sevgli bayanlar ben burada yeniym yazılanları ilgiyle okuyorum bnmde çok çetrefilli bi ilişkim var 2 bçk yıldır devam ediyor.ciddi düşünüyoruz hayallerimiz var benden başkasıyla olamayacağını her zaman söyler.6 ay çıkmamız için beni bekledi tanımak istediğimi söyledim..neyse çıktık ilk bir buçuk yıl herşey harikaydı..elimi tutmaktan öteye gitmedi ilşki daha sonra bende istedim öpüşmeler bulşmalar.. daha fazlasını isteyince ayrıldım.. sonra çok pişman olduğunu söyledi affettim.. arkasındn hayatımızı belirleyecek önemli bir döneme girdik (ki hala o dönemdeyiz) ailesi sonra devam edersiniz bu süre içinde görşmeyin demiş çok karşı gelmiş ama o da dayanamayınca 4 5 ay kdr ayrı kaldık ama bu süre içinde belli aralıklarla hep konuştuk görüştük şuanda 1 bçk aydır konuşuyoruz aralıksız hergün.. gün içinde sık sık sms trafiği oluyor ama hala o önemli dönmden çıkmadığımız için beraber değiliz resmen,, geçen gün buluştuk bi evde sarlkdık yattık öpştük daha ilerisi olmadı buna karşıyım zaten..buraya kdr herşey idare eder ama bulşmadn ayrıldıktan sonra ne aradı ne msj attı ertesi gün ben attım sıcak değildi msjları.. şu aile meselesinede inanmıyorum işin doğrusu bn biraz fazla karışırım hayatına bundan sıkıldığından dolayı öyle söylediğini düşünüyorum arkdş çevresindede ondan başka uzun bir ilişki yaşayan yok bütün arkadaşları tanır beni.. şu an bu halimden memnun değilm kızlar ilk zamanlardaki o beni kaybetmemek için herşeyi yapan,beni kaybetmekten korkan adamı istiyorum tekrar ne yapmalıyım sizce?