- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.554
-
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Utanacak ne var?
Kayganlaştırıcın zararı olmaz, istediği yere kadar ulaşsın. Marka olarak O.K. çeşidi de size kalmış, ateşlisi var, tırtıklısı, çifte haz... birinin hoşuna giden sizin gitmez belki? Ama bie kutu var o karışık, hepsinden 1er 2şer tane var, deneyin ve tarafınızı seçin
Yok denemedim hepsini dahaSiz karisik olani denedinizmi acaba? Merak ettigim fark hissettinizmi yani? Biz denedik ama ben farklilik hissedemedim.
Siz karisik olani denedinizmi acaba? Merak ettigim fark hissettinizmi yani? Biz denedik ama ben farklilik hissedemedim.
Bende çoğunu denedim bir tek kalın farklı geldi diğerleri aynı gibi.Evet Evlendiğimde birde doğumdan sonra kayganlaştırıcı jel kullanmıştım kuruluk için çok rahatlatıyor. Özellikle ok in ateşli diye bir jeli vardı beğenmiştim. Bu arada seçerken utanmaniza gerek yok boşverin insanlari rahatça seçinKızlar bunları denedim ne tırtık hissediyorum ne birşey sadece ok normal çok kalın güzel değil onu biliyorum . Diğerlerinde bariz fark görmediğim için konu başlığı açmak istedim okey zero aldık o da ince ama çok farklı değil yeni bir ürünmüş korunmak ne masraflı 20 tanesi 60 kusur lira çocuk dogsa daha az masraf
korunmak ne masraflı 20 tanesi 60 kusur lira çocuk dogsa daha az masraf
Internetten daha ucuz fiyata alabilirsiniz. Paketlemeyi de gizli yaptiklari için bir sorun yasamazsiniz.Kızlar bunları denedim ne tırtık hissediyorum ne birşey sadece ok normal çok kalın güzel değil onu biliyorum . Diğerlerinde bariz fark görmediğim için konu başlığı açmak istedim okey zero aldık o da ince ama çok farklı değil yeni bir ürünmüş korunmak ne masraflı 20 tanesi 60 kusur lira çocuk dogsa daha az masraf
Bebek yağı bu anlamda önerilir mi acaba? İki haftaya evleniyorum da bilgisizim... sanki gittigim kadın doğumcu olabilir demişti ama hatırlamıyorum :)
Bence bu amacla uretilmis kayganlastiricilar disinda hicbir sey kullanilmamali.
Haklısınız. Bebeklerin de popişine sürülüyor demekki ph değeri uygun diye düşündüm bir an ama sonuçta o dış genital alan. Bizimki iç olacak.
tmm :) tşk