- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
merhaba kızlar haziran ilk haftası nasip olursa düğünüm var şimdiden perde araştırmasına girdim fakat cok kararsız kaldım 3 tane cam(2si salon 1 yatak odası) fransız tipi hiçte sevmem öyle camları ama öyle denk geldi diğer 2 odanın kı normal cam perde konusunda çelişkiye düştüm daha perdeciyle konusmadım ama kendime önfikir edineyim dedim nasıl perde uygulamalıyım sizce yardımcı olurmusunz
Benimde tam tersi,Fransız tipi hoşuma gidiyor...
Perde konusuna gelince,evimde ve çevremde artık tül perdenin olmayışı benide bayağı etkiledi sanırım.Zaten önceden de hiç sevmezdim.Allah razı olsun mekanizmalı perde modellerini çıkarandan :))
Benim çok fazla bir bilgim olmamasına karşı,nişanlım mekanizmalı perde fabrikasında çalışıyor ve kafamın aldığı kadar ona sorup öğreniyorum :)) Eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim...
çok teşekkür ederim eftelya zahmet olmassa katlamalı perdelerin ne tür kumas olursa olsun illa kuru temızlemeylemı temızletmek zorundayız bi sorarmısın ben taktım bu temızlık olayına ya
Saf alkolle de temizlenebiliyormuş...
Bunu da duyduğum iyi oldu,perde yaptığı herkese götürmüş,bi bize getirmedi :))
Saf alkolle de temizlenebiliyormuş...
Bunu da duyduğum iyi oldu,perde yaptığı herkese götürmüş,bi bize getirmedi :))
çekiver kulaklarını valla eftelya sanslısın böyle bir işte çalışan nişanlın varen güzel perdeler sizde olur
em4561 perden çok şık.yıkandıktan sonra şekil vermesi zor oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?