Siz istediğiniz gibi düşünün fakat yanlış yargıladınız ben o kişilikte biri değilim başımın üstünde yeri var zaten öyle milletin kayınvalidesi gibi de biri değil çok güzel bir kalbi var coxuk gibi bildiğiniz kafına yıllarca baskı yapmışlar ben de baskı yapıp huzursuz edecek bir kişilik değilim en önemlisi harika bir evlat yetiştirmiş bu kadın demekki gençken çok daha farklıydı yani bunun bilincindeyim bir yerden vurmak değil amacım öyle değil öyleyse en adi insan olayım o kadar diyorum başka huylandığıö şeyler var her şeyi açıklamak da hem üşeniyorum hem de gereksiz görüyorum dün bir an yazdım buraya bu sebepten surat asmadım kimseye bir şey demedim zaten gidecek yani durum sandığınız gibi değil
kayınvalidem yüzünü yıkamak yerine ıslak mendil ile siliyor mesela ayaklarında mantar var yıkamıyorsa elini yüzünü mutfakta yardımcı olmasın bu da alternatif ama ben kadına elini yıka demek istemiyorum mutfaktan uzak dur demek istemiyorum ya da açıkça tuvaletten mikrop kapmaktan korkuyorum ciddi bir şekilde korkuyorum bu da elimde değil sürekli enfeksiyon kapan biri ve tuvalet konusunda da evlerinde öyle bir pis tuvalet görmedim umarım karşısına da böylesi denk gelmez beni ayakta tutan kadın çok iyi biri bak yine döktüm buraya içimi kalkıp da telefonda millete kayınvalidemi anlatacak aciz biri olmadım en önemlisi eşimi de mahcup etmem