• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpeder ve kaynanam benle konuşmuyor..

kaderiminyolu sIkma canini daha iyilerini bulursun ins

yalniz benden sana tavsiye is ortaminda abla, abi tarzinda konusma
resmi, kibar, guleryuzlu olmalisin..

kendini gelistirmelisin, is basvurularinda bulun ama once hazirlanman lazim
bir isveren ne duymak isterse onu soylemelisin

egitimin ve tecruben yani sira verecegin imaj çok onemli
ornegin tecrubem yok fakat su su su sebeplerden dolayi memnun kalacaginizdan supheniz olmasin demelisin
kendine guvenmelisin.. sosyal, guler yuzlu, duzenli, disiplinli oldugunu soylemelisin
al eline bi kagit kalem, internetten arastir ve çalis
avmlere git her magazaya cv'ni birak.. simdi ihtiyaç olmazsa bile ilerde olur çagirirlar..

bunu dedim canım hatta patronun karısı ben çalışırken dün "sen bu işi çabuk kapıcan "demişti...dün okadar müşteri geldiki benim sayemde güleryüzüme geldiler hep biliyorum..mesela vitrinde gelinlik basalar hemen güleryüzle yanaştım beni öle gülerken görünce müşteri içeri giriyordu....sorun bişeyleri bilmememdi ama buda baştan konuşuluştu öğreteceklerdi güya..neyse hak yiyen insanların içinden çabuk kurtuldum ..anlamıştım ilk günden öle olduklarını:50:

sanırım kendılerıne göre 1 günlük deneme süreci vermişler sana.bu işveren tanıdık değil miydi?
senden memnun kalmamıslar ve diğer kızı aramışlar.
neyse, şuan ne yapmayı düşünüyorsun?
eşim eski işyerinden dolayı tanıyordu canım orayı ama çok da değil ...
belkide öyle yaptılar ...tecrübem yoktu biliyorlardı ama elimden geleni yapmaya çalışmıştım hatta dün okadar ağrılar çektim ki o gelinlikler okada ağırki kim neyi beğendiyse giydirdim sırf akıllarında kalmasın diye bide birgüzel temizlemişim mağazayı...hakkımı helal etmiyorum
şuan marketlere mağazaları cv bırakmayı düşünüyorm canım ..çağırana kadar evde durup dayancam ne yapayım...

Eşine çok kızıyorum
Bunca olaya rağmen ayrı eve çıkmıyo
Daha ne olması lazım acaba

Biraz da bakma, işine geliyor kira derdi vs. yok
Evde her türlü yemek kaynıyo

Aslında çok yanlış daha az yiyip daha huzurlu olmak daha mantıklı
Sen ondan yatlar katlar istemiyorsun ki
Takılarınızla bile kira öderdi maaşta sıkıştığında istese
Sen de iş bakıyorsun zaten, sonrası daha kolay olurdu

Sen sen ol bu olaylar netleşmeden çocuk yapma
Sen iyi niyetli bi kız olabilirsin ama karşı tarafı öyle bulmuyorum ben

Annesi babasında da suç bulmuyorum, onlar da ayrı olsa rahat edecekler belki..

tatlım eşime senin dediğin herşeyi dedim milyonlarca kez..kirada çok aşırı sıkışarsak altınlarımız var dedim..köpürdü be onları ev için biriktirdim kirada onları boşa mı harcayayım dedi falan ..kira deyince adam krizlere giriyor kira konusunda artık yapacağım bişey yok ona...kayınpeder hala benle konuşmuyor ...artık zoruma gitmeye başladı....dün eşim "baba kaderiminoyunu ie girdi" dedi..hayırlı olsun dedi oda soğuk bi şekilde...sora diğer iş noldu dedi" baba onlar aramadı beni "dedim hı mı tarzında garip cevaplar verdi..öle yani..gerçekten ayrılsak onlarda rahatlicak eşim yüzünden herkez huzursuz

esinin tek derdi para, ne kimsenin mutlulugu ne de kimsenin huzuru umurunda degil
burda ev dururken kiraya neden para vereyim diye dusunuyor
karisi genç yasta sinir hastasi olacak, babasi hayata kusuyor o para hesabi yapiyor
annenlerin evini de mutfak masraflari, fatura odememek için istemiyordur
sen sen ol kesinlikle ayri eve çikmadan çocuk yapma ki bir gun çikacaginizdan da suphem var
esin hem çok pinti hem de son derece bencil, allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
kızlar kayıpeder ve kaynanayla barıştık galiba bugün bana naber kızım dedi bende hoşgeldin baba falan dedim bikaç muhabbetimiz oldu ..kaynanamlada aynı şekilde...ya ne kadar onlarla yaşamayı istemesemde ne kadar kıssamda aynı evde küs durmak çok kötü bişey bide birgün de olsa el kapısında çalıştım yaptıkları bana koydu kaynanam ve kayınpederime şuan hiç kızgın değilim nedense dışardaki kötü insanları gördükçe onlara bakış açı değişti...bilmiyorum allah düşüncelerinde hayırlısını versin...buakşam eşimin teyzesigil geldi oturmaya ev almışlar 2 tane çok uyguna falan eşim annesinin yanında banada gözle öyle uygun ev dedi ..kaynanamda evet çocuklara da bi uygun ev gözle oralardan dedi...şaşırdım:)

Son düzenleme:
tatlım eşime senin dediğin herşeyi dedim milyonlarca kez..kirada çok aşırı sıkışarsak altınlarımız var dedim..köpürdü be onları ev için biriktirdim kirada onları boşa mı harcayayım dedi falan ..kira deyince adam krizlere giriyor kira konusunda artık yapacağım bişey yok ona...kayınpeder hala benle konuşmuyor ...artık zoruma gitmeye başladı....dün eşim "baba kaderiminoyunu ie girdi" dedi..hayırlı olsun dedi oda soğuk bi şekilde...sora diğer iş noldu dedi" baba onlar aramadı beni "dedim hı mı tarzında garip cevaplar verdi..öle yani..gerçekten ayrılsak onlarda rahatlicak eşim yüzünden herkez huzursuz

Evet en azından bunun farkında olman güzel
Hepinizi huzursuz eden şey, eşinin saçma inadı
En azından uygun semtlerde kiralık ev tutsun, birkim yapıyorsa yine yapsın
Sen de yılma, iş hayatında densiz insan çoktur ama iyileri de vardır
Belki de yakında memnun kalacağın bi iş bulur eşinin birikimine katkı da bulunursun

Ama ne olursa olsun 1+1 olsun, sizin olsun.. Kira filan önemli değil şu safha da ayrı bi yaşantı hem size, hem kayınvalidenlere daha iyi gelecektir.

biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyoruz....geçende demiştim diğer konumda cumartesi eşim beni annemlere bırakcaktı iş çıkışı oraya gelcekti kalıcaktık ikimiz..giyindik çıkarken kaynanam" nereye "dedi "beni annemlere bırakcak "dedim.."anne sizde gelin akşam çay içeriz "dedim cevap " gelmemiz lazım zaten annenle konuşucaklarım var babanda babanla konuşcak "dedi imalı imalı..ve benim sinirlerim boşandı...ne konuşacaksın noluyor dedim ses etmedi ...neyse annemlere gittim ağladım böle böle dedi diye onlarda çok kızgı bana bi huzur vermediği için..artık kabak tadı verdi kiralık ev bulup çıkıyosunuz biz eşyanızı alırız dediler saolsunlar bayağa karar vermiştik..akşam geldiler kavga oldu ben bağırdım çağırdım çünkü artık burama kadar gelmişti babam kayınpederim kaynanam annem falan konuştuk bazı şeyleri kaynanam özür diledi bugün evde çıkarken dediğim çok yanlıştı alan dedi ..kocasını aramış hemen ben evden hırlsa çıkınca o laftan sonra..ben böle bi hata yaptım demiş kayınpederde bağırmış çağırmış ona...kaynanam anneme benei şikayet etmiş misafir gelince odaya kapanıyomuşum..resmen iftira...yanlızlığa alışık biri olarak her akşam gelen misafirlerini kafam götürmediği için 2-3 dk lına odama gelip geri yanlarına gidiodum bunu abartmışta abartmış...sonra ben ailemin yanına 1 haftalına kalmaya gidiyorum arada .çünkü psikolojikmen ççktüm kolay değil bir yaşamak ..gidip kafa dinliyodum..bunu şikayet etmiş yok evinde alışamaz falan diye..bende herkezin içinde sinir krizi geçirdim ufak da olsa bayağa bi savundum kendimi ..orası benim evimmide benimseyecem tek birşey mi var bana ait o evde koltuklar beyaz eşyalar benimmi de sevip vebimseyecem kendi evim gibi dedim...babam kaynatama yazın çıksın bunlar dedi..o da çıksınlar ama bizden çoook uzak olsunlar dedi...öyle böyle mecburen eşimin ve ailemin yazın o evde çıkıcaz sözüyle bu eve geldim yine ama sanmıyorum bu yaz çıkıcamızı eşim asla kiraya çıkmıyor ev almak da kolay değil öyle böyle geldim bu eve....ama cehennemmi belli değil..koskoca kayınpeder benle konuşmuyor ..çock gibi benim olduğum odaya bile gelmiyor...ben oturma odasında eşimle tw izliyorum yemeğini yiyip odasına gidiyor yatıyor..kaynanam bağıra bağıra niye böle yapıyon gel aşkım diyor kocasına bana bakarak üflüyor..ben şaşkınlıkla koskoca insanların bana yaptıklarını izliyorm anlam vermeye çalışıyorum...bu akşam dedim büyüklük bende kalsın" baba çayın bitmiş doldurayım mı " dedim " yok" dedi...kızına dedi doldur diye....al işte....artık yaşanmıyor...bitti hepsi kafamda kalbimde...elim kolum bağlı gidemiyorum...nereye gidicemki zaten..ailem hergün arıyor iyi ol takma boşver biz burda rahat edemiyoz diyo..ama şu yaşananları bilmiyolar..aslında söylemekten bıktım onlara içime kapandım artık ...kendimi savundum diye suçlu oldum...bu evde yemekde yiyemiyorum artık ben yerken bişe düşünürler diye...kaynanamda benle konuşmuo bende konuşmuyorm ..huzurum yok...yoruldum ..7 ay da çok yordunuz hakkımı helal etmiyorum

canım her şeyde vardır bir hayır. o evin tadı tuzu kalmamış. bak üzülen kimse olmaz sadece kendi annen ve baban olur. çık o evdern, küserlerse küsssünler.vardır her şeyde bir hayır. onların amacı, sizi yönlendirmek her şeyinize müdahale etmek.

birde eşini tehdit et. uyutma sabaha kadar kendinde uyuma. ağla sabaha kadar. acitasyon yap. azıcık aşın ağrısız başın çık kendi evine Allah yardım eder bir şekilde

canım her şeyde vardır bir hayır. o evin tadı tuzu kalmamış. bak üzülen kimse olmaz sadece kendi annen ve baban olur. çık o evdern, küserlerse küsssünler.vardır her şeyde bir hayır. onların amacı, sizi yönlendirmek her şeyinize müdahale etmek.

birde eşini tehdit et. uyutma sabaha kadar kendinde uyuma. ağla sabaha kadar. acitasyon yap. azıcık aşın ağrısız başın çık kendi evine Allah yardım eder bir şekilde
ben çıkmak istemiyommu sanki canım eşim çıkmıo işte koruyo geçinemem diye

kızlar yaa kayınpederim arabsını satıp daha iyisini alıcakmış..benim bileziklere göz koydu heralde...yada eşime kredi çektirmek derdinde..bunu bi ara bayağa sölüyordu görümcem eşim için kredi çeksin bende verim araba alın falan diodu be eşimi caydırdım...eğer böle bişey yaparlarsa çıldırırım yaa kafayı yerim resmen..ben ev alıcam bilezik falan istemesinler benden...heran isticekler die ödüm kopuyor..babama demiş geçende ama vazgeçtini sölemiş galiba....dünde yan komşuda hesap yapıyomuş kredi çekcem alcam bişeler yapcam falan diyomuş....eşim vermem ben diyor aa inşallah kanına girmezler...hemen yapıcaz bilezikleri deyip eşimi kandırmazlar inşalah..çok morlaim bozuk..

Son düzenleme:
Artik ask filan yalan geliyo bana ya mantik evliligi yapmak daha cazip biraz da isindiysan adama evlenecen. yok askindan eridim bittim filan yalan fiss diye sonuveriyo. adam saygiliysa sadiksa sana da sahip cikiyorsa basacan nikahi. Bdv de gordugumuz sorunlu evlilikler hep ask evlilikleri zaten cok sevilmis uzun yillar gorusulmus nisanli kalinmis sonuc. hic.

Hatırladığım kadarıyla araba vardı canım ne oldu ki arabalarına? Birde nerde duruyor şimdi altınların? Valla sizin ev alma olayınızın gerçekleşmemesi için güzel bir plan dikkatli ol derim ayrıca kredi çekilecekse araba değil ev alınsın madem Allah Allah ya:47:

kızlar yaa kayınpederim arabsını satıp daha iyisini alıcakmış..benim bileziklere göz koydu heralde...yada eşime kredi çektirmek derdinde..bunu bi ara bayağa sölüyordu görümcem eşim için kredi çeksin bende verim araba alın falan diodu be eşimi caydırdım...eğer böle bişey yaparlarsa çıldırırım yaa kafayı yerim resmen..ben ev alıcam bilezik falan istemesinler benden...heran isticekler die ödüm kopuyor..babama demiş geçende ama vazgeçtini sölemiş galiba....dünde yan komşuda hesap yapıyomuş kredi çekcem alcam bişeler yapcam falan diyomuş....eşim vermem ben diyor aa inşallah kanına girmezler...hemen yapıcaz bilezikleri deyip eşimi kandırmazlar inşalah..çok morlaim bozuk..

Kimse kimseye kandıramaz bu devirde
Eşin istemezse girmez böyle birşeye
Öncelik sizin ayrı eve çıkmanız, bunun farkında değil mi hala
Aynı evde kalırsanız, kese de er ya da geç bi yerde birleşiyor yani, bir an önce ayrılmanız şart

En ufak birşey de eyvahlar olsun, bu alınacak, yoksa benim bilezikler mi istenecek diye tutuşmazsın böyle ayrı olursanız.

Hatırladığım kadarıyla araba vardı canım ne oldu ki arabalarına? Birde nerde duruyor şimdi altınların? Valla sizin ev alma olayınızın gerçekleşmemesi için güzel bir plan dikkatli ol derim ayrıca kredi çekilecekse araba değil ev alınsın madem Allah Allah ya:47:
tatlım bugünlerde en büyük sıkıntılarımdan biride o araba...her gün kayınpederim bizim yanımda araba mahfoldu çok eskidi kredi çekip araba alıcam ama nasıl falan diyo...eşime dedim eğer öle bi hata yaparsan beni unut dedim..o da saolsun bukonuda akıllık yapıyor ne alıcam araba yaa ben ev alcam diyo..babam konuşsun dursun umrumda değil diyo...babası nezaman öle dese eşime yok yok baba araba iyi bikaç yıl daha götürür diyo...altınlarım evde canım ....onlar gezecek diye ben kredi çekecem öyle mi yoköle yağma..ama heran isticekler diye ödüm kopuyo şimdi versen olmaz vermesen olmaz aynı evin içindeyiz bana karşı büyük tavır alıcaklar....ama benim ayrı ev istediğimi bildikleri için heralde vazgeçmiş peder...ohh iyikide sölemişim ayrı ev istedimi

Kimse kimseye kandıramaz bu devirde
Eşin istemezse girmez böyle birşeye
Öncelik sizin ayrı eve çıkmanız, bunun farkında değil mi hala
Aynı evde kalırsanız, kese de er ya da geç bi yerde birleşiyor yani, bir an önce ayrılmanız şart

En ufak birşey de eyvahlar olsun, bu alınacak, yoksa benim bilezikler mi istenecek diye tutuşmazsın böyle ayrı olursanız.

valla canım eşim allahtan buna karşı yani üstte de yazdım ....dün akşam eşimle iyi bi konuştuk toki hakkında az daha alıyodu ama çok aşırı kazıkdı ödemeleri...kredi çekcem alcam dedi ama nezaman bilmiyom.....
canım ben istemiyommu sanki ayrılmayı ama durum yok eşime bu yaz ev alıp kiraya verip seneye çıkmayı teklif ettim yoksa başka türlü hemen alamıcak galiba çünkü birikmişimiz yok 20 tl anca var...nasıl alıcazki kredi verirlermi eşime o da meçhul:5:

valla canım eşim allahtan buna karşı yani üstte de yazdım ....dün akşam eşimle iyi bi konuştuk toki hakkında az daha alıyodu ama çok aşırı kazıkdı ödemeleri...kredi çekcem alcam dedi ama nezaman bilmiyom.....
canım ben istemiyommu sanki ayrılmayı ama durum yok eşime bu yaz ev alıp kiraya verip seneye çıkmayı teklif ettim yoksa başka türlü hemen alamıcak galiba çünkü birikmişimiz yok 20 tl anca var...nasıl alıcazki kredi verirlermi eşime o da meçhul:5:

cnm 20 tl nizmi var 20bin liranız mı?

canım çok üzüldüm ya inşallah tez zamanda kurtulursun...
eşinin kafasına girmen lazım biran önce umarım yazın ortalarında bi konu daha açarsın bu sefer mutluluk ve ayrı ev haberi olur...

Canım yasadıgın sehirde cocuk baktırmak isteyen kimse yok mu? cocuk bakmayı denesen mesela, hem cocuk istiyorsun bu anlamda da senin ozlemine iyi gelir hem de bir bebegin sorumlulugununun nasıl oldugunu anlarsın hem de eline üc bes birşey gecer.

Back
X