım dört ay tekrar komalık oldum resmen hep kötü düşünceler en ufak biyerim agrısa hemen ölecek gibi hissediyorum öldürmüyo süründürüyo resmen galiba tamamen iyi olamıycaz doktor tamamen geçmez diyo başım sürekli bi tuhaf yorgunluk hiç bişeyden zevk almama daha neler neler titreme terleme valla hastalık hastası olduk ya
Evet daha beterini enn beterini yaşadım ama inan hastalığın seni yenmesine müsade etme o an gelince amannnn geldi gene ama gidecek de inanarak ben gönderdim temelli artık gelmiyolar kapıyı açarsan gelirler açma müsade etme gelemesinler ...
- Allah rızası icin bana yardimci olun cocugum hastalandi sebebinigorumcem basta olmak üzere eşimde dahil bana bakmadın dediler cok sukur çocuğum iyi ama benim ailem eşim cok kotu duruma gelindi benim de en büyük zaafım ailem simdi herkes sakin sadece konuşmuyorlar ama ben bu hep böyle gidecek korkusu gunu iyi geçiremeyrm çocuğa vakit ayıramaz hale geldim psikiyatra gittim citol 20 mg verdi ilk 5 gün yarim kullan dedi 2 gu aldim yarim halde ama simdi durduk yere daha kötü durumdaym kalbime öküz oturmuş uyaniyorm daha iki gün oldu ilaçtan mi yoksa hastalgmdan midir ilaç kullananlar bilirler nolur yardimc8 olub başındayken birakaym ilaçtansa birileri beni rahatlatnca ıyim ama sonra geri geliyr sıkıntı nefes alamayacak gibi Özellikle sabah uyandığımda böyleyim yalvarıyorum yardım edin kimse anlamıyor siz yasamissiniz anlarsn
Insallah ilaçsız daha ıyim onu keşfettim zorluyorum kendimi göndermek 8c8nEvet daha beterini enn beterini yaşadım ama inan hastalığın seni yenmesine müsade etme o an gelince amannnn geldi gene ama gidecek de inanarak ben gönderdim temelli artık gelmiyolar kapıyı açarsan gelirler açma müsade etme gelemesinler ...
Daha iyi olacak inş Allah sifaversin herkezeInsallah ilaçsız daha ıyim onu keşfettim zorluyorum kendimi göndermek 8c8n
Seninle aynı şeyleri yaşıyorum bende aynı durumdayım sorma devamlı derin nefes alma hissiBende disariya atiyorum kendimi gezerek iyilesmek icin ama bu kez kalabalikta icim daraliyor yemek yiyemiyorum hatta su bile icemiyorum ama su var her ay gecen aydan daha iyiyim diyebiliyorum cok şükür
İnş o kadar çok istiyorum ki anlatamam biraz anlatsana nasıl tamamen kurtuldun bu arada çok teşekkür cevap verdigin içinTamamen geçiyo örneği benim inşallah darısı sizlere
Bende 10 aydır panik atakla mücadele ediyorum. Atak geliceği zaman boynumdan aşşağı ağırlık çöküyor, elim ayağım hareket etmiyor, bacaklarım tutmuyor kollarım ve bacaklarım uyuşuyor bu sefer iki kolumda uyuşunca kalp krizi geçirdiğimi sanıyorum, çok hızlı nefes alıp veriyorum sonra nefesim düzelince nefes alamıyorum sanıp daha da panikliyorum. Allahtan atak geliceği zamanları anladığım için o anda ativan içiyorum, çantamda hep ativanla geziyorum. Kapalı alanlarda özellikle metroda, sınıfta evde yalnızken her an gelebiliyor atak. Paxera ve venegis xr kullanıyorum iyi geliyolar. Nefes egzersizi denedim, spor sanat denedim kafamı boşaltmak için ama hiç biri ilaçlar kadar yardımcı olmadı bana, evde sürekli annemle huzursuzluk yaşadığım için bir türlü tamamen kurtulamadım. Ativanda piyasada bulunmuyor artık acil durumlar için alprozolam yazdırmayı düğünüyorum. Zaten ikiside benzodiazepin grubundan olduğu için bikaç kullanımdan sonra tolerans gelişiyor. Nervium da kullandım acil durumlar için artık o hiç etki etmiyor. Bazen çok korkuyorum en sonunda hastaneye yatmak zorunda kalıcam asla düzelemeyeceğim diye. İlk atak geçirdiğimde 1 hafta evden çıkamadım çok korkuyordum. Psikolog da denedim , bir tanesi sosyologlar önermesine rağmen yaşım 19 olduğu için bana sen aptal bir ergensin senin gibi günde bana kaç kişi geliyor haberin var mı diye aşşağıladı, sinirden çatladım. Uzun bir mesaj oldu kusura bakmayın, okuyan herkese teşekkürler.İnş o kadar çok istiyorum ki anlatamam biraz anlatsana nasıl tamamen kurtuldun bu arada çok teşekkür cevap verdigin için
Rica ederim tamamen kurtuldum çokkk şükür hiç ilaç almadan terapi psikolog düzenli ama her hafta özel devletdeki psikologdan fayda göremedim ve ben çok ağır durumdaydım devamlı hastane önlerinde yaşıyodum artık bana ya acıyolar ya tersliyolar yada kulakdan kulağa bişi diyolardı ( deli diyolardır kesin) ((( 40 kiloya düşmüştüm o atak korku anları zaten felaket bilincim bile gidiyodu tanımadım insanlara bana yardım edin kurtarın diye yalvararak ağlıyodum (( herkez bıkmıştı benden çevremde bişeyin yok diye bişey olması onlara göre organıkdi ama ruhsal hastalık ennn kötüsüydü ( 3 sene çektim ennn beterinden beynine hükmet lütfen hiçbişey olmucak de oldu defalarca öldünmü bişey oldumu hayır geldi gidicek ve bidaha gelmicek bunu beynine yerleştir ..! Meşgaleee çok olsun yorul kendini dinleme sakınnn ... Allah şifa versin inş okadar iyi anlıyorumki seni ve biz gibileri lütfen bu hastalığa yenilmeyin ...!!!!!İnş o kadar çok istiyorum ki anlatamam biraz anlatsana nasıl tamamen kurtuldun bu arada çok teşekkür cevap verdigin için
Beynime hükmetmeyi öğrendim ben iyileşme sebebi en önemli bu arkadaşlarRica ederim tamamen kurtuldum çokkk şükür hiç ilaç almadan terapi psikolog düzenli ama her hafta özel devletdeki psikologdan fayda göremedim ve ben çok ağır durumdaydım devamlı hastane önlerinde yaşıyodum artık bana ya acıyolar ya tersliyolar yada kulakdan kulağa bişi diyolardı ( deli diyolardır kesin) ((( 40 kiloya düşmüştüm o atak korku anları zaten felaket bilincim bile gidiyodu tanımadım insanlara bana yardım edin kurtarın diye yalvararak ağlıyodum (( herkez bıkmıştı benden çevremde bişeyin yok diye bişey olması onlara göre organıkdi ama ruhsal hastalık ennn kötüsüydü ( 3 sene çektim ennn beterinden beynine hükmet lütfen hiçbişey olmucak de oldu defalarca öldünmü bişey oldumu hayır geldi gidicek ve bidaha gelmicek bunu beynine yerleştir ..! Meşgaleee çok olsun yorul kendini dinleme sakınnn ... Allah şifa versin inş okadar iyi anlıyorumki seni ve biz gibileri lütfen bu hastalığa yenilmeyin ...!!!!!
Allah yardımcınız olsun işte o seneryoları yazmasan o korkuların üstüne gitsen geçicek inanki dene lütfen zamanla azalip bittiğini göreceksin ..ben de mücadele ediyorum
sürekli olumsuz senaryolar
büyük araçlardan korkmak
kötü bir haber duyunca bunu kendime uyarlamak
gerçekten yorucu
antidepresan kullandıgımda rahatlıyorum biraz ama biliyorum ki aslında iyileşmiyorum
sadece üzerini kapatıyorum
ayrıca bebek de istiyoruz
çok zor ama mücadeleye devam
Allah yardımcınız olsun işte o seneryoları yazmasan o korkuların üstüne gitsen geçicek inanki dene lütfen zamanla azalip bittiğini göreceksin ..
Canım benim neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki bendede sürekli bişey olacak diye hep tetikteyim hayat zindan oluyo sürekli vücudumda ağrı başım zaten bi tuhaf sürekli inşş kurtuluruz hiç bir hastalığa benzemiyorBende 10 aydır panik atakla mücadele ediyorum. Atak geliceği zaman boynumdan aşşağı ağırlık çöküyor, elim ayağım hareket etmiyor, bacaklarım tutmuyor kollarım ve bacaklarım uyuşuyor bu sefer iki kolumda uyuşunca kalp krizi geçirdiğimi sanıyorum, çok hızlı nefes alıp veriyorum sonra nefesim düzelince nefes alamıyorum sanıp daha da panikliyorum. Allahtan atak geliceği zamanları anladığım için o anda ativan içiyorum, çantamda hep ativanla geziyorum. Kapalı alanlarda özellikle metroda, sınıfta evde yalnızken her an gelebiliyor atak. Paxera ve venegis xr kullanıyorum iyi geliyolar. Nefes egzersizi denedim, spor sanat denedim kafamı boşaltmak için ama hiç biri ilaçlar kadar yardımcı olmadı bana, evde sürekli annemle huzursuzluk yaşadığım için bir türlü tamamen kurtulamadım. Ativanda piyasada bulunmuyor artık acil durumlar için alprozolam yazdırmayı düğünüyorum. Zaten ikiside benzodiazepin grubundan olduğu için bikaç kullanımdan sonra tolerans gelişiyor. Nervium da kullandım acil durumlar için artık o hiç etki etmiyor. Bazen çok korkuyorum en sonunda hastaneye yatmak zorunda kalıcam asla düzelemeyeceğim diye. İlk atak geçirdiğimde 1 hafta evden çıkamadım çok korkuyordum. Psikolog da denedim , bir tanesi sosyologlar önermesine rağmen yaşım 19 olduğu için bana sen aptal bir ergensin senin gibi günde bana kaç kişi geliyor haberin var mı diye aşşağıladı, sinirden çatladım. Uzun bir mesaj oldu kusura bakmayın, okuyan herkese teşekkürler.