- 10 Aralık 2022
- 2.704
- 1.416
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
İlk gittiğimde adet gibi mi dedi değil dedim leke leke geliyor sıvı halde pıhtıli değil anlamadım ne oluyorInşallah bi şey olmaz.
Kanama fazla değil mis.
İkisinin de duymuştum sonra dedi ki biri gidiyor bebek yok kese iyice kuculmisKalp atışını duymuşsunuz.
Çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım insallah yavrularımızıBende 7 haftalığım geçen hafta duydum kalp atışını .
Hiç kalkma dedi bir tek tuvalet için kalkıyorumAmin inşallah sizde dinlenin
Ben günde 2-3 saat uzanıp dinleniyorum..
Kızlar başka kimse yok mu konuyu bilen deneyimlenen?Merhaba kızlar,
Tüp bebekle en sonunda hamile kaldım şükür ve kalp atışlarını duydum bin şükür
Kese gördüğümde tek göründü kalp atışında çift yumurta ikizi olarak göründü duyduk ikisini de.
Hafta içi 2 kere kahverengi lekelenme ile bebeklerin birinin düştüğünü kesenin küçüldüğünü ve onunda gideceğini öğrendim.
Rapor aldım yatiyorum sürekli bugün kıpkırmızı kanama oldu progestan vuruldum hemen doktora gittim kese küçülmüş kanama alanı olarak görüyorum dedi.
Proluton 5 günde 1 vuruluyorum- her gün progestan dex 25 2 adet ve progestan 50 lik kalçadan vuruluyorum- estrofem günde 2 kere alıyorum.
Sabahtan beri az az kanama geliyor
Sorum şu ki kaybolan ikiz sendomu yaşayanlar veya kanama alanı olanlar ne yaptınız kanama ne kadar sürecek nasıl geçecek çok korkuyorum kırmızı olduğu için
Bugünlük annemler var ama yarından itibaren tekimInşallah bir sorun olmaz. Size evde yardımcı olan biri var mı peki ?
Merhaba ,ben de transferimin 24.günündeyim 17.gün hcg değerim 749 du daha artmasını beklerdim demişti doktor .Dün kese görmek için doktora gittim ve şok içinde iki kese görüntülendi bu değerime karşılık kaybolur mu acaba ikiz olsa daha yüksek olmaz mıydı ? kese kalp atışları yok ya da daha erken bilemiyorum.Ama şöyle bir durum var ben ikiz olmasını hiç istemiyorum.Yıllardır bunu bekleyen kadın arkadaşlarıma ayıp olmasın ama ben bu durumda psikolojik olarak hiç iyi değilim Fetal redüksiyon olur mu ki ?Kızlar başka kimse yok mu konuyu bilen deneyimlenen?