Katlamalı perde&klasik tül perde

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
merhaba kızlar haziran ilk haftası nasip olursa düğünüm var şimdiden perde araştırmasına girdim fakat cok kararsız kaldım 3 tane cam(2si salon 1 yatak odası) fransız tipi hiçte sevmem öyle camları ama öyle denk geldi diğer 2 odanın kı normal cam perde konusunda çelişkiye düştüm daha perdeciyle konusmadım ama kendime önfikir edineyim dedim nasıl perde uygulamalıyım sizce yardımcı olurmusunz

güzel olmuş bu konu,sağol.perde hakkında tüm bilgilere ihtiyacım var.katlamalı mı olmalı,tüllüboncuklu mu daha ii.hangisi daha kolay kullanılır,kullanışlı olur?

Benimde tam tersi,Fransız tipi hoşuma gidiyor...

Perde konusuna gelince,evimde ve çevremde artık tül perdenin olmayışı benide bayağı etkiledi sanırım.Zaten önceden de hiç sevmezdim.Allah razı olsun mekanizmalı perde modellerini çıkarandan :))

Benim çok fazla bir bilgim olmamasına karşı,nişanlım mekanizmalı perde fabrikasında çalışıyor ve kafamın aldığı kadar ona sorup öğreniyorum :)) Eğer düşünürseniz yardımcı olabilirim...

ben de seviyorum fransız balkonu oturma odam öyle. stor ve üzerine kruvaze perde yaptım. salonumda 3 duvar tül hiç sevmiyorum.kira olmasa sstor ve katlamalı yapardım. temizliği daha zahmetliymiş. ama görüntüye değer imkanın varsa ev kendinizinse katlamalı yap

benimki böyle ama aşğısı cam olunca ev görünebilir fakat koltuğum kapatıyor

Son düzenleme:
ha bu arada canım yatak odana düz tül veya japon perde falan yap ev topiğinde görmüştüm. ağaıya kadar cam yatak odasına pek uygun değil. o yüzden kapansın tamamen

ya bende görünüşemi yoksa kullanım bakımından kolay olanımı tercih etsem karar veremedım çalısıyorum bir yandan bu katlamaların yıkamasıda dert ve 2 kişiyle takılabılıyormus ancak ama cok şık duruyo gercekten

çok teşekkür ederim eftelya zahmet olmassa katlamalı perdelerin ne tür kumas olursa olsun illa kuru temızlemeylemı temızletmek zorundayız bi sorarmısın ben taktım bu temızlık olayına ya

çok teşekkür ederim eftelya zahmet olmassa katlamalı perdelerin ne tür kumas olursa olsun illa kuru temızlemeylemı temızletmek zorundayız bi sorarmısın ben taktım bu temızlık olayına ya

Katlamalı Perde kumaşına göre çamaşır makinesinde de yıkayabiliyormuşsunuz,nemli bezle ya da saf alkolle de silinebilen türleri varmış...

Alkol kısmınıda öğrendiğim iyi oldu,herkese vermiş perde yaptığı,bi bize getirmemiş :))

Son düzenleme:
çekiver kulaklarını valla eftelya sanslısın böyle bir işte çalışan nişanlın var en güzel perdeler sizde olur

Sanırım tek şansım o...

Bugünde sipariş verilen perdeleri yapıp götürdü,normalde bizde olması gerekiyordu ama ha bire sipariş,montaj...

Her neyse,yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa her zaman sorabilirsin.Elimizden geldiğince yardım ederiz...

ben 5-6 senedir kullanıyorum .kumaşım organze senede bi kaç kere yıkamak yetiyo ve çok memnunum.hel bi cam sürekli açılıp kapanıyo.kullanımıda çok kolay.cırt cırtlı çekip makinaya atıyosun o kadar.iki kişiye gerek yok yani.benim salon da 4 cam var ve hepsi katlamalı çok şık duruyo

benim bir arkadaşımda evindeki tüm perdeleri mekanizmalı aldı.ama binpişman çünkü kendisi titiz istediği zaman perdeleri çıkarıp yıkayamıyor.çünkü onları tek başınada taksa çok zor oluyormuş.bazen denk getiremiyorum falan diyor.en kötü yanı ise eğer ben gibi camı sürekli açıp odayı havalandıran cinslerdenseniz sürekli perdeleri kaldırmanız gerek ee bu seferde evin içi ve camların kiri görünücek.ben şahsen düşünmüyorum. alırken bu önerileride dikkate almanızda fayda var.sonradan pişamn olmayın:)

katlamalı olanlar sık gorunuyor ewet ama bende klasık perdeden yanayım. perdelerle cok oynadıgım ıcın :) klasık perdelerde de kumasını guzel secersen cok sık olabılıyor.. ben sık bır tul yanlarına da perde dusunuyorum salon ıcın.

benim perdelerim de katlamalı olanlardan. Ben bir sorun yaşamadım ama çıkartırken çok dikkat ettim.şimdilik memnunum=)) Uğraşmayı sevmeyiz pratik olsun derseniz katlamalı yaptırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…