Cilt Bakımı Ürünleri Katranlı sabun

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Maıx ıstersen face ye ekle benı daha rahat yazıŞırızz...melek yÜksel yaz grı araba resımlı benımkııı..... :):)))))

Sıvılcelerın nasııldı canım ...bÜyÜk bÜyÜk mÜ ?? ıltıhaplı mıydı ??? Cıldın nerelerınde Çıkıyodu genelde bılgı ver.....kullandıĞın sabun cıldı kurutuyo mu ??ÇÜnkÜ Çook cıldı kurutan ÜrÜnlerr bende daha Çoook sıvılce yapıyorr....o yÜzden soruyom canım... Face e ekle kızz beklıyoom...

kız bezeli bezeli,kırmızı sivilcelerm.ve yanagmda alnımda isilik gibi var beyaz ama onlar.kurutuyr gercekten.

çamkatranlı-kükürtlü sabun otacıda var diger ürünlerinde de oldugu gibi tamamen dogal ilaç fabrikasında üretiliyo hijyenık de ben banyoda vücut için kullanıyorum

son 2 gündür yüzüm soyuluyor.bu iyi mi kötu mü anlamadım...ve yeni bir sivilce çıkmıştı hemen 1 günde iyileşti.o geçmedi dediğim eski sivilce izleri de küçüldü.ama yine geçmedi.ve yanagımdakı pütürlü isilik gibi olanlar dökülüyor.çıkmadı bir daha da. yuzum cok gerginleşti.

kızlar sivilcelerm o kadar cok cogaldıkı..bezeli bezeli dudagımın ustunde de çıktı.biir de renkleri mor mor kırmızı krmızı.baktım annemde de böyle oldu.sabun yaptı diye dusunuyorum.yzumu kurutuyor.cilt de kurumamak ıcın daha fazla yag uretıyor.ve bole oldu diye dusunuyorm.bıraktım bugun.kullanmıcam bakalım ne olcakk..

Ya ben alcaktım çok hayal kırıklığına uğradım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…