Kaybetme korkusu

kimseyi seni umursamadığında kendini unutacak kadar sevmeyeceksin hayatta. ben bunu çok tecrübe ettim. asla yalvarmam kimseye. bence sende taktik aramak yerine aynı şekilde ondan ayrılabileceğini göstersen iyi edersin. erkekler nasılsa bıraktığı yerde olan kadınlar ( aynısı kadınlar içinde geçerli) için çaba harcamazlar. çünkü naparsa yapsın gururunu unutup çaba harcayacak kişi kalandır giden değil

Canım genelde bi konuda ters düştüğümüzde bana ya benim dediğim olur ya da sen bilirsin diyor. Naparsa yapsın ayrılamazmışım gibi bir hava içinde halbuki yaparım biliyor ama belli ki umrunda değil
Ben açıkçası taktiklere karşıyım.İçinden geldiği gibi davranılması gerektiğini düşünüyorum.Ama bazı durumlarda uygulamak gerekiyor.Ben yerinizde olsam önce konuşmayı denerdim.''Kaybetme korkun yokmuş gibi davranıyorsun.Sorunları çözmektense kendi dediğini kabul ettirmeye çalışıyorsun.Bu durumdan rahatsızım.Biraz daha dikkatli ol lütfen.'' gibi bir konuşma etkili olmazsa yola getirmek için mecbur taktik uygulayacaksınız.Kaybetme korkusunu derin hissetmesi için 3 4 gün çok soğuk davranın. Yada yine öyle bi ters düşme durumunda aynı şeyi yaparsa sessiz kalın.Cevap vermeyin.Telefonu kapatın 3 5 saat meraktan çatlasın.Sonrada hiç bişey olmamış gibi yapmayın tabi.Soğuk olun.Geri adım atarsa yada orta yol bulmaya çalışıyorsa seviyodur çok net.Ama hala umursamaz davranıyorsa üzgünüm.Erkekler çok düz yaratıklar malesef.Bazen konuşmaktan anlamıyorlar. Sabırlı olmanız gerek.Eger taktik uygulycaksanız kendinizi tutun.

Benimkide korkmazdi ama bana oyle geliyormus.adam bildiğin kul köle çıktı.aldı beni babamdan :)

Bu senin kendine guvenmenle ilgili bisey mesela deli gibi kiskanirim esimi ama asla belli etmem. Hic kisitlamam kendime de karismasini istemem ki karismaz da zaten ama azicik ilgisizlestiginde himmm naber asker arkadasim kara kedi mi girdi aramiza die sitemimi yaparim o da anlar zati. Allaha bin sukur esim kiymetimi bilir ama yarinin garantisi yok bunu esim de bilir zira birkac tartismamozda dile getirmistik karsilikli. Bi de soyle dusunuyorum ne yaparsan yap olacagi varsa olur neden simdiden dusunup kendimi yipratayim ki o yuzden kendine guven ve yopranma arkadasim sen de kendine bak ve hep neseli ol

X