- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
merhaba sekerler varmı aranızda malatyada olan yada malatyalı tüm güzel dostlarımızı topigimize bekliyoruzzz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14801198#post14801198 opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanan arkadaslar "kayisi yagi mi" , "kayisi cekirdeginin yagi mi" pek belirtmemissiniz:) ben iki gundur "KAYISI YAGI" kullaniyorum...
kokusu muthis ve surdukten 12 dk sonra falan cilt yagi tamamen emiyor ve cok yumusatiyor. Bir arkadasimin cildinde parlaklik ve renginde canlilik farkedip sordugumda bunu kullandigini soyledi ben de hemen basladim gelismsleri paylasirim...
2 aydır kullanıyorum çok memnunum.. cildimi dengesine kavuşturdu.. ayrıca bebeksi yumuşacık bir tene de sahip oluyosunuz.. lekeler içinde çok iyi bir çözüm..gayet memnunum..
arkadaslar bende kayısı yağı ve bugday yagı ve ceviz yagını 2sey damla damlatıp karıstırıp pamuk yardımıyla sürüyorum inanmayacaksınız ama göz cevremde cok kücük yeni olusmus kırısık vardı ve o yok oldu bu arada yasım 26