Anket Kaybedipte unutamadığınız yakınınız varmı?

unutamadığınız yakınınız ....?

• anneniz

OY: 0 0,0%
  • babanız

OY: 5 20,0%
  • eşiniz

OY: 1 4,0%
  • kardeşiniz

OY: 3 12,0%
  • arkadaşınız

OY: 2 8,0%
  • annanne yada babanneniz

OY: 9 36,0%
  • diğer aile ferdi...

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
Ben canım annannemi hiç unutamam rüyamda falan görüncede çok kötü olur bende yeri çok farklı bir anne gibi..mafoldumben ya sizin? unutamadığınız yakınlarınız varmı?

Aslan yürekli, yakısıklı babam :gitme:
5 yıl olacak kaybedeli hala inanamıyorum inanmak istemiyorum,
seni cok seviyorum cok özledim babacım, Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun bitanem :Saruboceq: mafoldumben

Bir arkadas var...trafik kazasindan gitti malesef...cok üzülmüstüm ama hic unutmadim tabi, her Kuran okudugumda dua ederim canlarim benim

bende kalp krizinden ölen babaannemi unutamıyorum...5 yıl oldu ama bayramlarda filan çok dokunuyor yokluğu...hele dedeciğimi boynu bükük görünce çok üzülüyorum...

hamileyken rüyama girmişti...babaannen koltukta oturyor bende bir sarılıyorum ölmediğini biliyordum babaanne diyorum sarılıpta ağlıyorum ama nasıl...bu defa sağlıkla kavuşacaksın bebeğine ben dua ediyoum kızm sana dedi...ağlarken eşim uyandırdı...gerçekten ağlamışım..o rüyam hiç aklımdan gitmiyor..

canım dedecim

bugün kızıma bayramlıklarını giydirdik ve mezara gittik aslında her bayramda ziyaret ediyor cicilerimizi dedemize gösteriyorduk bu bayram hastaydık biraz gidemedik

onu sağlığında görmesini çok isterdim ama olmadı zaten hastalandığında ben bu prensesi göremem zaten demişti bende kızmıştım içine doğmuş herhalde hissetmiş öleceğini 5 aylık hamileydim onu kaybettiğimizde.............

umarım kızım bizim yanımıza gelmeden önce büyük dedesi onu doya doya öpüp koklamıştır onu çokkkk özledim...................

Bende Anneannemi cok özLedim Hiç cıkmıyor akLımdan gecen seneye kadar akLımı kaybetcem sanıyordum yeni yeni toparLanıyorummafoldumben

dayım onu hiç unutamam...32 yasında öldü 16 yıl once...ben 15 yaşında dayısına hayran bır kız çocuğu...

canım babam. 20 yıl oluyor kaybedeli. acısı çok derin. çok özledim onu çok.

8 yaşındayken hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden kızkardeşimsenağlama
29 yıl oldu ama hala burnumun direği sızlar,yaşasaydı şöyle olurdu böyle yapardık diye düşünürüm ve içim yanarsenağlama

Dedem ...

Unutmam asla.. O her zaman kalbimde .
Tanıdığım en iyi insan ..
Onun şakaları .. onunla geçirdiğim anılar.. Asla unutlmaz..

amcam..
32 yaşında kaybettik
çok düşkündüm amcama
onu çok özlüyorum geride bıraktığı çocuğuna baktıkça içim sızlar,
elimden geldiğinde ona sahip çıkmaya çalışıyorum
Allah rahmet eylesin
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…