Kayganlaştırıcı,su,tükürük gebeliğe engelmi?

İnşaallah hem içerik açısından zararsızdır hemde güzel sonuç alırsınız
Az para değil ama iyi bişey olduktan sonra değer tabi.... Ne kadardır istiyosun canım yaş kaç
9 aylık evliyim 31 yaşındayım canım yaşımdan ötürü evlendiğim günden beri istiyorum bir sürü kür denedim olmadı şimdi bu jeli duyunca ümitlendim. Daha önce doktorada gittim muayenede sıkıntı yok dedi ama detaylı tahliller istedi yapmadım tabi. Bu ayda olmazsa doğru tahlil yaptırmaya ordanda doktora. Sen evli misin bebek var mı yada istiyomusun?

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bende 32 yaşındayım 4,5 senelik evliyim canım ilk 14 ay çocuk düşünmedik şimdiki aklım olsa hemen düşünürdüm tabi veren Allah...
Sonra istedik derken 1 yıl da öyle geçti doktorların bekle demesi yüzünden...
Evlendiğimden beri bi sıkıntım vardı onu aşamıyodum zaten daha sonra öğrendimki doğuştan bi sorunum varmış hayatımın şoku operasyon geçirdim ama çok şükürki hastalığım yoktu elhamdülillah sonra hamile kaldım 1,5 yaşında bir oğlum var Allah tez zamanda sizede hayırlısını versin
2.yi istiyorum Allah'ın izniyle yaş insanı çok etkiliyor dimi? 20-25'li yaşlarda olsaydık takmazdık ama yaş önemli kadın için ..
Dediğin gibi bu aydada olmazsa bi hormon tahlili yaptırırsın adetin 2.günü yapılıyo aklında bulunsun. Bide tavsiyem kan değerlerine bi baktır bazı vitamin eksiklikleri de gebeliği zorlaştırıyo mesela d vitamini eksikliği...
Çinko folik asit ve demir ayrıca bunlarda üreme sağlığı için önemli. Stresde çok etkiliyo ama insanın elindeki bişey değil... Hamilelikten önce okuduğum bazı dualar vardı eğer istersen söylerim onları da

Aminnn canımm. Allah bağışlasın oğlunu inşallah 2.de gelir tez zamanda. Ayrıcada çok gwçmiş olsun özeldir diye sormuyorum ama çok şükür iyisin şimdi 2.de zamanını bekliyodur Allah büyük canım. Çok sevinirim duaları verirsen. Hamileliğinden önce mi yapmıştın duayı?

Amin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim hamdolsun iyiyim. Ben hamile kalmadan önce başlamıştım okumaya 41 gün Meryem suresi okudum hatta ameliyat ve adet girmişti araya ama sonra devam ettim 41'e tamamladım o aradada her namaz sonrası Hz.İbrahim 'in evlat duasını okudum miktarı istediğin kadar okuyabilirsin ama ayet olduğu için abdestli okunmalı çok kısa zaten
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi heblii minessâlihiin"
Anlamı =Rabbim bana salihlerden evlat ver
Onun dışında hergün 21 defa "Yâ Musavvir" esmasını çektim. Meryem suresini okuduktan sonraki ayda hamile kaldım şükürler olsun hergünde Yasin suresi okudum hamileliğim boyunca...
Bu mübarek dualar ayetler duaların kabulüne vesiledir bide imkanına göre bi fakiri sevindirip sadaka verirsen güzel olur
Vesile olur inşaAllah

Çok teşekkür ederim canım Allah tan istiyoruz evlat için dua ediyoruz rabbim geri çevirmesin sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah. Bende bu dualara hemen başlıcam canım tekrar teşekkür ederim. Sıkıntın olursa konuşmak istersen mutlaka yaz tatlım ben bu mevzuları kimseyle konuşamıyorum herkesten bi ses çıkıyor daha çok stres oluyorum burası o yüzden iyi oluyor

Sendende razı olsun sağolasın canım tabi yazışırız özeldende istersen.... Aynen herkese anlatılmaz zaten bide yaşayan bilirmişya ortak duyguları paylaşanlar birbirlerini anca anlayabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…