- 10 Ocak 2022
- 18
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi Lavinia4253
İlk gebeliğim benim de dış gebelikti. Allah sağ salim, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Hepimiz için inşallah, her şey bir sınav dediğiniz gibi. Her şey güzel olacak, yeter ki biz kalpten inanarak dua edelim. Allah'a emanet yavrular.Benim de sürecim çok iç açıcı değil bir dış gebelik iki düşüğum vardı t rahim ameliyatı oldum rahim duvarı inceliği yaşadım şimdi 11 haftalik ikizlere hamileyim şimdi de rahim ağzı kısa dikiş atılacak erken doğum olmasın diye ama bilmiyorum işte işe yarayacak mı ne olacak ne yapalım Rabbim beni de böyle sınava tutuyor o ne derse o olur
Amin inşallah başka ne gelir ki elimizden dualarım sizinle ve tum anne olmak isteyen kadınlarlaİlk gebeliğim benim de dış gebelikti. Allah sağ salim, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Hepimiz için inşallah, her şey bir sınav dediğiniz gibi. Her şey güzel olacak, yeter ki biz kalpten inanarak dua edelim. Allah'a emanet yavrular.
Merhabalar oncelikle benim bebegim 2yasinda bizimde septum pellisudum ve corpus collusum yok suan sadece yurumede zorluk cekiyor noroloji zekayi gozleri etkiler demisti suan onlarda biseyler yok emekleme oturma biyere tutunupHerkese merhaba.
30 haftalık hamileyim ve dün Kavum Septum izlenmedi dedi doktor. Yarın mr'a gideceğim kesim net bir sonuç almak için. Doktorum izlendi demişti ama detaylı ultrasonda izlenmedi dediler. Doktorum da bir profesöre yönlendirdi beni. O da izlemedi ama bazen burada görünmeyebildiğini ve net sonuç için mr'a girmemi önerdi. Yarın gireceğim ama çok korkuyorum. 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kötüyüm, acaba yaşayan ya da başına gelen anneler buraya gelebilir mi?
Allah'a emanet ettim ben de yavrumu. İnsan doğal olarak ister istemez endişe duyuyor bu durumdan. Harici bir probleminiz olmamasına çok sevindim. İnşallah da en kısa zamanda tek başına yürümeyi nasip etsin mevlam meleğinize.Merhabalar oncelikle benim bebegim 2yasinda bizimde septum pellisudum ve corpus collusum yok suan sadece yurumede zorluk cekiyor noroloji zekayi gozleri etkiler demisti suan onlarda biseyler yok emekleme oturma biyere tutunup
Kalkma siralama var ama hala kendi basina yuruyemiyor Allah buyuktur icini ferah tut
Peki konuşma nasılMerhabalar oncelikle benim bebegim 2yasinda bizimde septum pellisudum ve corpus collusum yok suan sadece yurumede zorluk cekiyor noroloji zekayi gozleri etkiler demisti suan onlarda biseyler yok emekleme oturma biyere tutunup
Kalkma siralama var ama hala kendi basina yuruyemiyor Allah buyuktur icini ferah tut
Algisi baya iyi herseyi anliyor baba ac ver al ic civciv at babanne dede sac dis bunlari diyor biraz daha kelimeleri var martta 2yasina girecekPeki konuşma nasıl
Maşallah inş çabucak yürür konuşurAlgisi baya iyi herseyi anliyor baba ac ver al ic civciv at babanne dede sac dis bunlari diyor biraz daha kelimeleri var martta 2yasina girecek
Merhabalar rahim inceliği probleminiz nasıl çözüldü acabaBenim de sürecim çok iç açıcı değil bir dış gebelik iki düşüğum vardı t rahim ameliyatı oldum rahim duvarı inceliği yaşadım şimdi 11 haftalik ikizlere hamileyim şimdi de rahim ağzı kısa dikiş atılacak erken doğum olmasın diye ama bilmiyorum işte işe yarayacak mı ne olacak ne yapalım Rabbim beni de böyle sınava tutuyor o ne derse o olur
Evet bebeğim doğdu çok şükür. Şu anlık durumu iyi. Gözle görülür bir sorun bulunmuyor. Nöroloji bulup kontrole gideceğim kendimi toparlayınca. İnşallah bir sorun çıkmayacaktır.Bebek doğdu mu? Durumu nasıl
Merhabalar rahşm inceliği probleminizi nasıl çözdğnüzBenim de sürecim çok iç açıcı değil bir dış gebelik iki düşüğum vardı t rahim ameliyatı oldum rahim duvarı inceliği yaşadım şimdi 11 haftalik ikizlere hamileyim şimdi de rahim ağzı kısa dikiş atılacak erken doğum olmasın diye ama bilmiyorum işte işe yarayacak mı ne olacak ne yapalım Rabbim beni de böyle sınava tutuyor o ne derse o olur
Merhabalar rahim duvarı yumurta oluşmadığı için kalinlasmiyor dedi bı doktor klomen verdi yumurta gelişip büyüyünce kalinlasti ikizlere hamile kaldım çok şükürMerhabalar rahşm inceliği probleminizi nasıl çözdğnüz
Merhabalar ben tüp bebek sürecindeyim şuan bu adette histeroskopi olucam Rahime kamera ile girip bakılacak neden ince olduğunaMerhabalar rahim duvarı yumurta oluşmadığı için kalinlasmiyor dedi bı doktor klomen verdi yumurta gelişip büyüyünce kalinlasti ikizlere hamile kaldım çok şükür
Rahimde incelik olmasından nasıl şüohelendiler?ne gibi problemler yaşıyordunuz?Merhabalar ben tüp bebek sürecindeyim şuan bu adette histeroskopi olucam Rahime kamera ile girip bakılacak neden ince olduğuna
Çok iyi yapmışsınız ben de temmuzda histeroskopi ve laparoskopi beraber oldum içeride olan problemler düzeltildi sizin de sifaniz bu ameliyattadir insallahMerhabalar ben tüp bebek sürecindeyim şuan bu adette histeroskopi olucam Rahime kamera ile girip bakılacak neden ince olduğuna
6 aydır esteofeme kullanmama rağmen rahim kalınlaşmıyorRahimde incelik olmasından nasıl şüohelendiler?ne gibi problemler yaşıyordunuz?
Bebeğinin durumu nasıl İnşallah bi sorun yoktur kardeşim.Evet bebeğim doğdu çok şükür. Şu anlık durumu iyi. Gözle görülür bir sorun bulunmuyor. Nöroloji bulup kontrole gideceğim kendimi toparlayınca. İnşallah bir sorun çıkmayacaktır.
Benimde doğmadı ama 35 haftalık csp çok küçük aşırı küçük ne olcak bilmiyorum sonu kontrolümdü 3 haftaya doğumum var mr 20 haftada cekilmistim normaldi ventriküller normal 6 7 lerde suan 8 lerdeydi düştü suan inan napcam bilmiyorum ama bildiğim tek şey var Allaha güveniyoruz tevekkül ediyorum arkadaşlar öyle küçük olan var mı ? CspHerkese merhaba.
30 haftalık hamileyim ve dün Kavum Septum izlenmedi dedi doktor. Yarın mr'a gideceğim kesim net bir sonuç almak için. Doktorum izlendi demişti ama detaylı ultrasonda izlenmedi dediler. Doktorum da bir profesöre yönlendirdi beni. O da izlemedi ama bazen burada görünmeyebildiğini ve net sonuç için mr'a girmemi önerdi. Yarın gireceğim ama çok korkuyorum. 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kötüyüm, acaba yaşayan ya da başına gelen anneler buraya gelebilir mi?