Cilt Bakımı Ürünleri Katranlı sabun

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
Bir topicde gordum,çok etkılıymış.hemen bugun sıparıs verdım 2 tane.sivilceleri yok ediyormuş.kullanan herkes memnun.yorumları okudum.bakalım ne olacak..kullanan var mı bundan kızla ?

sen siparişşş vermişsin kullanınca yorumunu yaz lütfennn......bende okudum o topiği ama sabun bende daha fazla sivilce yapıyor cildi kurutuyorrr......belki bu sabun cildi kurutmazzz....kullanınca mutlaka yaz canımm....

siparişin geldimi kızzzzz.......kullandın mı sabunu ......buraya mutlaka yaz yorumu .....sabırsızlıkla bekliyooooooommmmmmmm........

Şu çam katranlı sabun değil mi bu?..
Okudum, ama sonra bulamadım o konuyu,aradım ama..

konu alternatif tııp bolumunde sıfa recetelerı bu-olumunde sıvılcelere kesın cozum adlı konuda

sen siparişşş vermişsin kullanınca yorumunu yaz lütfennn......bende okudum o topiği ama sabun bende daha fazla sivilce yapıyor cildi kurutuyorrr......belki bu sabun cildi kurutmazzz....kullanınca mutlaka yaz canımm....

cnm bu sabun mu kuruto cildini? yoksa genel olarak sabun mu

Yoook canım bu sabunu kullanmadım ben ... Dove ..sebamed..kÜkÜrtlÜ sabun..baŞka sabunlarda kullandım adını hatırlamıyooom........katranlı sabun kullanmadım.....senden yorum beklıyooom.......ona gÖre alcamm bende.......bıze gelıŞmelerı yaz canımm....

Bu gÜn gelırse akŞama kullanırsın.......akŞama yorum beklıyooom canım ona gÖre haaa......

ayy ben senden daha çook heyecanlandıım.....acaba iyi olacak mı....senin cilt tipin nasıl canım....yağlı mı kurumu....hassas mı yazarmısın.....???****

aaaaaa cilt tipimizzz aynı ...benimde yağlı ve hassass ....bide beyaz tenliyimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…