Merak etme, bulacak seniah bi bulsa eminim kaybetmek istemez ama hala bulamadı
NOT : belki gelir diye hep evdeyim
Canım çok şanslısın Allah mutluluğunuzu daim etsinSevgili durumuyla, eş durumunun farkli oldugunu düşünüyorum. Gerci sevgiliykende evliykende hic kaybetme durumu yasamadim. Bence kişiye gore değişir bu isler.
Mıh gibi civilendik kocitomla. Bensiz bir yere gitmez bileh.sonu bile ya evde ya da benle disarida. Adam kadin yuzu gormuyorki millet isyerindeki kadinlari bile kıskanıyor, benimkinin isyerinde 2000 e yakin erkek var, onlardan mi kıskanicam
H.sonu temizlik yapicam disari ciksan iyi olur diyom, ben icerde laptopla sinema izleyeyim, ayak altında dolasmam diyor
Bir sene ciktim, bir sene nisanli kaldim. Ne o, ne de ben bu hisse kapilmadim. Allah da kapiltmasin. Yasayanlari gordum cevremde, valla herkes arabeske baglamisti.
nasıl ona bu korkuyu verebilirim ?
Sevgiyle ilgili bi sorunum yok oldukça ilgilidir. Sevgisini belli eder. Ama bi konuda ters düştüğümüzde böyle olacak diye diretiyor. Öyle bir konuşuyor ki ya istediğim olur ya da sen bilirsin gibiİlişkilerinizi neden taktiklerle yürütme ihtiyacı duyuyorsunuz gerçekten anlamıyorum. "Kaybetmekten korkmuyor" dediğiniz şey belki de sevgisinin bitmesidir, buna rağmen yine buradan taktikler, tüyolar alıp ilişkiyi devam ettirmek kendinize olan saygınızı sorgulatmayacak mı?
Aslında bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum. Korkunun olması yani.
Görünüş ile ilgisi yok bir defa, aklınızdan çıkarın bunu. Ben bir ara 80lere çıktım, ama o zaman da eşimde kaybetme korkusu vardı, şu an 60ım yine var.
Öz güveniniz var mı? Varsa eşiniz olduğunu biliyor mu? Ben istemeyerek de olsa, hayatta kimseye ihtiyacım olmadığını, bir şekilde ayakta kalabileceğimi belli ederim. Evde haftalarca yalnız kalmaktan korkmam, eşime sana ihtiyacım var mesajı vermem. Sizde de durum böyle mi? Yoksa eşiniz olmadan hiçbir şey yapmayan biri misiniz?
Ama şunu da belirtmeliyim eşim ve çevresi (ailesi, tanıyan tanımayan arkadaşları) onu ne kadar sevdiğimi ve değer verdiğimi bilir. Belki bu sebeplerden benim eşimde vardır. Lütfen kendinizi çirkin, önemsiz hissetmeyin, eşiniz hislerini belli etmeyen biri de olabilir.
Canım oldukça güçlü bi duruşum var hatta hep bundan şikayet eder ama bi konuda ters düştüğümüzde ya böyle olur ya da sen bilirsin diyor o an beni hiç önemsemiyor gibi hissediyorum. Bugün bana sen benim kalbimi kıramazsın dedi o kadar mı değersizim yaniAslında bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum. Korkunun olması yani.
Görünüş ile ilgisi yok bir defa, aklınızdan çıkarın bunu. Ben bir ara 80lere çıktım, ama o zaman da eşimde kaybetme korkusu vardı, şu an 60ım yine var.
Öz güveniniz var mı? Varsa eşiniz olduğunu biliyor mu? Ben istemeyerek de olsa, hayatta kimseye ihtiyacım olmadığını, bir şekilde ayakta kalabileceğimi belli ederim. Evde haftalarca yalnız kalmaktan korkmam, eşime sana ihtiyacım var mesajı vermem. Sizde de durum böyle mi? Yoksa eşiniz olmadan hiçbir şey yapmayan biri misiniz?
Ama şunu da belirtmeliyim eşim ve çevresi (ailesi, tanıyan tanımayan arkadaşları) onu ne kadar sevdiğimi ve değer verdiğimi bilir. Belki bu sebeplerden benim eşimde vardır. Lütfen kendinizi çirkin, önemsiz hissetmeyin, eşiniz hislerini belli etmeyen biri de olabilir.
Bi konuda ters düştüğümüzde bana benim istediğim olır ya da sen bilirisn diye rest çekip duruyor bugün de bana sen benim kalbimi kıramazsın dediBöyle bi korkusunun olmadığını nasıl anladınız, bence önemli olan bu..Eğer açıkça bunu belirttiyse sıkıntı büyük..Ama siz öyle hissediyorsanız belkide yanlış anlıyorsunuzdur..
Canım genelde bi konuda ters düştüğümüzde bana ya benim dediğim olur ya da sen bilirsin diyor. Naparsa yapsın ayrılamazmışım gibi bir hava içinde halbuki yaparım biliyor ama belli ki umrunda değilDış görünüşle ne alaka ? Sizi beğeniyor ki sizle birlikte.Onu kafanızdan silin.
Ne yapıyor mesela örnek verebilirmisiniz ?
Peki siz eşinize onun size gösterdiğinden fazla mı sevgi ve ilgi gösteriyorsunuz? Biraz geri çekin kendinizi.
Bi konuda ters düştüğümüzde bana benim istediğim olır ya da sen bilirisn diye rest çekip duruyor bugün de bana sen benim kalbimi kıramazsın dedi