• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaygı bozukluğu anksiyete yasayan varmi

Merhaba kızlar bende 14 yıldır var 13 sene ilaç içtim sonra bıraktım dört ay tekrar komalık oldum resmen hep kötü düşünceler en ufak biyerim agrısa hemen ölecek gibi hissediyorum öldürmüyo süründürüyo resmen galiba tamamen iyi olamıycaz doktor tamamen geçmez diyo başım sürekli bi tuhaf yorgunluk hiç bişeyden zevk almama daha neler neler titreme terleme valla hastalık hastası olduk ya

Ben psikologa gittim ve su an iyiyim. Birde onemli bir rahatsizlik atlattim. Atlatmis olmam bana iyi geldi. Ama daha once surekli kaygi yasardim hep olumsuz seyler gelirdi aklima. Sizi anlayabiliyorum.

Merhaba kızlar bende 14 yıldır var 13 sene ilaç içtim sonra bıraktım dört ay tekrar komalık oldum resmen hep kötü düşünceler en ufak biyerim agrısa hemen ölecek gibi hissediyorum öldürmüyo süründürüyo resmen galiba tamamen iyi olamıycaz doktor tamamen geçmez diyo başım sürekli bi tuhaf yorgunluk hiç bişeyden zevk almama daha neler neler titreme terleme valla hastalık hastası olduk ya
Evet bitmiyor tatile geldim iyi gelir diye daha kötü oldum sanki hastalık hastası olmak zor

1. Allah rızası icin bana yardimci olun cocugum hastalandi sebebinigorumcem basta olmak üzere eşimde dahil bana bakmadın dediler cok sukur çocuğum iyi ama benim ailem eşim cok kotu duruma gelindi benim de en büyük zaafım ailem simdi herkes sakin sadece konuşmuyorlar ama ben bu hep böyle gidecek korkusu gunu iyi geçiremeyrm çocuğa vakit ayıramaz hale geldim psikiyatra gittim citol 20 mg verdi ilk 5 gün yarim kullan dedi 2 gu aldim yarim halde ama simdi durduk yere daha kötü durumdaym kalbime öküz oturmuş uyaniyorm daha iki gün oldu ilaçtan mi yoksa hastalgmdan midir ilaç kullananlar bilirler nolur yardimc8 olub başındayken birakaym ilaçtansa birileri beni rahatlatnca ıyim ama sonra geri geliyr sıkıntı nefes alamayacak gibi Özellikle sabah uyandığımda böyleyim yalvarıyorum yardım edin kimse anlamıyor siz yasamissiniz anlarsn

1. Allah rızası icin bana yardimci olun cocugum hastalandi sebebinigorumcem basta olmak üzere eşimde dahil bana bakmadın dediler cok sukur çocuğum iyi ama benim ailem eşim cok kotu duruma gelindi benim de en büyük zaafım ailem simdi herkes sakin sadece konuşmuyorlar ama ben bu hep böyle gidecek korkusu gunu iyi geçiremeyrm çocuğa vakit ayıramaz hale geldim psikiyatra gittim citol 20 mg verdi ilk 5 gün yarim kullan dedi 2 gu aldim yarim halde ama simdi durduk yere daha kötü durumdaym kalbime öküz oturmuş uyaniyorm daha iki gün oldu ilaçtan mi yoksa hastalgmdan midir ilaç kullananlar bilirler nolur yardimc8 olub başındayken birakaym ilaçtansa birileri beni rahatlatnca ıyim ama sonra geri geliyr sıkıntı nefes alamayacak gibi Özellikle sabah uyandığımda böyleyim yalvarıyorum yardım edin kimse anlamıyor siz yasamissiniz anlarsn
Geçmiş olsun cnm. İlaç etkisini göstermeye başlamış önce böyle sıkışma olur sonra rahatlama dayan biraz bir hafta ya kadar daha iyi olursun inşallah . Birsey ler le meşgul olmaya çalış

Bu ülkede anksiyetesi olmayan zor bulursun 10 kişiden 1 inde yoktur.. onda da bipolar vardır
Bunun tek tedavisi var o da kaygı veren şeyden uzaklaşmak. Maruz kalmak zorundaysanız o zmanda kabul etmeye çalışın.. birde yanlış anlamayın ama doktor diyorki biri kaygı bozukluğum var diyorsa kesinlikle o kişide kaygı bozukluğu yoktur olan kabul edemez fark edemez adını koyamaz hissettiği şey başka bir durumdur.

Bunun tek tedavisi var o da kaygı veren şeyden uzaklaşmak. Maruz kalmak zorundaysanız o zmanda kabul etmeye çalışın.. birde yanlış anlamayın ama doktor diyorki biri kaygı bozukluğum var diyorsa kesinlikle o kişide kaygı bozukluğu yoktur olan kabul edemez fark edemez adını koyamaz hissettiği şey başka bir durumdur.
Ilaç da daha beter yapyr iki günde resmen daha bunalım hale geldim sabah ıyi uyansam ilacı almsm ins

Ilaç da daha beter yapyr iki günde resmen daha bunalım hale geldim sabah ıyi uyansam ilacı almsm ins
Tv lerde sosyal medyada cok dalga geçmeye ve itibarsizlastirmaya çalışıyorlar ama canan karatay hocamızı dinleyin hatta kitaplarını okuyun bu ilaçlar sizi bağımlı kılar ve bıraktığınızda aynen anksiyete devam Eder annem ilaç almadığında eroin bağımlıları gibi kriz geçirir olmuştu suan 3 sene olacak hic ilaç almıyor cok daha iyi tabi onun anksiyetesini tetikleyen şeyi ortadan kaldırdık uzaklastirdik o ilaçlar hormon salgılatiyor bunu besinlerle de yapabilirsiniz kitap ilaçtan ucuz alın okuyun canan karatayi daha net anlarsınız. Hormon bozuksa seratonin üretmiyorsa beyin geçici olarak ilaç kullanıp beynin bu hormonları surekli salgılanmasını beklemeyin imkansız bu ilacı bırakınca başa dönersiniz birde ilaçların mideden başlayıp bağırsaktan tutunda tüm organlara verdiği zarar karınız olur. Şimdi de verdiği ilacı sorgulacak bilgim var mı hayır yok dr değilim ama aynı hastalıktan 5 doktora git herbiri ayrı telden çalıyor biri acil ameliyat diyor biri önemsiz takılma diyor... tercih sizin hayat kısa bunlara takılıp harcamayalım omrunuzu

Kendiniz ustesinden gelebiliyorsaniz ne ala.Mesela ben direndim şu anki halimden daha kötü olamam diye düşünüp 1 hafta bekledim sonra adapte oldum ilaca bütün ilaçlar böyle o yüzden ilk hafta yarim başlatırlar ya.

Back