Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayınvalidem yatağımda yattı
- Konu Sahibi sapsalsey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık kaynana kaynana gelin sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.686
- 83
- 37
allah mesut etsin inşallah kv evimden çıkmıyorBunun için evlenmeyi düşündüğümün yorumu nerden çıktı anlamadım ? Ben severek tercih ettim onu o da beni . Yaşadıklarımı sindirsem buraya yazmam benim amacım fikir almak insanların düşüncelerini öğrenmek…
yeni evliyim eşim kv ile yatıyor falan diye başlıklar açmazsınız
Benim çok yakın bir tanıdığım kadın evlendiğinde ilk gün eşi kaynanası görümcesi beraber yatmışlar yatakta ve evliliklerinin ilk gecesi. O kaynana var ya kimlere kan sokturmedi ki ayaklı şeytan gibi öyle söyleyim size. Şimdi yapmazsanız bir ömür boyu pişman olursunuz üstelik adam tam bir anam ne derse o kafasında yetişmiş
- 16 Haziran 2011
- 14.958
- 63.102
- 798
Burada bir üye vardı, evlilik, kaynanası geldiğinde kocası anasıyla yatıyordu hatta kaynana bacağını oğlunun üzerine atıyordu
Yani bunlar daha başlangıç. Önünü göre göre evlenme bence.
Ana oğul ne kadar çok birlikte uyuyan varmış, şaşırdım. Kayınvalide sorunu yeni evliyim uygulamada da yeniyim lütfen bir fikir verin konusunda da adam karısıyla tartışınca, annesiyle uyumuş.
İnşallah "anne oğul beraber uyuyorlar / uyumuşlar /uyudular vb" konularının hepsi hayal ürünüdür.
- 16 Haziran 2011
- 14.958
- 63.102
- 798
Benim çok yakın bir tanıdığım kadın evlendiğinde ilk gün eşi kaynanası görümcesi beraber yatmışlar yatakta ve evliliklerinin ilk gecesi. O kaynana var ya kimlere kan sokturmedi ki ayaklı şeytan gibi öyle söyleyim size. Şimdi yapmazsanız bir ömür boyu pişman olursunuz üstelik adam tam bir anam ne derse o kafasında yetişmiş
Neden kadın o yataktan kalkmamış , neden o evliliği nihayete erdirmiş peki ?
Hayır kendisi ayrı yatmış canım. Cümlede aksaklık olmuş eşi görümcesi kaynanası bir uyumuş. Kendi ayrı odada. Eskiden kadınların gelinlerin söz hakkı yoktu maalesef. Artık kadınlar eğitim aldıkça bilinçlendikçe birbirine destek oldukça saygı görüyorlar bir yere geliyorlar. Önceden öyle değilmiş MaalesefNeden kadın o yataktan kalkmamış , neden o evliliği nihayete erdirmiş peki ?
- 28 Ekim 2022
- 481
- 693
- 23
- 31
Herkes yazmis, bu isi atin, kurtulun adamdan. Bir de su var: evlenmeden anneyle yatan o adam evlendikten sonra sizinle yatmicaktirNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.711
- 548
Al dedi git dedi çocuklarını dedi ver dediNişanlıyım 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımın annesi geldiğinde oğluyla beraber yatağımızda yattı . Ben annesine ayıp olmasın diye bir şey demedim . Nişanlıma söyledim ertesi gün gittiğimde hala o yatakta yatıyordu . Bende yatağı toplarken nişanlım geldi bırak dedi bırakırsam giderim dedim gidersen git dedi kapıyı da yüzüme kapattı ne yapmalıyım