Cilt Bakımı Ürünleri Katranlı sabun

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
siparişin geldimi kızzzzz.......kullandın mı sabunu ......buraya mutlaka yaz yorumu .....sabırsızlıkla bekliyooooooommmmmmmm........

yakaladım seni yine :) ben burda bi alışveriş merkezinde o sabunların satıldığı bi mağazadan bilgi almıstım bu sabunla ilgili onun lavanta katran olanı var en gözde sabunumuz diyor hatta katalogda ordaki temsilcide sivilceyi geçirirken izi bile yok eder demisştı ama ben kullanmadım tabidelikafadulden

ben aslında suna dumankayanın ürünlerinden çook memnunum ama fiyatı çoooooook yüksek benim ekonomiyi zorluyorr...bende kendime doğal cilde zarar vermeyen bi ürün arıyoomm....inşallah bu iyiyse bunu alırım ama arkadaşın siparişi gelmedi herhalde.....kullanınca haber verecekti bana.....

emirgülayy gri araba resmi olan benimki tamam mı ?????? ekle face de orda yazışakkkkk :):)))

mujde mujdee geldiii kız bak oglen yıkadm cildimi inan parmagımı suruyorum bi gram yag gelmıyor kuruttu birde gerginleşti cildim

nasıl kuruttuu....kızarıklık falan yaptımı pekiii.....tamam 2-3 gün kullan canım ona göre bende siparişşş vercem çünküü.....yorumunu yaz 2-3 gün sonra bakalım nasıl olcak çook mu kurutcak iyimi gelcekk diyeee.....

tamam canm kızarıklık yok.yıkadıgımda lastik gibi bi koku geldi korktum ama geçti oda 2 dk sonra..kız yuzuu gergınleştrdi nem yok kuru yaptı

X